e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (Σ.Π.Α.Τ), συνεπής στην προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, συνεχίζει τη δραστηριότητα του  και τη νέα φυτευτική περίοδο για το 2017, με  Εθελοντική Αναδάσωση στα Τουρκοβούνια (Αγχεσμός), που θα πραγματοποιηθεί 

 

                         Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 10 π.μ. 

 

σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής,  τους Δήμους, Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης - Ψυχικού, το Σύλλογο “ΔΡΑΣΗ”, το 1Ο Σύστημα Προσκόπων Γαλατσίου και Πολιτιστικούς Φορείς.

Και τη νέα χρονιά όλοι μαζί, δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με την παρουσία μας  την προσπάθεια για να ξαναγίνουν τα Τουρκοβούνια ένας υπερτοπικός πόλος πρασίνου για όλους τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής.

 

Σημείο συνάντησης: 

Από Γαλάτσι: Τέρμα Δρυοπίδος και Ακτημόνων 

Από Ψυχικό: Οδός Χαλεπά 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

Γιάννης Μανιάτης 

 

Μαραθωνοδρόμου 95, 15452 Ψυχικό  

τηλ.: 210 6794000, εσωτ. 752            

 e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Γυναίκας, η Διεύθυνση Κοινωνικής  Πολιτικής και Υγείας και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Γαλατσίου ,πραγματοποιούν τη Τετάρτη 8 Μαρτίου,σειρά εκδηλώσεων στο πολιτιστικό κέντρο "Καμίνι" αφιερωμένες στη Γυναίκα.

 

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου – Λαμπρινής  διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον Παρνασσό. Βασικός προορισμός είναι η γραφική Αράχοβα και η Αγόριανη, σύγχρονο όνομα Επτάλοφος, με τα νερά και τους καταρράκτες. Τιμή συμμετοχής 16 €.

Περιμένουμε τη δήλωση συμμετοχής σας έγκαιρα για καλύτερο προγραμματισμό, στα τηλέφωνα του

Προέδρου Σκύρλα Σπύρου: 2102922698 & 6972516660 και του

Γ. Γραμματέα Φλώρου Χρήστου: 2102926588 & 6940718320.

 

 

Άνοιξαν οι εγγραφές του Β’ αγώνα του Αttica Run & Fun, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι στις 26 Μαρτίου και ώρα έναρξης 10:00 π.μ., με συνδιοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου.

Ειδικότερα περιλαμβάνει αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων για άνδρες και γυναίκες (ώρα έναρξης 10:00) και 1 χιλιομέτρου για παιδιά (ώρα έναρξης 11:15). 

ΔΩΡΕΑΝ η συμμετοχή για δημότες Γαλατσίου

Οι δημότες του Δήμου Γαλατσίου θα συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ (ο αριθμός δημοτολογίου τους υποχρεωτικός και πρέπει να αναφέρεται στη φόρμα εγγραφής στις ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ). 

Για να εγγραφείτε στον αγώνα μπείτε στην ιστοσελίδα www.feelgoodsports.gr

ή απευθείας στο http://www.feelgoodsports.gr/games-events/34-games/265-dimos-galatsiou-2017

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2132055418, 10:00 – 13:00, κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος

 

 

Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου, διοργανώνει, με την συμβολή των Οργανώσεων Μελών και των γειτονικών δήμων,  εκδήλωση για την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία, με ομιλήτρια η Ράνια Αντωνοπούλου, Αν. Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2017 και ώρα 6:30 μ.μ. στον  πολιτιστικό χώρο «ΚΑΜΙΝΙ», Καραϊσκάκη 13 – Γαλάτσι. 

Η ουσιαστική επένδυση της Αριστεράς στην Κοινωνική Οικονομία, είναι η μόνη ρεαλιστικά εφαρμόσιμη εναλλακτική λύση στον καπιταλιστικό τρόπο ικανοποίησης των κάθε είδους αναγκών των σύγχρονων κοινωνιών.

Ο κόσμος της Αριστεράς πρέπει να το συνειδητοποιήσει και να συνδράμει αποφασιστικά στην υλοποίηση και στήριξη τέτοιων σχημάτων.

Σας καλούμε να συμβάλλετε με την παρουσία σας τόσο στην επιτυχία της εκδήλωσης όσο και στον εμπλουτισμό του διαλόγου που θα ακολουθήσει μετά την ομιλία της υπουργού.

Για την Ο.Μ. Γαλατσίου

Δημήτρης Σκούντζος    Συντονιστής

Νίκος Χωριανόπουλος   Α. Συντονιστής