e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Aπαγορεύεται η ανάγνωση από τους ομήρους της κομματοκρατίας!

Στους αγαπητούς ανιδιοτελείς ψηφοφόρους, οι οποίοι ασμένως και καλοπροαίρετα θα προστρέξουν, να ασκήσουν το δήθεν  εκλογικό δικαίωμα αναφέρουμε/υπενθυμίζουμε ότι:

1) Οι εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη είναι κίβδηλες. Διατάχθηκαν από τους διεθνείς κατακτητές και υλοποιούνται από τους εδώ κομισάριιυς πολιτικούς. Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχή από το 2010 και σε κατάσταση ενός συνεχιζόμενου, ακήρυχτου, σιωπηλού και καταστροφικού πολέμου. 

Η χώρα έχει χάσει ολοκληρωτικά την κυριαρχία της σε πολιτικό και εθνικό επίπεδο, ο δε λαός εμπαίζεται, με τη ψευδαίσθηση ότι έιναι δήθεν ελεύθερος, να αποφασίζει δημοκρατικά για τους εθνικούς αντιπροσώπους και τη κυβέρνησή του. Στην πραγματικότητα (με τις λίστες ψηφοδελτίων) έχουν ήδη επιλεγεί από τους αδίστακτους σύγχρονους ιμπεριαλιστές-αποικιοκράτες-φεουδάρχες-ναζιστές και τους Γκαουλάιτερ (*) τα δοτά ντόπια κοινοβουλευτικά όργανα, τα οποία θα μορφοποιήσουν τη νέα χουντική συγκυβέρνηση. 

Οι ενταλμένοι θα υλοποιήσουν τα απανωτά μνημόνια της οληκληρωτικής αρπαγής του πλούτου και των υποδομών της πατρίδας μας και την υποτέλεια του Ελληνικού Λαού. Η όποια κοινοβουλευτική αντιπολίτευση προκύψει, εμμέσως, θα συμβάλει με την παρουσία της και τις επουσιώδεις ρητορικές κορώνες στη "νομιμοποίηση" της συνταγματικής εκτροπής.

2) Στο τέλος του χρόνου παραγράφονται τα αδικήματα της λίστας Λαγκάρντ. Οι χαρακτηριζόμενοι "αντιπρόσωποι του Έθνους" (Σύνταγμα, άρθρο 51), σε αγαστή συνεργασία με τους νεοταξιτές και τους ανώτερους δικαστικούς, φρόντισαν για την παραγραφή. Τους ενδιαφέρει να χρηματοδοτούν/προστστεύουν τους τυχοδιώκτες και προδότες και να διώκουν ανηλεώς το Λαό.

3) Στην ίδια ρότα, με κάθε καινούργια Βουλή, επίσης,  παραγράφονται, σύμφωνα με το κατά "Bενιζέλο ευαγγέλιο", του μαθητή του αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη, τα αναγνωρισμένα αδικήματα των μελών της εκάστοτε (συγ)κυβέρνησης. Αφού ... "Δίωξη, μπορεί να ασκηθεί, μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου, που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος" (Σύνταγμα, άρθρο 86).

4) Επίσης, γιατί να χρειαζόμαστε/χρυσοπληρώνουμε νέο κοινοβούλιο, αφού την πραγματική κυβέρνηση της χώρας δεν θα την έχουν πλέον οι διορισμένοι "βολευτές" με τις λίστες της κομματοκρατίας; Ως γνωστόν, τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, ακριβώς την επομένη των εκλογών, οι κατακτητές στέλνουν ως Γκαουλάτερ στην Αθήνα τον Ολλανδό "Μάαρτεν Φερβέι". Ο εν λόγω κομισάριος είναι επικεφαλής της νέας "Task Force", στην οποία παραδόθηκαν με την τελευταία άνευ όρων  "συμφωνία" ο "αριστερός" κ. Τσίπρας και τα μνημονιακά "NAI ΣE ΟΛΑ" κόμματα..

Ο εν λόγω κομισάριος, ως εγκάθετος άλλος Βαυαρός απεσταλμένος, ως άλλος βασιλεύς Όθων, θα έχει το πάνω χέρι στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν θα έχει απλά συμβουλευτικό ρόλο, όπως είχε ο Ράϊχενμπαχ, αλλά θα είναι ο απόλυτος διατάκτης όλων των νομοσχεδίων της Βουλής! Κανένας νόμος δεν θα δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβέρνησης (ΦΕΚ), αν δεν εγκρίνεται από τους κατακτητές- αποικιοκράτες της Ελλάδος!!!

Συνεπώς, είναι άχρηστοι έως καταστροφικοί οι 300 ακριβοπληρωμένοι "αντιπρόσωποι" της κοινοβουλευτικής συντεχνίας.  Δηλαδή ...  ο δικός μας (;) πρωθυπουργός, οι παλιάς και νέας κοπής υπουργοί και οι "βολευτάδες" μας(;), θα είναι τυφλά όργανα των ξένων, οι οποίοι μόνο μνημόνια και λεόντιες δανειακές συμβάσεις θα ψηφίζουν!

Κατά συνέπεια, αποτελεί επιταγή της ιστορίας μας, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας, να μην κατέλθουν ως υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και χωρίς κομματικές ταμπέλες να βοηθήσουν -όπως την εποχή του ΕΑΜ- να οργανωθεί ένα μεγάλο εξωκοινοβουλευτικό παλλαϊκό Μέτωπο.

Παράλληλα λόγοι πολιτικής συνειδητότητας και εθνικής αξοοπρέπειας επιβάλλουν ... "Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ και τα ΝΤΟΠΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ με ΑΠΟΧΗ από τις κίβδηλες ΕΚΛΟΓΕΣ (παρωδία - παράδοση άνευ όρων), διστρανώνοντας έτσι στη διεθνή κοινότητα ένα ΝΕΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Όσοι παραμυθιάζουν τους ψηφοφόρους, ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι καθήκον και γόνιμη πολιτική πράξη, είτε έχουν άγνοια παντελώς της κατάστασης, είτε είναι άμεσοι ή έμμεσοι συνεργάτες-λαμόγια-προδότες-δωσίλογοι της ναζιστικής "Neue Ordnung" (ν.τ.π. - νέα τάξη πραγμάτων), προτάσσοντας το αποκρουστικό "Να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς".

 

(*) Ο Γκαουλάτερ (γερμ. Gauleiter) ήταν, επί ναζιστικού καθεστώτος, ο επικεφαλής μιας διοικητικής περιφέρειας (Gau). Η λέξη παράγεται από το Gau (γερμ. Περιφέρεια, πληθ. Gaue) και το leiter (γερμ. ηγέτης, αρχηγός).

Toυ Αθανάσιου  Καρανάσιου, 15 Σεπτεμβρίου 2015

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου

 

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Άκουσον άκουσον ηλιθιότητα!!!... Μετά τις "πανελλήνιες εξετάσεις" γίνονται και"επισιτιστικές εξετάσεις" για ένα πιάτο φαί!

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας ,διακινδυνεύεις από εγκεφαλικό ή να σου λυθεί ο ομφαλός από τα γέλια, απ αυτούς, που πάσχουν από μαλάκυνση εγκεφάλου (*)!

Σηκώθηκα ευδιάθετος σήμερα το πρωί, μετά το χθεσινοβραδινό αυγουστιάτικο νυχτοπερπάτημα με ένα πανέμορφο "πρόσωπο" -την Ελληνίδα Πανσέληνο (!!!) και ξεφύλλισα επιλεκτικά εδώ και κει κάποιες εφημερίδες της εβδομάδας. Διάβασα διάφορα και έφερα στη σκέψη μου κάμποσα, εν πολλοίς γνωστά και μη εξαιρετέα, όπως:

- Ότι η ιδιότητα της κυρίας Φώφης (της κας προέδρου του σοσιαλιστικού κινήματος), αυτής που κατασκήνωνε στις Βρυξέλλες, μπας και δεν συμφωνηθεί το 3ο μνημόνιο, είναι . Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος και παραπονείται, ότι θα πάρει κουτσουρεμένη σύνταξη . Τρόπος του λέγειν δηλαδή 3ο μνημόνιο, ανάλογα πως βαφτίζουν το κρέας ψάρι, αφού τα οι δανειακές συμβάσεις, τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί νόμοι αυξάνονται και πληθύνονται επικίνδυνα. Ήδη έχουν θεσμοθετηθεί  -με τη υπερψήφιση από την εκάστοτε συμπολίτευση και τη "καταψήφιση" από την εκάστοτε αντιπολίτευση βεβαίως, βεβαίως- περί τα 30.000 (!) άρθρα μεταρρυθμίσεων-ανατροπών, στην πλειονότητά τους σε βάρος των μεσαίων και ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων! Μια βίαιη αναδιανομή πλούτου/περιουσίας με στόχο την εξαθλίωση και την υποτέλεια. Παρ όλα αυτά, δεν έχει θιχτεί στο ελάχιστο η κατεστημένη πολιτική/οικονομική/κοινωνική αταξία πραγμάτων, για ευνόητους λόγους συντήρησης της κατρακύλας και επίτευξης των στόχων!

- Ότι μαζί με τις πρόωρες εκλογές και τις ρητορικές επουσιώδεις-γελοίες αντιπαραθέσεις ξεχάστηκαν οι κ.κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (ο εγκάθετος της τρόικα, ο σαλτιμπάγκος των στατιστικών στοιχείων), ο Στουρνάρας (ο μεταπράτης των δημόσιων τραπεζών κλπ., ο διαχρονικός φίλος -"Γιάννης" του Σόιμπλε, ο Παυλόπουλος (Τ3 -Τ10), ο Σημίτης (τιτλοποίηση των πάντων, εξαπάτηση ταμείων, χρηματιστήριο, ελαστικοποίηση εργασιακού, Δουβλίνο ΙΙ κλπ.) κ.ά, πολλών.

- Ότι δεν ψηφίζει ο Ελληνικός Λαός, μέσω της συμμετοχής του στις εκλογές, δεν προκρίνει τους εκλεκτούς του, απλά νομιμοποιεί τους διορισμένους στις λίστες ψηφοδελτίων από τους κομματικούς/οικονομικούς κύκλους.

- Ότι η μακιαβελική, κατά τα φαινόμενα σε διατεταγμένη υπηρεσία ,"πρώτη και τελευταία φορά αριστερά", παρά την παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας, έχει το θράσος να ζητά τη ψήφο του Ελληνικού Λαού.

- Ότι η εγκάθετη "κυρά Τασία" με τις πλάτες των αφεντικών της συνεχίζει σιωπηλά το ανθελληνικό εθνοκτόνο έργο της, χωρίς η κυβέρνηση "Τσίπρα" να έχει υποβάλει ποτέ  στον Επίτροπο κ. Αβραμόπουλο (που δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα) -έστω για την τιμή των όπλων- αίτημα για ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

- Ότι ο Μεϊμαράκης παίζει μπάλα στο πεζοδρόμιο σαν αθώο μικρό παιδί, παριστάνοντας τον ανήξερο, για ό,τι έχει διαμειφθεί στη χώρα και με δική του συνευθύνη.

- ΄Οτι ως συνήθως ιστορικά συμβαίνει, η Χρυσή Αυγή ανέλαβε κι αυτή το "σωτήριο" ρόλο της με όρους ολοκληρωτισμού-υπερσυγκεντρωτισμού εξουσίας ("εμείς οι εκλεκτοί του Θεού και κανείς άλλος, ξέρουμε αυταρχικά να διατάζουμε και εσείς πρέπει δουλικά να εκτελείτε")!

- Ότι κλπ. κλπ.

Όμως εκεί που ήμουνα έτοιμος, να περαιώσω την ανάγνωση των εφημερίδων, η ματιά μου "έπεσε" στην εξής δημοσίευση- δήλωση, ενός αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής (ενός ακόμα "σωτήρα"), την οποία αντιγράφω αυτολεξεί:

"Χιλιάδες αιτήσεις για επισιτιστική συνδρομή

 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων των ενδιαφερομένων (σ.σ. !) του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής συνδρομής. Ο υπάλληλοι της κοινωνικής υπηρεσίας, καθώς και οι υπάλληλοι του κοινωνικού ιατρείου του δήμου . ανταποκρίθηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο προς εξυπηρέτηση των πολιτών, (σ.σ. πάντα οι δημόσιοι υπάλληλοι "εξυπηρετούν" άλλους όχι τον εαυτό τους, κάνουν χάρη, όχι ότι πληρώνονται για την υπηρεσία τους κι ότι είναι υποχρεωμένοι γι αυτή)! Στο πλαίσιο του προγράμματος στους ωφελούμενους (σ.σ. !!) θα παρέχονται πακέτα τροφίμων, είδη οικιακού καθαρισμού, βρεφικά και παιδικά είδη, έτσι όπως θα εξειδικευτεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής αυτών.

Αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί η επεξεργασία των αιτήσεων και κατόπιν να ανακοινωθούν (σ,σ, !!!) τα ονόματα των επιτυχόντων (σ.σ. κάγκελο!!!!). Ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Ν . Πα.και το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών εύχονται καλή επιτυχία στους αιτούντες (σ.σ. εδώ κυριολεκτικά λύνεται αναπόφευκτα ο ομφαλός!!!!!)."

Και μια και ο λόγος για την (ελληνική-ανθρώπινη) ηλιθιότητα, ας θυμηθούμε σταχυολογώντας κάποια σχετικά , ιδιαίτερα εύστοχα αποφθέγματα:

  • Γ. Κονδύλης (αντιβασιλέας, συνταγματάρχης, πρωθυπουργός, πραξικοπηματίας):"Αν ήξερα πόσο ηλίθιος είναι ο Ελληνικός Λαός, θα τον κυβερνούσα . από τότε που ήμουνα λοχίας"!
  • Αϊνστάιν (γνωστός Γερμανοεβραίος φυσικός, βραβείο Νόμπελ, θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας): "Δύο πράγματα δεν έχουν όρια. Το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος"!
  • Σίλερ (Γερμανός συγγραφέας, ποιητής και ιστορικός, πρώτος μεγάλος εκπρόσωπος του ρομαντικού κινήματος): "Ενάντια στην ηλιθιότητα ακόμα και οι Θεοί . αγωνίζονται μάταια".

 Γι αυτό, σας λέω, στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα (που απουσιάζει η σοβαρότητα) . "ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης".

 Καλή Κυριακή, Καλή Υγεία και Καλή Δύναμη στους Καλούς Ανθρώπους!

 (*) "Μαλάκυνση εγκεφάλου": "Παθολογική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από μείωση ή τέλεια εξαφάνιση της συνοχής των στοιχείων του εγκεφαλικού ιστού".

 

Το ιατρείο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ ,και δέχεται με ραντεβού

 

Δευτέρα έως Παρασκευή : 9:00 -12.00 & 17:00 – 20.00

 

ΣΥΡΟΥ 9-11 ,ΠΑΛΑΙΟ ΤΕΡΜΑ-ΓΑΛΑΤΣΙ

 

Τηλ:210 2930 460 , Κιν:6944 281 772

 

e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.