e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 Tην Κυριακή 9 Ιουνίου ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου "Γυμνάσιον",  διοργανώνει αγώνες στίβου στο στάδιο Γαλατσίου με τη συμμετοχή των συλλόγων στίβου μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

  • Α.Γ.Σ ΑΝΑΤΟΛΗ Ν.ΙΩΝΙΑΣ
  • ΕΡΜΗΣ ΙΛΙΟΥ
  • ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ-
  • ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ
  • Γ.Σ ΥΔΡΙΑ 
  • Α.Ε.Κ
  • Γ.Σ ΔΟΥΚΑΣ

 

 

 Το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 στο στέκι «παίρνω Αμπάριζα» (Γαλακηδών 11 και Λυσίου), στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος PUrSI (Urban Politics and Governance of Social Innovations in Austerity – Αστική πολιτική και διακυβέρνηση της κοινωνικής καινοτομίας εν μέσω λιτότητας) διοργανώνεται  ημερίδα για την εναλλακτική παραγωγή, διανομή και κατανάλωση της τροφής μέσα από εγχειρήματα κοινωνικής καινοτομίας. Στην ημερίδα θα συναντηθούν εγχειρήματα από τρεις διαφορετικές πόλεις: Αθήνα, Βερολίνο, Newcastle.

 

Πρόγραμμα ημερίδας:

10.00 – 11.00: Καφές – γνωριμία

11.00 – 12.00: Παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος PUrSI

12.00 – 14.30: Παρουσίαση των εγχειρημάτων

14.30 – 15.30: Γεύμα

15.30 – 18.00: Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα θέματα προς διερεύνηση

 

Συμμετέχουν:

Γαλάτσι – Χωρίς Μεσάζοντες

Κουκάκι – Παγκάκι

Αθήνα – ο Άλλος Άνθρωπος

Πειραιάς – Αλληλεγγύη Πειραιά

Κυψέλη – Μυρμήγκι

Newcastle – Project Bind 

– Altered Eating \ Station Master’s Garden 

– Magic Hat Cafe

Ο  Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Ένωση Γαλατσίου” σας προσκαλεί στην γιορτή λήξης των ακαδημιών Ρυθμικής Γυμναστικής 2019

Θα παρουσιαστούν επιδείξεις των τμημάτων υποδομής, με συμμετοχή του αγωνιστικού τμήματος και θα γίνουν βραβεύσεις για τις διακρίσεις  των αθλητριών.

Η εκδήλωση  θα διεξαχθεί την Κυριακή 09 Ιουνίου στις 06:00 μ.μ. στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου), και έχει θέμα:

« ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ »

 

 

 

 

Με εκτίμηση 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Του Α.Ε.Σ. «ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ» 

 

Tην Κυριακή 9 Ιουνίου η ΔΡΑΣΗ για την Κοινωνία ,το Πολιτισμό και τη Ποιότητα Ζωής , σας προσκαλεί στα υιοθετημένα δέντρα  για περιποίηση των υιοθετημένων ,συνοδεία φαγητού και τραγουδιού

 

Η Ομάδα Φωτογραφίας του Δήμου Γαλατσίου, μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην Photovision 2019 στην οποία διακρίθηκαν τρεις φωτογραφίες, εγκαινιάζει την ετήσια έκθεση φωτογραφίας στο πολιτιστικό κέντρο "ΚΑΜΙΝΙ", το Σάββατο 1η Ιουνίου, στις 7μ.μ.

Στην έκθεση συμμετέχουν πενήντα πέντε (55) μαθητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν περίπου εκατό (100) φωτογραφίες ως δείγμα δουλειάς για την περίοδο 2018-2019. 

Υπεύθυνος της ομάδας φωτογραφίας είναι ο καθηγητής και φωτογράφος Κοντός Κωνσταντίνος.