e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Με καταμετρημένες τις ψήφους σε 81 από τα 88 εκλογικά τμήματα, ο Γιώργος Μαρκόπουλος λαμβάνει το 61,50%.Ένα αποτέλεσμα ,που σίγουρα δεν περίμεναν ούτε οι πλέον υπεραισιόδοξοι από το εκλογικό επιτελείο του Δημάρχου.

Με μια πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων, βλέπουμε ότι τα υψηλό ποσοστό του Γιώργου Μαρκόπουλου,οφείλεται κατά κύριο λόγο,όχι τόσο στο ποσοστό του Κώστα Ζώμπου ,αλλά στην απρόσμενη συρρίκνωση των λεγόμενων "μικρών" Συνδυασμών.

Γιατί σύμφωνα με τις αναλύσεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,βαρόμετρο  για την αυτοδυναμία ή μη του νυν Δημάρχου, ναι μεν θα ήταν το ποσοστό του Κώστου Ζώμπου,αλλά πολύ σημαντικό ρόλο θα έπαιζαν και οι μικροί.

Με την "Λαική Συσπείρωση" λοιπόν, να μην κάνει το άλμα και να  περιορίζεται απρόσμενα  σε ποσοστά χαμηλότερα των προηγούμενων εκλογών, τον Σύριζα να περιορίζεται στο πενιχρό 4,5% την Έλενα Ζέρβα να μην βρίσκει χώρο στην κεντροαριστερά και την Δημοτική κίνηση του Αμπάριζα να μένει κάτω από το 3%....λογικό  ήταν να κάνει πάρτυ ο Γιώργος Μαρκόπουλος τόσο στον κεντροδεξιό όσο και και στον κεντροαριστερό χώρο.

Όπως φαίνεται,ακόμα και η αποχώρηση του Μαγκανάρη από την δημοτική σκηνή λειτούργησε υπέρ του Δημάρχου, με τον κύριο όγκο των φίλα προσκείμενων στο χώρο του Πασόκ, να κατευθύνεται μαζικά προς τον νικητή Μαρκόπουλο.

 

Tη Παρασκευή το βράδυ ,έπεσε η αυλαία της προεκλογικής περιόδου με την τελευταία και μεγαλύτερη κεντρική ανοιχτή συγκέντρωση, έξω από το εκλογικό κέντρο του νυν και υποψήφιου Δημάρχου, Γιώργου Μαρκόπουλου.

Ο νυν Δήμαρχος σε μια ομιλία ήπιων τόνων ,αλλά γεμάτη πάθος, αναφέρθηκε στο έργο της θητείας του, δίνοντας έμφαση στην χρήση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου(ΠΑΛΑΙ), στο Άλσος Βέϊκου, στην δημοτική συγκοινωνία που ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες, στην καθαριότητα και στα πολλά μικρά έργα που βοηθούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη προσπάθεια βελτίωσης των κτιριακών υποδομών των σχολείων,υποσχόμενος ότι θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για την βελτίωσή τους.Μίλησε για την υγιή οικονομική κατάσταση του Δήμου, ενός Δήμου χωρίς χρέη και με απόθεμα 9 εκατομμυρίων ευρώ,που οφείλεται στην  καλή και διαφανή  διαχείριση.

Περιέγραψε τις πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί για την δημιουργία της κεντρικής πλατείας ,ενώ τόνισε την αλληλεγγύη του Δήμου προς τις αδύναμες και ευπαθείς ομάδες της πόλης..

Στο τέλος της ομιλίας του, ζήτησε αυτοδυναμία και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την νίκη από την πρώτη Κυριακή στον συνδυασμό "Γαλάτσι,Αυτοδιοίκηση για τον άνθρωπο.

omiliamarko...
omiliamarko4 omiliamarko4
omiliamarko...
omiliamarko1 omiliamarko1
omiliamarko...
omiliamarko7 omiliamarko7
omiliamarko...
omiliamarko3 omiliamarko3
omiliamarko...
omiliamarko10 omiliamarko10
omiliamarko...
omiliamarko8 omiliamarko8
omiliamarko...
omiliamarko2 omiliamarko2
omiliamarko...
omiliamarko5 omiliamarko5
omiliamarko...
omiliamarko6 omiliamarko6
omiliamarko...
omiliamarko9 omiliamarko9
omiliamarko...
omiliamarko12 omiliamarko12

Εορταστική η ατμόσφαιρα στην χθεσινή κεντρική και τελευταία προεκλογική ομιλία του Κώστα Ζώμπου, στα γραφεία του συνδυασμού "Γαλάτσι.Ζούμε εδώ" ,επί της Λεωφόρου Βεϊκου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, μπροστά σε ένα μεγάλο, ενθουσιώδες και αρκετά νεανικό κοινό,ε ξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ανανεώνοντας το ραντεβού και για την Κυριακή 2 Ιουνίου(επαναληπτικές εκλογές).

Για μια ακόμα φορά ανέπτυξε το πρόγραμμά του αφήνοντας αιχμές για τις πολιτικές και τη  συμπεριφορά της σημερινής Δημοτικής Αρχής..


Υποσχέθηκε να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και να εισακούει τα προβλήματα και τις ανάγκες του...."Γραφείο μας θα είναι ο δρόμος"....όπως χαρακτηριστικά είπε..