e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Απαγορευμένο κείμενο για φασίστες, προδότες, δοσίλογους, νενέκους, ανθέλληνες, δουλικούς, φοβικούς, συντηριτικούς, αντικοινωνικούς, λαμόγια και κομματόσκυλα!

Τα κέντρα και τα παράκεντρα εξουσίας της ευρωελίτ και της ελληνόφωνης ελίτ, από τη Δευτέρα έχουν προμελετήσει για τον Ελληνικό Λαό έναν "Οργουελικό Αρμαγεδδώνα", με τη συνέργεια ΟΛΩΝ των κομμάτων της κοινοβουλευτικής συντεχνίας (χούντας) σε χρώματα πλέον μωβ και πορτοκαλί! Το στεντόρειο "ΟΧΙ" της πλειονότητας των ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ μετατρέπεται με τις εκλογές - δόλωμα σε ΔΟΥΛΙΚΟ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" από τους προσκυνημένους νενέκους. ΝΤΡΟΠΗ για αυτούς, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ από εμάς! 

Εκτός των αναρίθμητων άλλων κολάσιμων πράξεων της κοιβουλευτικής χούντας ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ -αφού φόρτωσε όλη την Ελλάδα με λαθρομετανάστες- προκαλεί με το ξενόγλωσσο εκλογικό σύνθημα της κυρά Τασίας "no apohi".

- Η ΝΔ ψηφίζει μνημόνια σταθερά, με όποιον λάχει είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ.

- Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, έστω και σαν προσχηματική αντιμνημονιακή αντιπολίτευση, θα θεσμοθετεί εμμέσως με την παρουσία της στη Βουλή ό,τι θα διατάζει από τη Δευτέρα ο εγκάθετος Ολλανδός Γκάουλάτερ "Μάαρτεν Φερβέι", ως κομισάριος, επικεφαλής της νέας "Task Force

- Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμπαίζει πασιφανώς με το σύστημα. Ενδοτικά παραχώρησε τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ανάληψη της "πολιτικής ευθύνης" για τη δολιγονία Φύσα.

- ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ του κρατικοδίαιτου με όλες τις κυβερνήσεις Θεοδωράκη, ως Δούρειος Ίππος θέλει τη Θράκη ανεξάρτητη και έπεται συνέχεια. 

- Η "Φώφη" των ινστιτούτων αισθητικής του ΠΑΣΟΚ δια βίου αργόσχολη,  τώρα είναι "συνταξιούχος της Εθνικής", έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και κατασκήνωσε στις Βρυξέλλες, προκειμένου να υπογραφεί η λεόντεια "συμφωνία".

- Το ΚΚΕ ως δεκανίκι του στο σύστημα αυτοπεριοριορίζεται με το Ρόλεξ του Κουτσούμπα σε κοινοβουλευτικό ουραγό.   

- Οι ΑΝΕΛ θάχουν την μοίρα των Κουβέλη, Καρατζαφέρη, καθόσον το σύστημα, αφού εκμεταλλευτεί τους συνεργάτες, μετά τους "σκοτώνει".

-- Η πίκολο ένωση κεντρώων σε ρόλο ορντινάτσας εκλιπαρεί να υπηρετήσει κι αυτή τη ν.τ.π.

Όλα αυτά τα κόμματα, που θα θεσμοθετούν στη Βουλή είτε υπερψηφίζοντας είτε καταψηφίζοντας, βρίσκονται σε αγαστή ανοχή της εβραικής "Singular Logic", που εξάγει τα εκλογικά απιτελέσματα, μονοπωλιακά, αυθαίρετα και ανεξέλεγκτα..

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λόγοι πολιτικής συνειδητότητας και εθνικής αξιοπρέπειας επιβάλλουν ... "Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ και τα ΝΤΟΠΙΑ ΟΡΓΑΝΑ τους με ΑΠΟΧΗ από τις ΕΚΛΟΓΕΣ - ΔΟΛΩΜΑ, διστρανώνοντας έτσι στη διεθνή κοινότητα ένα ΝΕΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Κατά συνέπεια, αποτελεί επιταγή της ιστορίας μας, τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ και οι  ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στις εκλογές-μετάλλαξης και χωρίς κομματικές ταμπέλες να βοηθήσουν -όπως την εποχή του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ να οργανωθεί ένα μεγάλο εξωκοινοβουλευτικό παλλαϊκό Μέτωπο.

Εύγε στον πραγματικό ΑΝΘΡΩΠΟ τον γνήσιο ΕΛΛΗΝΑ, τον αρσενικό ΑΝΔΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ, που σταθερά μαζί με όλους τους άλλους επώνυμους πατριώτες  (Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Νεγρεπόντη κ.ά.) ανέλαβαν την υψηλή πρωτοβουλία, σε ρόλο σύγχρονων ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΩΝ να ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ & ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ τον Ελληνικό Λαό για "ΑΠΟΧΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ"!

Του Αθανάσιου  Καρανάσιιυ,

19 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου