e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Στις 15 Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή, η ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Γαλατσίου-Λαμπρινής, θα πραγματοποιήσει απογευματινό περίπατο με το παρακάτω πρόγραμμα: Αναχώρηση από το Γαλάτσι στις 3 και μισή με προορισμό το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα που βρίσκεται πάνω από τον παλαιό οικισμό του Νέου Βουτζά Αττικής. Σκοπός της επίσκεψης μας αυτής είναι η προσφορά οικονομικής ενίσχυσης, τροφίμων και ένδυσης που είναι αναγκαία για την καλή λειτουργία του Ιδρύματος. Στη συνέχεια επίσκεψη στον Άγιο Εφραίμ που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη και αργότερα μετάβαση στη Ραφήνα, όπου θα παραμείνουμε μέχρι το βράδυ. Επιστροφή στο Γαλάτσι. Η αναχώρηση θα γίνει από την οδό Παπαφλέσσα, μπροστά από την ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα. 

   Η ΕΝΩΣΗ καλεί τα μέλη και τους φίλους που θέλουν να συμμετάσχουν, να το δηλώσουν έγκαιρα στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω.

                                                    Για το Δ.Σ. της Ένωσης

                            Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

                        Σκύρλας Σπύρος                                        Φλώρος Χρήστος

 

ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ

ΟΔΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ 27  Τ.Κ. 11146

ΤΗΛ: 2102922698  &  2102926588

 

ΚΙΝ:  6972516660  &  6940718320

Ο Δήμoς  Γαλατσίου γιορτάζει και φέτος την Καθαρά Δευτέρα, διοργανώνοντας τα Κούλουμα,με σαρακοστιανά εδέσματα,τραγούδι και χορό  στο Άλσος Βέικου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου», σας προσκαλούν την Καθαρά Δευτέρα,  στα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2015», 23 Φεβρουαρίου 2015, από τις 10:30, στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ, στο άλσος Βεϊκου, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με το Λάκη Χαλκιά και το συγκρότημά του, χορευτικά από τους τοπικούς παραδοσιακούς συλλόγους και την Ομάδα Χορού του Δήμου, αποκριάτικο πρόγραμμα για τα παιδιά και σαρακοστιανά εδέσματα για όλους!

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί και τον χαρταετό σας! 

 

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 από 10.30 π.μ.  μέχρι τις 2.00 μ.μ. φτιάχνουμε  Χαρταετούς στο Στέκι «Παίρνω Αμπάριζα» (Λυσίου και Γαλακήδων 11)

Ελάτε μικροί και μεγάλοι  να ελαφρύνουμε για λίγο μ` ένα κομμάτι χαρτί !

Αν μας ενημερώσετε για  τη συμμετοχή σας έγκαιρα  ,θα μας βοηθήσετε να παραγγείλουμε τα χρειαζούμενα υλικά .

Τηλ. επικοινωνίας: 210 2929418 -  6973748253

 

Ο κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος «Παίρνω Αμπάριζα» στα πλαίσια των μαθημάτων «αλληλεγγύη για όλους» οργανώνει μαθήματα θεατρικού λόγου και υποκριτικής Τέχνης.

Σε μια εποχή σαν την σημερινή, των απρόσωπων σχέσεων και των συναισθηματικών αναλγησιών το θέατρο μας δίνει την δυνατότητα να εκφραστούμε, να βελτιώσουμε τη δημιουργική μας σκέψη και το ομαδικό μας πνεύμα. Ο στόχος του βιωματικού εργαστηρίου, με αφετηρία το λόγο και εργαλείο το σώμα, θα είναι η ανάλυση του θεατρικού λόγου τόσο στα πλαίσια της θεατρικής εκπαίδευσης όσο και στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες που έχουν την διάθεση να ταξιδέψουν…..

Κάθε Σάββατο 2:30 μ.μ.

Τηλέφωνο για συμμετοχές: 6976550751 (Κορίνα Κεχρολόγου

Στο πλαίσιο των δράσεων «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ»,Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, συγκεντρώνονται  φάρμακα και υγειονομικό υλικό στο Γαλάτσι, μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Γλυκερίας, επί της οδού Αγίας Γλυκερίας 13.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και από εθελοντές του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Γαλατσίου, ώστε να παραδοθούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου. 

Επίσης στη δράση εθελοντικά θα βοηθήσουν μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.), οι οποίοι στηρίζουν τις δράσεις του « Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.oloimaziboroume.gr

 

Εγγραφείτε και στις online κοινότητες του Όλοι Μαζί Μπορούμε:

twitter.com/oloimaziboroume

youtube.com/oloimaziboroume

facebook.com/oloimaziboroume

 

Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Γαλατσίου