e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Την Παρασκευή  1 Ιουλίου 2016 στις 9.00 μμ η ομάδα φωτογραφίας του "παίρνω αμπάριζα" παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά τη δουλειά της με τίτλο «κάδρα».

Συζητάμε με θέμα τη φωτογραφία πίνοντας το ποτό μας.

Επιμέλεια έκθεσης: Κατερίνα Ντόνα

Διάρκεια Έκθεσης : Από 1 Ιουλίου Έως 7 Ιουλίου.

Ώρες λειτουργίας : Από 8.00 μμ  Έως 11.00 μμ.

Τόπος: Στέκι Παίρνω Αμπάριζα (Λυσιου11 κ Γαλακήδων. Τηλ. 2102929418 ).

https://pernoampariza.wordpress.com/

Η γυναίκα-σύμβολο του πεισματικού, ασίγαστου εδώ και δεκαετίες αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού για Ελευθερία και Δικαιοσύνη, έρχεται στο Γαλάτσι.

Η Λεϊλά Χάλεντ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο Resistance Festival όπου θα μιλήσει την Παρασκευή 24/6 στις 8:00μμ στην εναρκτήρια πολιτική εκδήλωση με θέμα: Ελεύθεροι Λαοί σε Ελεύθερες Χώρες

Πρόσφατα  πραγματοποίησε περιοδεία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στα πλαίσια της οποίας επισκέφθηκε και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε πείσμα του κατοχικού κράτους του Ισραήλ, που προσπαθεί πάντα να αποτρέψει τα ταξίδια της στην Ευρώπη.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου η Λεϊλά Χάλεντ θα επισκεφθεί, μαζί με  τις ξένες αντιπροσωπείες του Resistanse Festival, τον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «παίρνω Αμπάριζα». 

Αποτελεί μέγιστη τιμή για εμάς και για την πόλη μας η επίσκεψή της Λεϊλά Χάλεντ το όνομα και η εικόνα της οποίας αποτελούν σύμβολο όχι μόνο για τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού αλλά για και όλων των καταπιεζόμενων του κόσμου. 

Κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος «παίρνω Αμπάριζα»

Γαλακηδών 11 & Λυσίου – Γαλάτσι

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και τούτο το καλοκαίρι  ΠΑΜΕ ΕΠΙΔΑΥΡΟ  με τη ΔΡΑΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε  όπως το Σάββατο , 9 Ιουλίου 2016, παρακολουθήσουμε την παράσταση  ΟΡΕΣΤΕΙΑ του Αισχύλου στο θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου. Σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά. Παίζουν : Καρυοφιλιά Καραμπέτη , Κων/νος Μαρκουλάκης , Νίκος Κουρής και άλλοι.                                                                                                                                                          

Η ακριβής ώρα αναχώρησης από Γαλάτσι ( 4 μ.μ.. ), η διαδρομή ,η στάση για καφέ, η επιστροφή και γενικότερα το ενδιαφέρον πρόγραμμα , θα ανακοινωθούν στην ώρα τους.                                                                                                                                                                      

Εισιτήριο πούλμαν Ευρώ 10.                                                                                                                                              

Τα  εισιτήρια θεάτρου, ανάλογα με το διάζωμα, κλιμακώνονται σε 10, 20, 30, 45 ευρώ ανάλογα με την θέση ( άνω διάζωμα , Β΄ζώνη,  Α΄ζώνη, εξέχουσα ). Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα για να προμηθευτούμε εισιτήρια.                                                                                        

Πληροφορίες : Ρένα και Ίκαρος Πετρόπουλος 6976007708,  6977268371

                                                                                       

Το Διοικητικό Συμβούλιο