e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο –Ε.Λ.Ι.Τ., μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ορνιθολογίας (ΠΟΟ), αποτελεί ένα σύλλογο που ασχολείται με την καναρινοκουλτούρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με την ισπανική φυλή καναρινιών φωνής Τιμπράδο - Timbrado Español.

Στο πλαίσιο των καταστατικών σκοπών του συλλόγου διοργανώνεται ο 2ος  Διαγωνισμός - Έκθεση Καναρινιών Φωνής Timbrado Español, από 24 έως 28 Νοεμβρίου 2015 στο Γαλάτσι στην εστία των Προσκόπων Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους.

Τα καναρίνια θα αξιολογηθούν από τον διεθνή κριτή (0MJ-COM) κ. Luis Gil González της Ισπανικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας (FOE).

Προσκαλούμε όλους τους καναρινόφιλους καθώς και τα παιδία να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό μας από κοντά συμμετέχοντας στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στις 10:00 θα γίνουν οι απονομές των επάθλων ενώ θα υπάρχει ανοιχτή έκθεση όπου μπορούν όλοι να θαυμάσουν από κοντά τους όμορφους καλλίφωνους ισπανούς τενόρους και να συνομιλήσουν με τους εκτροφείς τους.

Στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος 350 καναρίνια Timbrado Español και πάνω από 45 εκτροφείς της φυλής.   

 

Στο χώρο του διαγωνισμού θα λειτουργεί παράλληλη έκθεση φωτογραφίας με θέμα το καναρίνι.

 

Π ρ ό γ ρ α μ μ α

-Τρίτη 24-11-2015: 13.00 έως 17.00 Παραλαβή των καναρινιών, άφιξη κριτή.

 

-Τετάρτη 25 έως Παρασκευή 27-11-2015: 08.30-16.00 Κρίση καναρινιών. Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της κρίσης από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, για οποιονδήποτε επιθυμεί να επισκεφθεί το χώρο του διαγωνισμού, οποιαδήποτε ημέρα κατά τις ώρες της κρίσης. Παράλληλα η ΕΛΙΤ, σε μια προσπάθεια για κάλυψη τόσο των μελών από την επαρχία όσο και φίλων που θέλουν να έχουν μια εμπειρία με το διαγωνισμό αλλά δε μπορούν να παρευρεθούν, έχει προγραμματίσει ζωντανή προβολή (live streaming) από το κανάλι της στο youtube, καινοτομώντας για ακόμα μια χρονιά κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών.

 

-Παρασκευή 27-11-2015: 17.00-19.00 Σεμινάριο κριτή για τα μέλη. Το σεμινάριο θα είναι ανοιχτό και σε φίλους του συλλόγου που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

 

-Σάββατο 28-11-2015: 10.00 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων, Απονομές επάθλων και παράλληλη Βράβευση Νικητών  2ου διαγωνισμού φωτογραφίας της ΕΛΙΤ, Έκθεση των πτηνών ανοιχτή στο κοινό και παράλληλη έκθεση φωτογραφίας.

 

Παρέχεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, έπειτα από επικοινωνία (στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο κιν. τηλ. 6947813906), να παρευρεθούν τις ημέρες της κρίσης στο χώρο του διαγωνισμού και να παρακολουθήσουν σε διαμορφωμένη αίθουσα τη διαδικασία της κρίσης  ζωντανά, μέσα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επίσης, θα υπάρχουν ώρες ζωντανής προβολής και από το διαδίκτυο μέσα από το κανάλι μας στο youtube: www.youtube.com/elittimbrado 

 Website: www.elit-timbrado.gr

 

Facebook group:  www.facebook.com/groups/elit.timbrado

 

Facebook Page: www.facebook.com/elit.timbrado 

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  /  6947813906

 

Το Αττικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας 2015 ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, σε μια διοργάνωση που έχουν αναλάβει ο Δήμος Γαλατσίου από κοινού με τον Αθλητικό Όμιλο «Θησέας».

 Hφετινή διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, από την Μάνδρα Αττικής, έχοντας ως ενδιάμεσους σταθμούς τη Ραφήνα, τον Υμηττό, αλλά και τη Μύκονο, ολοκληρώνεται στο Άλσος Βεϊκου, στο Γαλάτσι.

Το Αττικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας 2015 είναι ένας θεσμός που διεξάγεται σε πάρκα και περιαστικούς χώρους του λεκανοπεδίου και σκοπό έχει να φέρει τους πολίτες τόσο σε γνώση με το άθλημα της ποδηλασίας, όσο και με το φυσικό περιβάλλον, και μάλιστα μέσα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν εντός του Άλσους, στην προσπάθεια να αναδειχθεί η περιοχή σαν τόπος ποδηλατικής αναψυχής, με την έναρξη να έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 π.μ., ενώ οι αγώνες θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις ώρες, δίνοντας εκκίνηση, όχι σε μια, αλλά σε δέκα διαφορετικές κατηγορίες αθλητών.

Η συμμετοχή των ποδηλατικών ομάδων του Λεκανοπεδίου, αλλά και αθλητών εκτός Αθηνών αναμένεται μεγάλη, λόγω και της ιδιαίτερης σημασίας των αγώνων (τελικός της σειράς). Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και απλοί ποδηλάτες, που δεν είναι μέλη σε αγωνιστικές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες και ο τεχνικός οδηγός του αγώνα, στην ιστοσελίδα www.mtb-cup.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου www.galatsi.gov.gr .

 

ΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ – Αγώνας 5 από 6

ΤΕΛΙΚΟΣ στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΟΠΕΝ FUN και XPERT

Ο Αθλητικός Όμιλος «Θησέας» με τη συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου και την Τεχνική Υποστήριξη της Worldofbike Total Cycling Solutions διοργανώνουν τον αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας, ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο. Ποδηλασίας, διασυλλογικό αγώνα MTB XCΟ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την:

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα εκκίνησης 11:00

με σημείο εκκίνησης και τερματισμού, το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι Αττικής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και τους ειδικούς κανονισμούς αυτής, για την Ορεινή ποδηλασία. 

Πρόγραμμα Αγώνων:

·            11:00 CYCLOCROSS (WORLD-OF-CROSS Race1) ΑΝΔΡΕΣ και ΟΠΕΝ

(υπάρχει ξεχωριστή προκήρυξη αγώνων)

·           12:00 OΠΕΝ KIDS (20’)

·           12:30 ΠΑΙΔΕΣ (45’)

·           12:31 ΟΠΕΝ FUN (45’)

·           13:30 ΑΝΔΡΕΣ, ΕΦΗΒΟΙ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΙΤ (75’)

·           13:32 και ΟΠΕΝ X-PERT (75’)

·           15:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ όλων των κατηγοριών

Συμμετοχή: Για τους Διασυλλογικούς αγώνες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες με δελτίο Ε.Ο. Ποδηλασίας σε ισχύ για το 2015 στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Νεανίδες αθλήτριες συμμετέχουν σε κοινή κατάταξη/βράβευση με τις Γυναίκες.  Στην κατηγορία Εφήβων, σε περίπτωση αριθμού συμμετοχών λιγότερο από 8 (μη έγκυρος βάση Κανονισμών ΕΟΠ) θα συγχωνευτεί με την κατηγορία Ανδρών.  Αντίθετα η κατηγορία Παίδων, σε περίπτωση αριθμού συμμετοχών λιγότερο από 8, θα ακυρωθεί και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετέχουν στην κατηγορία ΟΠΕΝ FUN (με τους όρους συμμετοχής αυτής της κατηγορίας).  Για τους αγώνες ΟΠΕΝ. Και πιο συγκεκριμένα  τον αγώνα XCO της κατηγορίας ΟΠΕΝ X-PERT θα γίνει διαχωρισμός σε 2 ηλικιακά groups (19-39 και 40+) εφόσον συμμετέχουν 5 τουλάχιστον ποδηλάτες σε κάθε υποκατηγορία.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί από το έτος 1996 και πριν.  Για την κατηγορία ΟΠΕΝ FUN θα υπάρχει διαχωρισμός σε Άνδρες και Γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, με δικαίωμα συμμετοχής σε όποιον έχει γεννηθεί από το έτος 2002 και πριν.  Για την κατηγορία ΟΠΕΝ Kids θα υπάρχει διαχωρισμός σε αγόρια και κορίτσια και δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννημένα ως και το έτος 2003.

 

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π.  Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

Παραλαβή Αριθμών: Στον χώρο εκκίνησης, ως και 60’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα: Διαδρομή: απόσταση 3,8χλμ. Έδαφος: Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες.

Εκκίνηση/Διαδρομή/Πρόσβαση: Όπως ορίζεται από τον σχετικό χάρτη. Πρόσβαση από Λεωφόρο Βεΐκου, Γαλάτσι

 

Δηλώσεις συμμετοχής – Παράβολο – Καλύψεις:  Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της ΕΟΠ, θα γίνονται σε έγγραφο των σωματείων τους, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και η κατηγορία (σύμφωνα με το αγωνιστικό του δελτίο) του κάθε ποδηλάτη. 

Για τους αθλητές χωρίς δελτίο ΕΟΠ (ΟΠΕΝ), υποχρεωτική συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής όπως αυτή επισυνάπτεται, με απαραίτητη αναφορά στο ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, ομάδα (και όνομα αρχηγού ομάδας) και τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας του αγωνιζόμενου.  Προκειμένου για συμμετέχοντες, γεννημένους το 1996 και μετά απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ 18/11/2015

στην διεύθυνση e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παράβολο: Οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες: Ελίτ Άνδρες και Γυναίκες, Έφηβοι και ΟΠΕΝ X-PERT και FUN, καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής, αξίας 10,- €.  Η συμμετοχή για τις κατηγορίες ΟΠΕΝ KIDS (αγόρια – κορίτσια) καθώς και στον διασυλλογικό αγώνα Παίδων είναι δωρεάν.

Το αντίτιμο καταβάλλεται στον τραπεζικό λογ/μό ALPHA-BANK με ΙΒΑΝ GR0201401300130002340017856

Το παράβολο μπορεί να πληρωθεί ατομικά ή ομαδικά, με αιτιολογία το επώνυμο και όνομα του ποδηλάτη.  Σε περίπτωση ομαδικής καταβολής παραβόλου, θα αναφέρονται τα ονόματα των συμμετεχόντων, μαζί με την κατάθεση.  Αθλητής, που συμμετέχει στις κατηγορίες ΟΠΕΝ, οφείλει να προσκομίσει έγγραφο πιστοποίησης της ηλικίας του, πχ. (αστυνομική ταυτότητα) εφόσον του ζητηθεί, καθώς επίσης και ιατρική βεβαίωση ή άλλο έγγραφο, εκδιδόμενο το μέγιστο 6 μήνες πριν, που να πιστοποιεί την ικανότητα συμμετοχής σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται μόνο όσοι ποδηλάτες έχουν συμπληρώσει πλήρως την σχετική φόρμα συμμετοχής, και έχουν καταβάλει το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής.  Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον καταθέτη και η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη αν το ποσό της κατάθεσης είναι μικρότερο του κόστους συμμετοχής.  Επιστροφή χρημάτων λόγω ακύρωσης της συμμετοχής, αδυναμία εκκίνησης λόγω κακού εξοπλισμού, τραυματισμούς κλπ. δεν είναι δυνατή.  Σε περίπτωση ματαίωσης της διοργάνωσης, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 30 ημερών, σε τραπεζικό λογαριασμό κάθε συμμετέχοντα. 

Θα υπάρχει δυνατότητα περιορισμένου αριθμού εγγραφών (για 10-12 αθλητές) ως και την ημέρα του αγώνα, με κόστος 15,- € ανά άτομο, ανεξάρτητα κατηγορίας (ακόμα και γι αυτές τις κατηγορίες, που η συμμετοχή είναι δωρεάν).

 

Έπαθλα:  Κύπελλο στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις / πιθανές συγχωνεύσεις κατηγοριών, όπως αυτές αναφέρονται σε προηγούμενη παράγραφο. Μετάλλια στους 3 πρώτους.  Οι ποδηλάτες θα προσέλθουν στις απονομές με την αγωνιστική τους ενδυμασία, και χωρίς ποδήλατα όπως παρατηρείται σε απονομές άλλων αγώνων.  Την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.        Χρηματικά Έπαθλα Νικητών: θα υπάρξουν οικονομικά πριμ στους νικητές ως εξής:

 

ΑΝΔΡΕΣ: 1ος 40ευρώ, 2ος 25ευρώ, 3ος 15ευρώ, 4ος και 5ος 10ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΕΦΗΒΟΙ: 1ος 30 ευρώ, 2ος 20ευρώ, 3ος 15ευρώ

 

Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε κάποια από τις κατηγορίες απαιτείται η συμμετοχή 5 τουλάχιστον αθλητών(-τριων).  Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει συγχώνευση με την αμέσως πλησιέστερη και πολυπληθέστερη ηλικιακά κατηγορία και ανάλογη τροποποίηση βραβεύσεων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:  Τα επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν στον χώρο της Γραμματείας Αγώνων με το πέρας των αγώνων, θα αποσταλούν με e-mail στις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ θα αναρτηθούν την επομένη του αγώνα στην ιστοσελίδα www.mtb-cup.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Οργάνωσης – Πληροφορίες: Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, τηλ. 6944-526247

Πληροφορίες Γραφείο Τύπου Δήμου Γαλατσίου: 213-2055438

 

 

Ο κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος «παίρνω Αμπάριζα» διοργανώνει εφέτος μια σειρά από λαϊκά παραμύθια της προφορικής παράδοσης απ’ τις άκρες του κόσμου για μεγάλους αλλά και για μικρούς.

Τα λαϊκά παραμύθια είναι κοινή ανάσα και πατρίδα των λαών του κόσμου που δεν γνωρίζουν σύνορα, μήτε βολεύονται μέσα στα όριά τους. Αποτελούν ένα άυλο σταυροδρόμι συνάντησης του ατομικού με το συλλογικό, του οικουμενικού με το στενά τοπικό αλλά ταυτόχρονα κι ένα χαρμάνι αλληλεπίδρασης και ταυτότητας. Φτιάχνουν ένα γαϊτανάκι άτυπης «συνομιλίας» του άχρονου θεματικού κορμού των ιστοριών του «Μια φορά κι έναν καιρό…» με τις συνθήκες του ιστορικού πλαισίου του «εδώ και τώρα…» της συνάντησης. Μια αέναη σκυταλοδρομία λόγου και συναισθημάτων, παγιώσεων και μετασχηματισμού, όπου το παραμύθι διατρέχει ασταμάτητα τόπους και χρωματίζεται από αντιλήψεις καθώς ενδύεται προβολές.

Είναι μια  παρακαταθήκη πολιτισμού των ανθρώπων όλων των τόπων κι όλων των εποχών που αποτυπώνεται μέσα στον λαϊκό λόγο και ένας τρόπος να πραγματεύονται όσα σημαντικά αφορούν, διαμορφώνουν και καθορίζουν την πορεία τους στη ζωή.

Ξεκινάμε από αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, ώρα 20:30,  με τα «Παραμύθια Αγάπης και Έρωτα» από την ομάδα αφήγησης  «Ήμουνα κι εγώ εκεί». Αφηγούνται Α. Γεωργίτση, Γ. Δακορώνια, Α. Ζαφειράκη και Θ. Ήντας.

https://pernoampariza.wordpress.com/

Ιστορίες  που φανερώνουν  αλήθειες κρυμμένες κάτω από μεγάλα ψέματα για να ειπωθούν όσα πρέπει ν’ ακουστούν, λόγια που φέρνουν στο φως όσα δεν πρέπει να κρυφτούν…

Πώς μπορεί μια αγάπη να δικαιωθεί;

Ποια είναι η Λυγερή του φεγγαριού και ποια είναι η ιστορία της;

Πόσους μπορεί να χωράει μια σχέση αγάπης;

Έχει ο καιρός γυρίσματα και για της αγάπης τα γινάτια ή μήπως παίζει τα δικά της παιχνίδια σε όσους την αρνήθηκαν;

 

Η Ομάδα Φίλων Τέχνης Γαλατσίου,ο Σύλλογος Αποφοίτων Α' Γυμνασίου Αρρένων Λαμίας(1972) και η ενημερωτική έκδοση "Πετρίτες εν δράσει" ,σας καλούν  στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του  Γαλατσιώτη ποιητή Κώστα Κουβέλη,  

« Οδός Λαμίας. Συνοικία χωρίς όνειρο»,

την Κυριακή 22 Νοέμβρη 2015 και ώρα 12.00 στον Πολιτιστικό χώρο «ΚΑΜΙΝΙ», Καραϊσκάκη 11 και Ρεθύμνης στο Γαλάτσι.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με την ορχήστρα του Αλέξανδρου Κουβέλη.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ,καλεί τα μέλη του Συλλόγου σύμφωνα με το καταστατικό ( Κεφάλαιο Ε , άρθρο 27 , 31,33 )  σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, την  ΚΥΡΙΑΚΗ  15  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2015 ,  και  ώρα  ΙΙ.ΟΟ  το πρωί,στο Δημαρχείο Γαλατσίου ( αίθουσα πολιτιστικού οργανισμού ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου του Δήμου Γαλατσίου)  στην οδό Αρχιμήδους και Ιπποκράτους ,  με θέματα ημερήσιας διάταξης

1)Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου .

                        α) Διοικητικός Απολογισμός.

                        β) Οικονομικός Απολογισμός

                      γ) Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

2) Περαιτέρω πορεία του Συλλόγου μας

3) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής      Επιτροπής.    ( Κεφάλαιο Ε , άρθρο 33

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρις τις 15.30, οπότε  και θα κλείσει η κάλπη.

Όσοι από τους Συμπατριώτες μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του μέλους του μέλους του Δ.Σ και της Ελεγκτικής Επιτροπής πρέπει σύμφωνα με το καταστατικό ( Κεφάλαιο Ε , άρθρο 33 ) και εφόσον συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα από τον εσωτερικό κανονισμό και τον νόμο προσόντα, πρέπει να υποβάλουν έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας,   το αργότερο πέντε ( 5 ) ημέρες πριν από την ημέρα των  Αρχαιρεσιών( Μέχρις και το βράδυ της Δευτέρας 9ης Νοεμβρίου 2015 ).

Τηλέφωνα επικοινωνίας  6973543120  –   6945639986.

Η παρουσία όλων των Επτανησίων στην Γενική Συνέλευση και η υποψηφιότητα για το Δ.Σ   και την Εξελεγκτική Επιτροπή κρίνεται από μέρους μας απαραίτητη.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ