e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η «ΔΡΑΣΗ για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής» και ο κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος «παίρνω Αμπάριζα» διοργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:30 στον χώρο «παίρνω Αμπάριζα», Γαλακηδών 11 – Γαλάτσι με θέμα :

 «Η στρατηγική του  Ρήγα Βελεστινλή για την απελευθέρωση της Ελλάδας»

με ομιλητή τον συγγραφέα και εκδότη Λουκά Αξελό.

Ρήγας Βελεστινλής, ένας  από τους ριζοσπαστικότερους και συνεπέστερους εκφραστές του Νεοελληνικού Διαφωτισμού, του δημοκρατικού πατριωτισμού και της καθόλου ελληνικής νεωτερικότητας. Τα ζητήματα ελευθερίας και ισοπολιτείας που έθεσε ο Ρήγας και ιδιαίτερα αυτά που περικλείει η ευρύτερη πολιτική-πολιτειακή πρόταση του, εξακολουθούν να παραμένουν ζητούμενα και της εποχής μας.

 

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα ,στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου(Δημαρχείο),το ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση -εκδήλωση ,με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και τη θέσεις του ΚΚΕ".Ομιλητής το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ,Νίκος Σοφιανός

Το Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016 στις 8.00 μμ , ντυνόμαστε αποκριάτικα ( ας είναι και μία μάσκα) , και γλεντάμε, χορεύουμε, πίνουμε και τραγουδάμε την αποκριά!!! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεν γινότανε εμείς να μην κάνουμε πάρτι !!! Με μία διαφορά... Ξεκινάμε νωρίτερα για να έρθουν και όσοι φίλοι μας έχουν παιδάκια!!! Όσοι θέλουν μπορούν να φέρουν πατατάκια, γαριδάκια, ξηρούς καρπούς, κ.τ.λ. Σας περιμένουμε στο αμπάριζα (Λυσίου κ Γαλακήδων 11)

 

 

Ο ΣΠΑΤ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αναδασώσεως Αττικής,τον Δήμο Γαλατσίου και την ΔΡΑΣΗ, προσκαλεί τους  εθελοντές-φίλους του περιβάλλοντος στην Αναδάσωση στα Τουρκοβούνια την Κυριακή 20 Μαρτίου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα, για αντικειμενικούς λόγους ομαλότητας, τη μετάθεση σύγκλισης της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του, ως ακολούθως.

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό του Συλλόγου καλούνται τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί, αντί για τις 20-03-2016, στις 9 Απριλίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (οδός Ρεθύμνης 43 και Καποδιστρίου 1, έναντι του Πολιτιστικού Κέντρου «Το Καμίνι»), προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Οικονομικός απολογισμός.

3. Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

4. Έγκριση του οικονομικού απολογισμού και των πεπραγμένων της απερχόμενης Διοίκησης.

5. Συνδρομή μελών.

6. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.

7. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ., ελεγκτικής επιτροπής, και αντιπροσώπων στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

8. Αρχαιρεσίες. 

 

Τα ταμειακά μη ενήμερα μέλη αλλά και φίλοι του Συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν με δικαίωμα εκλογής και ψήφου (εκλέγειν και εκλέγεσθαι) στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, πρέπει το αργότερο εντός του πρώτου δεκαημέρου του Μαρτίου 2016 να ανανεώσουν τη συνδρομή τους και να εγγραφούν, αντίστοιχα. 

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο δύο ημέρες πριν από την ημέρα των Αρχαιρεσιών να υποβάλλουν σχετική έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας στη Γραμματεία του Συλλόγου. 

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων και παροχή σχετικών εξηγήσεων, αυτοί μπορούν να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ γνωστοποιείται ότι προς τούτο η Γραμματεία του Συλλόγου θα λειτουργεί καθημερινά μεταξύ των ωρών 19:00 – 21:00. 

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η 1η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Απριλίου 2016, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.

 

Η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου είναι απαραίτητη.

Γαλάτσι, 24 Φεβρουαρίου 2016

 

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Ηλίας Χρηστάκος                                                              Κωνσταντίνος Βαρσάνης