e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

      

Είχα την τιμή   να ασχοληθούν αρκετοί συμπολίτες/σες  με την αφεντιά μου!.                             
Τούτο, με αφορμή  μία ανάρτησή μου στο e-galatsi , όπου χρόνια τώρα, εμφανίζομαι.

Να το θεωρήσω έναρξη διαλόγου σε ακατάλληλο χρόνο, προεκλογικό , όπου ο υπεύθυνος λόγος<< ξεφεύγει>> ; Γιατί, πράγματι ορισμένοι ξέφυγαν και μάλιστα πολύ.                                                 
Γιατί ενώ  , ως συνήθως, τοποθετήθηκα στις τελευταίες εξελίξεις, δηλαδή στις αποφάσεις της    επιτροπής δασικών χαρτών  και  στις σχετικές  ...<<συναινετικές >> αποφάσεις του  δημοτικού συμβουλίου ,και τι δεν άκουσα!.  Ως και την ΔΡΑΣΗ  βρήκαν παρανομούσα!.                                                                                                                                     
Λέω ΟΧΙ στον << διάλογο κωφών >>, επιμένω στον πραγματικό διάλογο, ακόμη και τον   έντονα κριτικό – επιθετικό,  όταν βέβαια  πραγματοποιείται επί της ουσίας.                                                                                                   
Σίγουρα δεν είναι διάλογος  η << κατασκευή >> πληροφοριών και γεγονότων  και οι αυθαίρετες  εκτιμήσεις. 
Παρά ταύτα ,τις ονομαστικές  αναφορές – κατηγορίες στο πρόσωπό μου   από συμπολίτες,  προτιμώ να τις εκλάβω  ως έναρξη διαλόγου στην << άφωνη >>  πόλη μας .Παρακινούμαι  από την επιθυμία μου αυτή  γιατί , παρά τους χαρακτηρισμούς , στα εναντίον μου   << κατεβατά >> τους , διέκρινα   και μία τάση ορθοφροσύνης.

Και τώρα επί της ουσίας. Επειδή, ίσως,  να πρόκειται  για αγνόηση  των τελευταίων εξελίξεων  γύρω από τον κίνδυνο που διατρέχει το  περιαστικό δάσος Γαλατσίου , για την κατανόηση καταφεύγω  σε ορισμένα ερωτήματα.    Θα ακολουθήσουν απαντήσεις στις  ανυπόσταντες  κατηγορίες  που έχω δεχθεί, αν   υπάρξει γόνιμο έδαφος.

  Τα ερωτήματα :

 Α. Οφείλουμε να υπερασπίσουμε  τον δασικό – αναδασωτέο χαρακτήρα του περιαστικού δάσους  Γαλατσίου, υπερτοπικού πόλου δασικής αναψυχής ; Μήπως πρόκειται για  χρέος -  ιερή παρακαταθήκη στις   παρούσες και επερχόμενες γενιές ;

Β. Οι πρόσφατες αποφάσεις  της<<  επιτροπής δασικών χαρτών >>  που κατάφεραν   πλήγμα στον χαρακτήρα αυτό,  και οι αποφάσεις των τελευταίων Δημοτικών  Συμβουλίων , δεν αποτελούν  μείζον τοπικό – δημοτικό  θέμα, είναι άσχετες με τις θέσεις  αυτών που φιλοδοξούν να μπουν στο δημοτικό συμβούλιο ( κορυφαίο τοπικό όργανο ) ;

Γ. Όταν, αυτές οι θέσεις, είναι κατάφωρα αντίθετες με την συμφωνημένη δημοτική πολιτική ( και του Δήμαρχου )και ταυτόχρονα  βάναυσα επιθετικές κατά της ΔΡΑΣΗΣ,  επιτρέπεται να μένουν στο απυρόβλητο;                                                                                          

Δ. Πόσοι και ποιοι φορείς  παρακολουθούν και   παρεμβαίνουν , όταν σημειώνονται γεγονότα  που υπονομεύουν τον προστατευτικό χαρακτήρα της δασικής περιοχής ; 
Μήπως, μεταξύ αυτών, διαχρονικά,  είναι και η ΔΡΑΣΗ;

Ε.   Η πολιτική της ΔΡΑΣΗΣ ( και για τον λόφο Κόκκου  ) έχει επεξεργαστεί  από το Διοικητικό Συμβούλιό της, χρόνια τώρα. Η συγχορδία  και οι προσωπικές  ψευδείς, εκτός πραγματικότητας  αναφορές  κι άλλες φαντασιώσεις, τι υποκρύπτουν;                                                      

ΣΤ. Το θέμα << λόφος Κόκκου >> είναι εξαιρετικά δύσκολο ,σύνθετο θέμα.                                                              
Η επίλυσή του απαιτεί μεθόδευση  και  συνειδητοποίηση ότι ο λ Κόκκου είναι  μέρος του  περιαστικού δάσους( περιοχή    δασική – αναδασωτέα ) και ότι  η λύση του δεν μπορεί να είναι ίδια με τις επιδιώξεις των κληρονόμων ΒέΙΚΟΥ, που  καταφέρνουν  και με δικαστικές αποφάσεις  ανακηρύσσονται ιδιοκτήτες. Το ίδιο ισχύει με το << προάστιο Αθηνών>>. Αν συμβεί κάτι τέτοιο το δάσος χάθηκε.

Η  επίλυση του θέματος με άλλο τρόπο , που να εξασφαλίζει την ύπαρξη του δάσους απαιτεί άλλο χειρισμό. Ούτε αυτός είναι εύκολος. Είναι ο μόνος   αλλά ι απαιτεί ουσιαστικό ειλικρινή διάλογο και κινήσεις  βήμα – βήμα σε συμφωνημένη πολιτική  από Δήμο, κοινωνία και  οικιστές .Κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Γίνεται το αντίθετο   .Τον υποδείκνύουμε.  Εισπράττουμε καταγγελίες.      

 

Toυ Ίκαρου Πετρόπουλου                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

 Περισσότερα του ιδίου 

 

Ο Κύριος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος....

Για το "νέο" που περιμένουμε και δεν έρχεται

....στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας"

Ούτε τώρα μπόρεσες να κρυφτείς...πεζοπόρε!

Ηλία Μιμηγιάννη σ' ευχαριστούμε...

Εν όψει του ντιμπέϊτ ...δεν θέλω άλλα χάδια στα αυτιά μου

Χωρίς εθνική ευθύνη

Εκλογές τον Αύγουστο,μαζί με τις παχιές μύγες

Η προστασία του Δάσους, υπέρτατο καθήκον του Δήμου & τοπικής κοινωνίας
Λόφος Κόκκου: Οι δασικοί χάρτες- ευκαιρία συνεννόησης!  

Στον απόηχο του Σαββάτου

Ρε φίλε,με ρωτάς συνέχεια ,γιατί δεν δηλώνω με ποιον είμαι
Στην εποχή των μεγάλων αβεβαιοτήτων τους φταίει ο Δημόσιος υπάλληλος

Ούτε τώρα?Τι παραπάνω,για να ξεσηκωθεί ο Έλληνας;

Εξαγορά κατεχόμενων ακινήτων του Δημοσίου

Η ερώτηση που θα έκανα

Για καφέ στο κέντρο του Γαλατσίου...με τελεφερίκ

Eπιτέλους..είδε και ο πεζοπόρος

Σταματίου,υπήρξες ένας ξεχωριστός άνθρωπος

Δεν ήταν μόνο ξενάγηση,ήταν και ένα αλλιώτικο,συγκλονιστικό μάθημα

Μη μου τη πόλη τάραττε!!

Αδυναμίες της τοπικής κοινωνίας μας - ο Δήμος- οι δημότες

Εκλογές

Εδοξάσθη κρυπτόμενος,κατεποντίσθη εμφανιζόμενος!

Κινδυνεύει πραγματικά το Δάσος Βεϊκου?
Tσίπρας Μελισσουργός:Διαφορετικά μεγέθη,ίδιο πρόβλημα
Με το...μπαλόνι.
Ανάλαφρα ...και σοβαρά!!!
Δεν ήθελα να ήμουν νέος και τραπεζικός υπάλληλος!
Σου απάντησα
Σκέφτομαι(οφείλω)
Εικόνα,εντυπωσιασμός,μετέωρες αποφάσεις
Πανδημία εποχής:προβολή μαγικής εικόνας!!
Η μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα στα γραφεία του Σύριζα Γαλατσίου
Το να ακούς καλά είναι προσόν,το να  κακολογείς είναι αδυναμία !
Πορεία λύτρωσης του ανθρώπου ή συντριβή της γης?
We4all : Παλαιότερα  "αγγλικούρες", τώρα  Δενδροφύτευση στο ΠΑΛΑΙ!
Ακόμα και το "4" ,είναι πολύ μεγάλος αριθμός κε Δήμαρχε!
Μίκης Θεοδωράκης
Διακρίθηκαν για το ήθος και την σεμνότητά τους
Πόσα χρόνια απέχει η Ιπποκράτειος Πολιτεία από το Άλσος Βεϊκου?
Είναι η ώρα : Καμία έκπτωση σε βάρος  της αξιοπρέπειας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος!.Πόσο απέχει η ΓΚΡΑΒΑ από το ΆΛΣΟΣ?

 Aνοιχτή επιστολή προς Δήμαρχο και Πρόεδρο ΠΕΔΑ

 

 

     Γιατί δεν κατέβηκες στις Δημοτικές εκλογές;

     Αντίο....Βασίλη Αποστολίδη

 

 

 

 

      

Τελευταία, η ΔΡΑΣΗ δέχεται  μία συνεχόμενη, αδικαιολόγητη , ασυνήθιστη  επίθεση ,από συμπολίτη, κάτοικο του λόφου Κόκκου[1].

Δεν θα παρουσίαζε  ενδιαφέρον  να ασχοληθεί κανένας με  τα ... επιχειρήματα και τις ...απειλές (!)  του φιλόδοξου  Γαλατσιώτη , αν δεν τον εντοπίζαμε στον κατάλογο  των υποψήφιων με τον συνδυασμό του κ. Δήμαρχου.                                                         
Προφανώς σκέφθηκε ότι, δαιμονοποιώντας την ΔΡΑΣΗ  και  εξιτάροντας  τους ενδιαφερόμενους του λ. Κόκκου  θα εξασφαλίσει καλή εκλογική πελατεία.

,Όμως, σε ποια βάση έχει επιλέξει ο κ.Δήμαρχος  τον  αυριανό  συνεργάτη του;

 Στη βάση αυτών  των  απροκάλυπτα αναίτιων κατηγοριών που εκτοξεύει , όχι τόσο κατά της ΔΡΑΣΗΣ , όσο αυτών που  πράττει και προβάλλει η ΔΡΑΣΗ;                               

Εάν ΝΑΙ, οφείλει να δηλώσει ότι οι απόψεις  του υποψηφίου του, αποτελούν μέρος του προγράμματός του και  να διαψεύσει τον ίδιο τον εαυτό του, αναιρώντας   όσα επιβραβευτικά έχει, κατ επανάληψη, δηλώσει για την ΔΡΑΣΗ στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια,  όταν  συζητιόταν  το κρίσιμο θέμα της δασικής – αναδασωτέας  που δέχτηκε << τραύμα >>  από την << περίεργη >> απόφαση  της επιτροπής των δασικών χαρτών ( 3 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές !!!).

Εάν, ΟΧΙ, οφείλει ο κ. Δήμαρχος να καταδικάσει  τις αστήρικτες απόψεις  και να δηλώσει καθαρά ότι στηρίζει την  συμφωνημένη Δημοτική πολιτική  για το περιαστικό δάσος Γαλατσίου  ( Διαπαραταξιακή επιτροπή -Παρέμβαση στο ΣτΕ – Αφύπνιση πόλης ...) στην οποία πολιτική η ΔΡΑΣΗ, ομολογουμένως,  συνέβαλλε .

Είναι αξιοπρόσεκτο ότι  τις ημέρες τούτες  που η Ελλάδα καίγεται απ  ακρη  σε άκρη,  βγήκε, πάλι,  ο επίδοξος δημοτικός παράγοντας  να βυσσοδομήσει κατά της ΔΡΑΣΗΣ που αποτελεί πρότυπο  άριστης, ακριβής  σχέσης  πόλης – φύσης ( δάσους ), τόσο για την πρόληψη ( όχι κατάσβεση ) πυρκαγιάς , όσο για την γνωριμία- συμφιλίωση των νέων ανθρώπων (μαθητών )  με την περιοχή.

Οι αθρόες επισκέψεις   σχολείων στον χώρο αυτό  που έγινε υποδειγματικός, χάρις στην παραδειγματική  εργασία των Στέλιου Μπακάλη, Δημήτρη Μπουλούτη και την ενεργή στήριξη των  Ηλία Ανδριόπουλου  Άννας Γιαννικοπούλου, Γιάννη Παπασταματίου,  Γιάννη Μυτιληναίου και τόσων άλλων που απαρτίζουν την<<  οικολογική  Ο.Ε.Π.της ΔΡΑΣΗΣ>>    και τα σχόλια  που γίνονται, αποτελούν τα σπουδαία εύσημα για την κοινωνική προσφορά της ΔΡΑΣΗΣ.

 25/8/23                                                                       Ίκαρος Πετρόπουλος  

 

[1]
Δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω με το θεμα του υποψηφιου που ειναι κατοικος 3ης γενιας στον Λ Κοκκου κ το μονο που κανει ειναι να υπερασπιζεται το δικαιωμα του στην μονιμη κατοικια.Κυριε Ικαρε τα εχετε μπερδεψει στο μυαλο σας κ βλεπετε εχθρους.Κοιταξτε λιγο την αλλαζονεια που ειχε ο κος Μπουλουτης οσο αφορα την Δραση κ αφηστε τις συστασεις .Επισης αφου δεν εκφραζουν τον φορεα οι αναρτησεις αρα κ εσεις δεν τον εκφραζετε αλλα τρεξατε να υπερασπιστειτε την αλλαζονεια του κ τις κατηγοριες κατα των κατοικων. Μπειτε στον λοφο κ φανειτε κ μην περιμενετε την γιορτη που κανετε καθε χρονο τρωγωντας κ πινοντας. ειστε ανυπαρκτοι πλην ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.Ο Δημαρχος δεν ειναι μπαμπουλας αλλα Δημοκρατικοτατος.Ευτυχως εχουμε Δημοκρατια.Αλλοι ειναι κολλημενοι χροοοοοοοονια σε κομματικες παλαιολιθικες γραμμες.Η Δραση θα ελεχγθει για την νομιμοτητα της στον χωρο. Ειναι επιθυμια κ απαιτηση ολων των μονιμων κατοικων. (250 τον αριθμο). Ακου βυσσοδομω. Σκετος κλαυσιγελος.

 

 

Περισσότερα του ιδίου 

Για το "νέο" που περιμένουμε και δεν έρχεται

....στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας"

Ούτε τώρα μπόρεσες να κρυφτείς...πεζοπόρε!

Ηλία Μιμηγιάννη σ' ευχαριστούμε...

Εν όψει του ντιμπέϊτ ...δεν θέλω άλλα χάδια στα αυτιά μου

Χωρίς εθνική ευθύνη

Εκλογές τον Αύγουστο,μαζί με τις παχιές μύγες

Η προστασία του Δάσους, υπέρτατο καθήκον του Δήμου & τοπικής κοινωνίας
Λόφος Κόκκου: Οι δασικοί χάρτες- ευκαιρία συνεννόησης!  

Στον απόηχο του Σαββάτου

Ρε φίλε,με ρωτάς συνέχεια ,γιατί δεν δηλώνω με ποιον είμαι
Στην εποχή των μεγάλων αβεβαιοτήτων τους φταίει ο Δημόσιος υπάλληλος

Ούτε τώρα?Τι παραπάνω,για να ξεσηκωθεί ο Έλληνας;

Εξαγορά κατεχόμενων ακινήτων του Δημοσίου

Η ερώτηση που θα έκανα

Για καφέ στο κέντρο του Γαλατσίου...με τελεφερίκ

Eπιτέλους..είδε και ο πεζοπόρος

Σταματίου,υπήρξες ένας ξεχωριστός άνθρωπος

Δεν ήταν μόνο ξενάγηση,ήταν και ένα αλλιώτικο,συγκλονιστικό μάθημα

Μη μου τη πόλη τάραττε!!

Αδυναμίες της τοπικής κοινωνίας μας - ο Δήμος- οι δημότες

Εκλογές

Εδοξάσθη κρυπτόμενος,κατεποντίσθη εμφανιζόμενος!

Κινδυνεύει πραγματικά το Δάσος Βεϊκου?
Tσίπρας Μελισσουργός:Διαφορετικά μεγέθη,ίδιο πρόβλημα
Με το...μπαλόνι.
Ανάλαφρα ...και σοβαρά!!!
Δεν ήθελα να ήμουν νέος και τραπεζικός υπάλληλος!
Σου απάντησα
Σκέφτομαι(οφείλω)
Εικόνα,εντυπωσιασμός,μετέωρες αποφάσεις
Πανδημία εποχής:προβολή μαγικής εικόνας!!
Η μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα στα γραφεία του Σύριζα Γαλατσίου
Το να ακούς καλά είναι προσόν,το να  κακολογείς είναι αδυναμία !
Πορεία λύτρωσης του ανθρώπου ή συντριβή της γης?
We4all : Παλαιότερα  "αγγλικούρες", τώρα  Δενδροφύτευση στο ΠΑΛΑΙ!
Ακόμα και το "4" ,είναι πολύ μεγάλος αριθμός κε Δήμαρχε!
Μίκης Θεοδωράκης
Διακρίθηκαν για το ήθος και την σεμνότητά τους
Πόσα χρόνια απέχει η Ιπποκράτειος Πολιτεία από το Άλσος Βεϊκου?
Είναι η ώρα : Καμία έκπτωση σε βάρος  της αξιοπρέπειας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος!.Πόσο απέχει η ΓΚΡΑΒΑ από το ΆΛΣΟΣ?

 Aνοιχτή επιστολή προς Δήμαρχο και Πρόεδρο ΠΕΔΑ

 

 

     Γιατί δεν κατέβηκες στις Δημοτικές εκλογές;

     Αντίο....Βασίλη Αποστολίδη

 

 

 

 

Κάποιοι , περί πολλών τυρβάζοντες,  βρήκαν την λύση της κακοδαιμονίας της χώρας και της Τ.Α. κατεβάζοντας  την  παρακάτω  ... καινοτόμο ιδέα τους :

Να αναθέσουμε τις τύχες μας  στους  νέους μέχρι 35 ετών!!!

Είναι, βέβαια ,  πρόταση βαθιάς  απογοήτευσης και πίκρας διότι οι<<νεοέλληνες >>, (φαντάζομαι και ο ...Μητσοτάκης)  ανακαλύπτουν, μετά τον θρίαμβο του 41% , την μεγάλη παρακμή της χώρας μας. 

Παρά τις  μεγαλόστομες διακηρύξεις ότι , σε 1 -2 τετραετίες , με  μετεγγραφές  και το επιτελικό κράτος των αρίστων,   θα θεραπεύσουν την έκδηλη  παθογένειά , παρά ταύτα ,ανακαλύπτουν  ότι όλα τα προβλήματα είναι μπροστά τους.

Οι  νεοέλληνες δεν προβληματίστηκαν  για τα όσα είχαν προηγηθεί των εκλογών  με κυρίαρχο την τραγωδία των Τεμπών ( σύγκρουση τραίνων !!!!!).                                                                  

Μετά  τα τόσα   << ωραία >> που  άκουσαν και αποδέχτηκαν με την ψήφο τους , σωρεία γεγονότων  γκρεμίζουν την ωραία προεκλογική εικόνα :                                                                                          
Συγκρότηση υπεράριθμου υπουργικού συμβουλίου -Θεριεύει η ακρίβεια  -  απαράδεκτη κατάσταση της δημόσιας υγείας -  Εισβολή μεταναστών παρά τον φράκτη -   κάηκε η Ρόδος - ακύρωση νόμου πανεπιστημιακής αστυνομίας (η   αποκαθήλωση Μηταράκη κρύβει την αποτυχία προηγούμενης  πολιτικής  )- Κροάτες φασίστες  δρουν  και σκοτώνουν  ανενόχλητοι -  πολλά  κρούσματα βίας που έχουν βαθύτερη αιτία τις ασκηθείσες πολίτικές κ.λ.π.

Δυστυχώς, ανάλογη εικόνα παρακμής μαστίζει και τους δήμους και  τις Περιφέρειες οι  δηλώσεις Μητσοτάκη  για επαναφορά στο κόμμα των διαγραμμένων  Δούκα ( δήμαρχου Σπάρτης ) και Καμπόσου(  Δήμαρχου Άργους),  οι δηλώσεις του για τον Πατούλη, η επίσκεψή του σε Μυτιλήνη  και Μεσσήνη για να χρίσει κομματικούς Περιφερειάρχες,  αλλά και οι δηλώσεις νομιμοφροσύνης στην Μητσοτακική κυριαρχία  του  πάλαι ποτέ κραταιού Πατούλη, όπως και οι δηλώσεις ευχαριστίας στον ..Σαμαρά του νέου εκλεκτού υποψήφιου  Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Φτωχού( όνομα ) στην θέση του καρατομηθέντος Νίκα   πιστοποιούν ότι  η ψήφος και η εξουσία προηγείται των κανόνων ηθικής που πρέπει να διακρίνουν μία πολιτεία!.

Όσο δε αφορά στο Γαλάτσι, η υποψηφιότητα  του νέου συμπολίτη  Ορέστη Μάστακα  βεβαίως, δημιουργεί την αίσθηση  (μακάρι) ότι   η νεότητα  θέλει να μπει στο παιχνίδι των  τοπικών εκλογών, όχι μόνον με το πλεονέκτημα του άφθαρτου, αλλά και την συρροή  και άλλων απαραίτητων στοιχείων που αποτελεί αντικείμενο άλλης  συζήτησης.                                             
Οπωσδήποτε η χώρα και ο Δήμος  εξακολουθούν να προσμένουν  το << νέο>>  για ένα διαφορετικό ξεκίνημα, κι όχι των γνωστών , καθηλωτικών επαναλήψεων στερεότυπων .

ΥΓ.1 Συμπολίτης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δήμαρχου , με συνεχείς αναρτήσεις  βυσσοδομεί κατά της ΔΡΑΣΗΣ.  Αποφύγαμε      να απαντήσουμε, δέσμιοι της  πεποίθησής μας ότι η υποψηφιότητα θα τον κάνει προσεκτικό .  Ελπίζουμε ο κ. Δήμαρχος να μην έχει προσέξει  τις αναρτήσεις αυτές  και ότι θα επιβάλλει  διόρθωση . Τούτο αφορά τον ίδιο. Διαφορετικά η ΔΡΑΣΗ  που δεν συνηθίζει να  ανοίγει  <<μέτωπα >> θα υπεραμυνθεί του έργου της που, ως γνωστόν,  τυγχάνει  ευρείας κοινωνικής αποδοχής.

ΥΓ 2. Μόνον  αναρτήσεις που  φέρουν την  ένδειξη << Το Δ.Σ.>>  εκφράζουν το φορέα.   



Του Ίκαρου Πετρόπουλου

 

Περισσότερα του ιδίου 

....στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας"

Ούτε τώρα μπόρεσες να κρυφτείς...πεζοπόρε!

Ηλία Μιμηγιάννη σ' ευχαριστούμε...

Εν όψει του ντιμπέϊτ ...δεν θέλω άλλα χάδια στα αυτιά μου

Χωρίς εθνική ευθύνη

Εκλογές τον Αύγουστο,μαζί με τις παχιές μύγες

Η προστασία του Δάσους, υπέρτατο καθήκον του Δήμου & τοπικής κοινωνίας
Λόφος Κόκκου: Οι δασικοί χάρτες- ευκαιρία συνεννόησης!  

Στον απόηχο του Σαββάτου

Ρε φίλε,με ρωτάς συνέχεια ,γιατί δεν δηλώνω με ποιον είμαι
Στην εποχή των μεγάλων αβεβαιοτήτων τους φταίει ο Δημόσιος υπάλληλος

Ούτε τώρα?Τι παραπάνω,για να ξεσηκωθεί ο Έλληνας;

Εξαγορά κατεχόμενων ακινήτων του Δημοσίου

Η ερώτηση που θα έκανα

Για καφέ στο κέντρο του Γαλατσίου...με τελεφερίκ

Eπιτέλους..είδε και ο πεζοπόρος

Σταματίου,υπήρξες ένας ξεχωριστός άνθρωπος

Δεν ήταν μόνο ξενάγηση,ήταν και ένα αλλιώτικο,συγκλονιστικό μάθημα

Μη μου τη πόλη τάραττε!!

Αδυναμίες της τοπικής κοινωνίας μας - ο Δήμος- οι δημότες

Εκλογές

Εδοξάσθη κρυπτόμενος,κατεποντίσθη εμφανιζόμενος!

Κινδυνεύει πραγματικά το Δάσος Βεϊκου?
Tσίπρας Μελισσουργός:Διαφορετικά μεγέθη,ίδιο πρόβλημα
Με το...μπαλόνι.
Ανάλαφρα ...και σοβαρά!!!
Δεν ήθελα να ήμουν νέος και τραπεζικός υπάλληλος!
Σου απάντησα
Σκέφτομαι(οφείλω)
Εικόνα,εντυπωσιασμός,μετέωρες αποφάσεις
Πανδημία εποχής:προβολή μαγικής εικόνας!!
Η μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα στα γραφεία του Σύριζα Γαλατσίου
Το να ακούς καλά είναι προσόν,το να  κακολογείς είναι αδυναμία !
Πορεία λύτρωσης του ανθρώπου ή συντριβή της γης?
We4all : Παλαιότερα  "αγγλικούρες", τώρα  Δενδροφύτευση στο ΠΑΛΑΙ!
Ακόμα και το "4" ,είναι πολύ μεγάλος αριθμός κε Δήμαρχε!
Μίκης Θεοδωράκης
Διακρίθηκαν για το ήθος και την σεμνότητά τους
Πόσα χρόνια απέχει η Ιπποκράτειος Πολιτεία από το Άλσος Βεϊκου?
Είναι η ώρα : Καμία έκπτωση σε βάρος  της αξιοπρέπειας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος!.Πόσο απέχει η ΓΚΡΑΒΑ από το ΆΛΣΟΣ?

 Aνοιχτή επιστολή προς Δήμαρχο και Πρόεδρο ΠΕΔΑ

 

 

     Γιατί δεν κατέβηκες στις Δημοτικές εκλογές;

     Αντίο....Βασίλη Αποστολίδη