e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Λόγω μη απαρτίας, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. που είχε  ορισθεί για Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00  , αναβάλλεται  για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00,  με συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης 

 

 

 

 

ΑΡΙΘ.

ΘΕΜ.

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

 

 

 

1ο

Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Γαλατσίου έτους 2024.

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

2ο

Κατανομή 4ης Δόσης έτους 2023 συνολικού ποσού 139.455,50 € για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Γαλατσίου.

κ. Κωνσταντίνος Μπάστας

Αντιδήμαρχος

 

 

 

3ο

Έγκριση τροποποίησης της υπ΄ αριθμ. 293/2020 απόφασης Ο.Ε. που αφορά στη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Γαλατσίου και του ΕΔΣΝΑ για την διαχείριση των βιοαποβλήτων του Δήμου.

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

4ο

Παράταση διάρκειας της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 31230/25.11.2022 σύμβασης παροχής υπηρεσιών συμβούλου της πράξης «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Γαλατσίου».

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

5ο

Λήψη απόφασης έγκρισης κατασκευής, τευχών δημοπράτησης και τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή τετραώροφου Βρεφονηπιακού σταθμού με υπόγειο στο Ο.Τ 23/τ.99», συνολικού προϋπολογισμού 2.800.000,00 €, σύμφωνα με την 875429/2023 οικοδομική άδεια.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

6ο

Συμμετοχή του Δήμου Γαλατσίου με ιδίους πόρους για αγορά οχήματος μεταφοράς – περισυλλογής ζώων.

κ. Ασπασία Παναγιωτακοπούλου

Αντιδήμαρχος

 

 

 

7ο

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της 334/2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην έγκριση της Οικονομικής Ενίσχυσης δικαιούχων κατοίκων του Δήμου Γαλατσίου και απόρριψης των μη δικαιούχων για την καταβολή της 3ης Δόσης, η οποία θα είναι διπλή ενόψει Χριστουγέννων.

κ. Ασπασία Παναγιωτακοπούλου

Αντιδήμαρχος

 

 

 

8ο

Κατάρτιση Πίνακα για  Έκτακτη Οικονομική  Ενίσχυση  σε κατοίκους του Δήμου μας και εξειδίκευση πίστωσης ποσού τριών χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ (3.750,00 ευρώ).

κ. Ασπασία Παναγιωτακοπούλου

Αντιδήμαρχος

 

Διαβίβαση της υπ΄ αριθμ. 263/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με το προσαρμοσμένο, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας Ο.Τ.Α., σχέδιο του Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων του Δήμου και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικ. έτους 2023.

κ. Γιώργος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

Ο Δήμος Γαλατσίου σας προσκαλεί   στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο Δημαρχείο Γαλατσίου

 

ΥΓ.Δείτε τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου και τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους

 

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου λειτουργεί στο Γαλάτσι πάνω από μία δεκαετία χορηγώντας φάρμακα και φαρμακευτικά είδη, σε άτομα που ανήκουν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται Φαρμακοποιοί, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Γαλατσίου και στις γειτονικές περιοχές, για εθελοντική συμμετοχή για χορήγηση φαρμάκων. Η συνεισφορά σας, έστω και μία ώρα την εβδομάδα ή ανά 15 ημέρες, θα είναι πολύτιμη.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου παρέχει φάρμακα σε κατοίκους του Δήμου μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ανασφάλιστους και άπορους, οικονομικά αδύναμους καλύπτοντας τις μηνιαίες υγειονομικές τους ανάγκες. Επιπλέον, ανήκει στο δίκτυο Κοινωνικών Φαρμακείων που δίνουν το πλεόνασμα τους σε  φάρμακα και φαρμακευτικά είδη ώστε να καλύπτονται ανάγκες άλλων φορέων (GivMed).

Το Κοινωνικό Φαρμακείο βρίσκεται στο χώρο της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας & Υγιεινής, στο Δημαρχείο Γαλατσίου (1ος όροφος) Αρχιμήδους και Ιπποκράτους. Λειτουργεί καθημερινά πρωινές ώρες κατόπιν ραντεβού και υπάρχει και δυνατότητα απογευματινής λειτουργίας (ανάλογα τις δραστηριότητες).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα. Χατζηδημητρίου Μαύρα στο Τμήμα Υγείας, στα τηλέφωνα 210.2222011, 2102933956, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.