e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη» προσκαλεί τα Μέλη και τους Φίλους του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12.00 π.μ. στην έδρα του Συλλόγου, Ξάνθης 19, Πανόραμα Γαλατσίου.

Την ίδια ημέρα και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, σύμφωνα  με  το καταστατικό, ετήσια τακτική γενική συνέλευση,  με θέματα προς συζήτηση:

1. Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός

2. Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής

3. Πορεία συλλόγου

4. Ενδεχόμενο τροποποίησης καταστατικού

5. Προβλήματα & Προτάσεις για τη νέα χρονιά

 

 

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής.   

Σας περιμένουμε με χαρά για να εορτάσουμε μαζί την απαρχή του νέου έτους.  

 

                                                           Για το Δ.Σ.

                                                               

                                                          Η Πρόεδρος   

                                                         Ειρήνη Μαθιού

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ   

ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ                                                                    

«Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ»

ΞΑΝΘΗΣ  19, ΓΑΛΑΤΣΙ

e-mail:       Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.facebook.com/panoramagalatsi    

 

Η Οργάνωση Μελών του  ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου διοργανώνει  προεκλογική εκδήλωση την Τρίτη, 20/1/2015 στις 6.00 το απόγευμα, στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, Βεϊκου 42, 

 

 

 

 

Ανοιχτή συζήτηση χωρίς εισηγήσεις και εισηγητές,για τις εκλογές και τα διακυβεύματα αυτών,την Παρασκευή 16/1/2015 και ώρα 19:30μμ  στο πολιτιστικό -κοινωνικό χώρο  "Αμπάριζα"

Tη Πέμπτη 22 Γενάρη στις 6.30 το απόγευμα  ,η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, πραγματοποιεί την προεκλογική της συγκέντρωση στο Γαλάτσι, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Καμίνι" (Καραισκάκη & Καψάλη) 

Την Τρίτη  20 Γενάρη 2015στις 6:30 μ.μ ,οι κομματικές οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Δημαρχείο)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Κ.Κ.Ε. – Γαλάτσι 20 Γενάρη 2015

Εργατοϋπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, αγρότες, συνταξιούχοι, νέοι και γυναίκε
ς των λαϊκών οικογενειών,

Σας καλούμε στις βουλευτικές εκλογές να στηρίξετε και να δυναμώσετε αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Σκεφτείτε ότι την επόμενη μέρα, όποια κι αν είναι η νέα κυβέρνηση, θα είναι εδώ και θα συνεχίζουν να ματώνουν το λαό η ΕΕ και τα «μνημόνια διαρκείας», παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, που ζητάει το κεφάλαιο, για να γίνει πιο ανταγωνιστικό στην παγκόσμια καπιταλιστική αγορά.

Θα είναι εδώ το σύνολο των αντιλαϊκών νόμων, που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις και τους οποίους δε πρόκειται να καταργήσουν.

Θα είναι εδώ το δυσβάσταχτο χρέος, το οποίο αναγνωρίζουν οι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της ΕΕ, καλώντας το λαό να το πληρώσει, που δεν το δημιούργησε και δεν το χρωστάει.

Θα είναι εδώ οι αντιθέσεις και οι καβγάδες μέσα στην Ευρωζώνη για τη διαχείριση των ελλειμμάτων και των χρεών, που δημιουργούνται από τους καπιταλιστές και αποπληρώνονται με σκοπό το καπιταλιστικό κέρδος, τη δύναμη του ισχυρότερου, σε βάρος πάντα των λαϊκών συμφερόντων.

Πάνω από όλα, θα είναι εδώ το κεφάλαιο, τα μονοπώλια, εγχώρια και ξένα, που έχουν στα χέρια τους τα κλειδιά της οικονομίας, την πραγματική εξουσία και θα απαιτούν και στη φάση της όποιας ανάκαμψης ακόμη περισσότερα προνόμια, σε βάρος πάντα του λαού. Προκειμένου να επενδύσουν, απαιτούν ακόμη πιο φτηνή και υποταγμένη εργατική δύναμη. Η ανεργία θα είναι εδώ ακόμη κι αν γίνουν κάποιες επενδύσεις.

Θα είναι εδώ η εξουσία του κεφαλαίου, το κράτος που υπηρετεί σταθερά τα συμφέροντα των μονοπωλίων σε βάρος του λαού και οριοθετεί το ρόλο κάθε κυβέρνησης.

Ανεξάρτητα από την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και τη μετάβαση στη νέα φάση επιτήρησης, τα μονοπώλια ζητούν νέα αντιλαϊκά μέτρα, όπως την πλήρη διάλυση του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος, τη νέα μείωση στους μισθούς και το λαϊκό εισόδημα, τις ιδιωτικοποιήσεις, τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης. Γι’ αυτό σε κρίση ή ανάκαμψη καμία ανακούφιση του λαού δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αγώνα, χωρίς σύγκρουση με αυτά τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Γι' αυτό και την επόμενη μέρα, ο εργαζόμενος λαός χρειάζεται ένα δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή, παντού, δύναμη εργατικής - λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης.