e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 11.00 το πρωί,  μικροί  και μεγάλοι  μας φίλοι στα γραφεία του Συλλόγου , Πανοράματος  δημιουργούν χριστουγεννιάτικες κατασκευές για στολίσουν τη γειτονιά και συγκεντρώνουν τρόφιμα για το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας

 
 
Περιοχή συνημμένων

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου διοργανώνει την Τετάρτη 11/12/2019 και ώρα 6:00 μμ στον πολιτιστικό χώρο Καμίνι )Καραϊσκάκη και Ρεθύμνης - Γαλάτσι) ανοικτή εκδήλωση με θέμα 

Η Αριστερά στην Νέα Εποχή 

Ομιλητές :

Κώστας Πουλάκης μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Σοφία Πανδή Προοδευτική Συμμαχία

Θα ακολουθήσει συζήτηση για την διεύρυνση και την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της αριστεράς.

 

 

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος "Πανόραμα Γαλατσίου", διοργανώνουν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του σχολείου(Φιγαλείας 67),ημερίδα για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και Νέες Τεχνολογίες.

 

 

Η προγραμματισμένη εκδήλωση στο ΠΑΛΑΙ  για την Κυριακή 1/12/2019, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο και το συγκρότημα Kollektiva, αλλάζει υποχρεωτικά χώρο διεξαγωγής, χωρίς να φέρουν  ευθύνη για αυτό οι διοργανωτές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2), με ώρα προσέλευσης 19.30.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Γαλάτσι, πραγματοποιούν εκδήλωση την Κυριακή 1/12 στις 19.30, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Γαλατσίου.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, με το γνωστό σαρκαστικό ύφος, θα πραγματοποιήσει stand up comedy και στη συνέχεια την σκυτάλη θα παραλάβουν οι Kollektiva για ροκ συναυλία. 

 

Ο κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος  "Παίρνω Αμπάριζα" σε συνεργασία με  το BDS(*) Greece παρουσιάζουν τη Τρίτη  26 Νοέμβριου  στις 19:30, την ταινία για την Παλαιστίνη «¡Yallah! ¡Yallah!: Ποδόσφαιρο, Πάθος και Αντίσταση!» των Αργεντινών σκηνοθετών και παραγωγών Fernando Romanazzo και Cristian Pirovano.

"Επτά άτομα και οι καθημερινές τους προσπάθειες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της ζωής στην σημερινή Παλαιστίνη. Οι λεπτομέρειες της καθημερινής τους ζωής, οι σχέσεις και η συνύπαρξη τους μας φέρνουν κοντά σε μια ιστορία ποδοσφαίρου, πάθους και αντίστασης."

Η ταινία, πρώτη επίσημη συμπαραγωγή Αργεντινής και Παλαιστίνης, έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 πόλεις και πάνω από 10 χώρες παγκοσμίως και έχει βραβευτεί σε πολυάριθμα φεστιβάλ κινηματογράφου σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη. Στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 η Cineplexx Ltd., η μεγαλύτερη εταιρεία διανομής στην Αυστρία, απαγόρευσε την πρεμιέρα της ταινίας στην Αυστρία γιατί θεωρήθηκε ότι ασκεί κριτική στο Ισραήλ 

Στην προβολή  την Τρίτη  26 Νοέμβριου  στις 19:30  στο "Παίρνω Αμπάριζα" θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο σκηνοθέτης Cristian Pirovano. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

 *YΓ.Το BDS (Boycott, Divest, Sanction: Μποϊκοτάζ, Απόσυρση επενδύσεων, Κυρώσεις) είναι ένα διεθνές μη βίαιο κίνημα, αντίπαλο προς κάθε μορφή ρατσισμού (συμπεριλαμβανομένου του αντισημιτισμού) το οποίο στρέφεται ενάντια σε επίσημους θεσμούς και κρατικές ή επιχειρηματικές επιλογές και επ’ ουδενί ενάντια σε πρόσωπα ή ταυτότητες.