e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Την Τετάρτη 27 Μαϊου 2015 και ώρα 19:30 στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «παίρνω Αμπάριζα» διοργανώνεται ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, χωρίς εισηγήσεις και εισηγητές και με θέμα 

 

«Η Ελλάδα στραγγαλίζεται»

εκτιμήσεις – προοπτικές

 

Στην συζήτηση θα παρευρεθούν τα μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ  Σόφη Παπαδόγιαννη και Ρούντι Ρινάλντι

Οι "Χωρίς Μεσάζοντες" διοργανώνουν στις 7 Ιουνίου την 14η και τελευταία διανομή τροφίμων στο Άλσος Βέίκου, αφού πλέον θα συνεχίσουν τη δράση τους ιδρύοντας  έναν καταναλωτικό  μη κερδοσκοπικό συνεταιρισμό 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΡΑΣΗΣ αποφάσισε τη πραγματοποίηση επταήμερης εκδρομής σε Κωνσταντινούπολη με το πρακτορείο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ TRAVEL, Τράλλεων 88, Γαλάτσι τηλ.210 2911366 και 210 2928965 από την Δευτέρα 15.6.15 έως την Κυριακή 22.6.15                                                  

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής είναι αναρτημένο στο www.e-drasi.gr  

Τιμή κατ άτομο 355 Ευρώ                                                                                                                                      

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν .
  • Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο 4****αστέρων στη περιοχή Ταξίμ.
  • Ελληνόφωνος ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη.                                                                                          
  • Έξι  πρωινά, τέσσερα δείπνα .Τα εισιτήρια για τα πριγκηπόννησα  ,Πρίγκηπο και Χάλκη .
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
  • Ενημερωτικό υλικό κατ άτομο.
  • Δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο  εισόδου σε μουσεία και ποτά – αναψυκτικά στα δείπνα. 

Oι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εκδρομή πρέπει το αργότερο μέχρι την 30/5/2015 να το δηλώσουν στα τηλέφωνα

6977268371 και  6976007708 (‘Ικαρος Πετρόπουλος) ,

6946388622( Ηλίας Ανδριόπουλος ) και

6979147224 ( Δέσποινα Κουτσίκου).                                                                                                                

Η συμμετοχή στην εκδρομή οριστικοποιείται  με τη καταβολή ποσού 100E( προκαταβολή) μέχρι την 8/6/2015, είτε στα γραφεία του πρακτορείου  (Τράλλεων 88),είτε με κατάθεση στο λ/σμό στη Τράπεζας Πειραιώς  Νο  5147046667238 στο όνομα Μαυρογιάννης Κλέαρχος . Με τη κατάθεση  της προκαταβολής θα σας ανακοινώνεται, προφορικά η τηλεφωνικά, ο αριθμός της θέσης σας στο πούλμαν. Στη περίπτωση κατάθεσης στη Τράπεζα  να ζητάτε να αναγράφεται στην απόδειξη το όνομά σας (  καταθέτης ).Το υπόλοιπο δέον όπως καταβληθεί μέχρι την 12.6.2015.                                                                                                          

Για περισσότερες πληροφορίες- διευκρινίσεις  μπορείτε να απευθύνεστε στα παραπάνω τηλέφωνα και στο πρακτορείο. 

                                                                                          Το Διοικητικό Συμβούλιο 

 

Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου παρουσιάζει μια σειρά από κωμικά θεατρικά σκετς Ελλήνων και ξένων συγγραφέων κάτω από τον γενικό τίτλο: «Ο Νευρικός Κύριος και άλλες τρελές ιστορίες», την Κυριακή 24 Μαΐου , στις 7 το απόγευμα, στον Πολιτιστικό χώρο «Καμίνι».

Εκ πρώτης όψεως είναι απλές καθημερινές ιστορίες, μέσα στις οποίες όμως κάποιες μικρές λεπτομέρειες οδηγούν τους ήρωές τους σε εντελώς «τρελές» καταστάσεις.

Έτσι ένας νευρικός κύριος φτάνει στο σημείο να δώσει χαστούκισε μια τυχαία κυρία στο τρόλεϊ. Μια άλλη κυρία είναι ενθουσιασμένη με τον ανεκπλήρωτο, αλλά παθιασμένο έρωτα που έχει με τον ψυχαναλυτή της. Μια ηλικιωμένη γυναίκα τρέχει σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να μάθει γιατί το είδωλό τους, ένας συνθέτης – σταρ της μουσικής βιομηχανίας, αυτοκτόνησε. Ένας απατημένος σύζυγος γίνεται δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο. Μέσα σε όλα αυτά μια πανούργα εφοριακός του ΣΔΟΕ στέλνει στη φυλακή έναν ξενοδόχο, ο οποίος της αποκαλύπτει πως δηλώνει μόνο το 10% των κερδών του στο κράτος.

Τα έργα είναι των Δημήτρη Ψαθά, Βασίλη Κατσικονούρη, Γιώργου Μανιώτη και Ρομπέρ Τομά.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κωτσή, ενώ παίζουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Στεφάτου, Πάτυ Γκαλίνα, Έφη Παπαϊωάννου, Μαρία Τερτίπη, Στέλλα Παπαδοπούλου, Μαριλένα Μίχα, Μαρίλια Αγγελίδη, Ελένη Μελιγκάρη, Γιώργος Κιουχτσόγλου, Βασίλης Χίμπαν, ενώ παίζει πιάνο ο Χάρης Μπερούτσος.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού  Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου προσκαλεί το Σάββατο  23 Μαΐου 2015 ώρα 19.00 ,στην αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου,Επτανήσιους και φίλους ,στην εκδήλωση του – αφιέρωμα στον  μεγάλο Έλληνα ηθοποιόκαι Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Νίκο  Κούρκουλο