e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη» προσκαλεί τα Μέλη και τους Φίλους του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00 π.μ. στην έδρα του Συλλόγου, Ξάνθης 19, Πανόραμα Γαλατσίου.

Την ίδια ημέρα και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, σύμφωνα  με  το καταστατικό, ετήσια τακτική γενική συνέλευση,  με θέματα προς συζήτηση:

1.    Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός

2.    Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής

3.    Πορεία συλλόγου

4.    Προβλήματα & Προτάσεις για τη νέα χρονιά

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής.   

Σας περιμένουμε με χαρά για να εορτάσουμε μαζί την απαρχή του νέου έτους. 

 

Η Πρόεδρος                          Ο Γραμματέας

 

Ειρήνη Μαθιού                    Ισίδωρος Μπόλιας

 

 

 

Το 2017 μπήκε γκρίζο! Ελάτε να το ντύσουμε με όμορφα χρώματα, εικόνες, παραστάσεις… 

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της  Λίας Κουτελιέρη με θέμα:

"Σε αναζήτηση ειρήνης εν μέσω πολέμου"

στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου (Λέσβου 5, Γαλάτσι), την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 7.00 μμ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τέλη Μαρτίου.

Είσοδος ελεύθερη με εθελοντική συνεισφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τις δομές αλληλεγγύης.

 

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου και Λαμπρινής κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017,στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Δημαρχείο) .

 

Το Σάββατο 14 Iανουαρίου, ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου σας καλεί στο Δημαρχείο,στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του..

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του «Παίρνω Αμπάριζα» Γαλακηδών 11 – Γαλάτσι,διοργανώνεται εκδήλωση -συζήτηση με θέμα"

«Ενδογενής  Παραγωγική  Ανασυγκρότηση: Θεμελιώδης προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση»

 Θα μιλήσουν:

– Βαγγέλης Πισσίας, Δρ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στην  Μεταφορά Τεχνολογίας, ομότιμος καθηγητής  θα αναπτύξει το θέμα:

Παραγωγική ανασυγκρότηση: Ιδεολογικοί, Πολιτικοί, Κοινωνικοί  και Οικονομικοί περιορισμοί. 

Αλέξανδρος Οικονομίδης, μαθηματικός, μηχανουργός. Θα αναπτύξει το θέμα:

Η αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός Ενδογενούς Παραγωγικού Σχεδίου για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση

 

 

 

 

 

 

 

Ο κοινωνικός & πολιτιστικός χώρος «παίρνω Αμπάριζα» Γαλακηδών 11 & Λυσίου – Γαλάτσι σας προσκαλεί στην χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή  το Σάββατο 17/12 , στον χώρο του από ώρα 12:00 μέχρι 15:00

-Να φτιάξουμε στολίδια!

-Να πούμε παραμύθια!

-Να παίξουμε!

-Να στολίσουμε το χριστουγιεννιάτικό μας δέντρο !!!

 

Eπιμέλεια :

Ηλέκτρα Μήτσουρα

Θεατρολόγος – Εκπαιδευτικός

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επίσης την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 από 10:00 έως 18:00. στον ίδιο χώρο διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικο παζάρι με πολλά πολλά όμορφα , που ξορκίζουν τον παλιό χρόνο(και όχι μόνο) και καλοπιάνουν τον καινούργιο.

-Χειροποίητα κοσμήματα, στολίδια και άλλες δημιουργίες,

-πολλά γούρια , είδη του συνεταιρισμού μας,  δώρα και πολλά πολλά άλλα.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα Νοεμβρίου 2016,της κινηματογραφικής λέσχης του Αμπάριζα.Όμορφες και ενδιαφέρουσες ταινίες για ψυχαγωγία και προβληματισμό τα κυριακάτικα βραδάκια του Νοεμβρίου.

Διαβάστε-κατεβάστε το Πρόγραμμα Νοεμβρίου 

Την Κυριακή στις 27 Νοεμβρίου ,οι Γείτονες δίνουν ραντεβού για δενδροφύτευση  στο Λόφο Λεβεντάκη .Ο λόφος είναι μια προνομιακή περιοχή του Γαλατσίου από άποψη θέας, πλην όμως αρκετά παραμελημένη από άποψη φροντίδας.

Οι ΓΕΙΤΟΝΕΣ επιστρέφουν εκεί  μετά την πρώτη τους πολύ επιτυχημένη δεντροφύτευση προ 3ετίας ,με σκοπό να φυτεύσουν πάλι στην περιοχή, μιας και είμαστε σε ιδανική περίοδο φύτευσης. Προσκαλούν  όποιον ενδιαφέρεται να φέρει ένα φυτό τις αρεσκείας του με έμφαση σε χαρουπιές, κουτσουπιές, μελικοκκιές, παυλώνιες, φλαμουριές, φευδοακακίες, βελανιδιές, πεύκα, κυπαρίσια κτλ. Από θαμνοειδή ή μυριστικά προτιμούμε δεντρολίβανα, λεβάντες, θυμάρια, δάφνη απόλλωνα, λυγαριές, πασχαλιές, σχίνα, πικροδάφνες κτλ.

Δίνουν ραντεβού στην οδό Φαύνου στις 11 το πρωί , πάνω από τα σχολεία. Πάρτε οικογένεια, φίλους,  τσάπες και  σκαλιστηράκια και ανηφορείστε  για τον  Λόφο!!!

H θεατρική ομάδα της Δράσης για την Κοινωνία,το Πολιτισμό και τη Ποιότητα Ζωής,παρουσιάζει δυο κωμωδίες στο Θέατρο "Κνωσός" ,το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Γαλατσίου με μεγάλη χαρά υποδέχεται μια εμβληματική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Μίμη Δομάζο. 

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου, ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάζει το λεύκωμά του «Μυστικά και ... άλλες αποκαλύψεις». Φανερώνει για πρώτη φορά στιγμές που δεν γνωρίζαμε μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό, τεχνικές συμβουλές, τις ατάκες του Κρόιφ, τις μάχες στα γήπεδα με τον Πελέ και πολλά ακόμη, σε ένα λεύκωμα που μας ταξιδεύει παντού σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος και θα τιμήσει τον μεγάλο παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Το λεύκωμα θα παρουσιάσουν οι: 

Απόστολος Κόντος (πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας), Βίκτωρας Μητρόπουλος (πρώην ποδοσφαιριστής), Γιώργος Δόγας (δημοσιογράφος),  Αριστείδης Ξηντάρας (εκδότης του λευκώματος), η κόρη του Στρατηγού Πόπη Δομάζου (αθλητικογράφος) και βέβαια ο ίδιος ο Μίμης Δομάζος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλ.: 210 2927330 και 210 2132430.

 

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ,στη κινηματογραφική λέσχη του "Αμπάριζα",προβάλλεται η ταινία  "Τhe Intern" - "O Aρχάριος".Μια επίκαιρη ταινία την εποχή των Μνημονίων,που οι περισσότεροι βλέπουν την σύνταξή τους να ..εξανεμίζεται. 

 

Παραγωγή : (2015)

Διάρκεια: 121 min

Σκηνοθεσία :Nancy Meyers

Σενάριο: Nancy Meyers

Είδος : Kοινωνική κομεντί

Πρωταγωνιστές:  Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

....ένας 70 χρονος χήρος, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Δράττοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Τζουλς Οστιν που χρειάζεται απεγνωσμένα κάποιον να τη βοηθήσει, παρότι ποτέ δε θα το παραδεχόταν.

Καλοκουρδισμένη κωμωδία με αναπόφευκτα κλισέ, με έναν φορμαρισμένο ύστερα από πολύ καιρό Ρόμπερτ ντε Νίρο. Από τη χολιγουντιανή μετρ του είδους Νάνσι Μέγερ