Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (Σ.Π.Α.Τ), συνεπής στην προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, συνεχίζει τη δραστηριότητα του  και τη νέα φυτευτική περίοδο για το 2015, με  Εθελοντική Αναδάσωση στα Τουρκοβούνια, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 10 π.μ. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, και τους Δήμους - Μέλη του, Γαλατσίου – Νέας Ιωνίας – Φιλοθέης, Ψυχικού.

Και τη νέα χρονιά όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με την παρουσία μας  την προσπάθεια για να ξαναγίνουν τα Τουρκοβούνια ένας υπερτοπικός πόλος πρασίνου για όλους τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής.

Σημείο συνάντησης: 

 Από Λεωφ. Βεϊκου - με κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία – Αμέσως μετά το 2ο parking Άλσους  Βεϊκου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

 Γιάννης Μανιάτης 

 

 

 Μαραθωνοδρόμου 95, 15452 Ψυχικό  

τηλ.: 210 6794000, εσωτ. 752           

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Γαλατσίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  ,σε μια ακόμη προσπάθεια της να σταθεί δίπλα στο δύσκολο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας ,  θα πραγματοποιήσει δράση Συλλογής Τροφίμων το Σάββατο 14/03/2015 από τις 9.00π.μ. έως τις 17.00 μμ έξω από τα σουπερ μάρκετ :

  • ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ  Ελ. Βενιζέλου 7,
  • MY MARKET Αγ.Ειρήνης 12 και
  • ΣΚΑΒΕΝΙΤΗ  Λεφ.Γαλατσίου 90  

όπου θα βρίσκονται τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ο λόγος είναι ένας…………

 

Γαλάτσι 9/03/2015

                                        ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ 

 Για την Συντονιστική Γαλατσίου

 

Συντονιστής                                                                                               Γραμματέας 

Ασωνίτης Σπύρος                                                                                    Κορρέ Κατερίνα

 

Στις 15 Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή, η ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Γαλατσίου-Λαμπρινής, θα πραγματοποιήσει απογευματινό περίπατο με το παρακάτω πρόγραμμα: Αναχώρηση από το Γαλάτσι στις 3 και μισή με προορισμό το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα που βρίσκεται πάνω από τον παλαιό οικισμό του Νέου Βουτζά Αττικής. Σκοπός της επίσκεψης μας αυτής είναι η προσφορά οικονομικής ενίσχυσης, τροφίμων και ένδυσης που είναι αναγκαία για την καλή λειτουργία του Ιδρύματος. Στη συνέχεια επίσκεψη στον Άγιο Εφραίμ που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη και αργότερα μετάβαση στη Ραφήνα, όπου θα παραμείνουμε μέχρι το βράδυ. Επιστροφή στο Γαλάτσι. Η αναχώρηση θα γίνει από την οδό Παπαφλέσσα, μπροστά από την ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα. 

   Η ΕΝΩΣΗ καλεί τα μέλη και τους φίλους που θέλουν να συμμετάσχουν, να το δηλώσουν έγκαιρα στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω.

                                                    Για το Δ.Σ. της Ένωσης

                            Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

                        Σκύρλας Σπύρος                                        Φλώρος Χρήστος

 

ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ

ΟΔΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ 27  Τ.Κ. 11146

ΤΗΛ: 2102922698  &  2102926588

 

ΚΙΝ:  6972516660  &  6940718320

Ο Δήμoς  Γαλατσίου γιορτάζει και φέτος την Καθαρά Δευτέρα, διοργανώνοντας τα Κούλουμα,με σαρακοστιανά εδέσματα,τραγούδι και χορό  στο Άλσος Βέικου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου», σας προσκαλούν την Καθαρά Δευτέρα,  στα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2015», 23 Φεβρουαρίου 2015, από τις 10:30, στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ, στο άλσος Βεϊκου, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με το Λάκη Χαλκιά και το συγκρότημά του, χορευτικά από τους τοπικούς παραδοσιακούς συλλόγους και την Ομάδα Χορού του Δήμου, αποκριάτικο πρόγραμμα για τα παιδιά και σαρακοστιανά εδέσματα για όλους!

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί και τον χαρταετό σας! 

 

Ο κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος «Παίρνω Αμπάριζα» στα πλαίσια των μαθημάτων «αλληλεγγύη για όλους» οργανώνει μαθήματα θεατρικού λόγου και υποκριτικής Τέχνης.

Σε μια εποχή σαν την σημερινή, των απρόσωπων σχέσεων και των συναισθηματικών αναλγησιών το θέατρο μας δίνει την δυνατότητα να εκφραστούμε, να βελτιώσουμε τη δημιουργική μας σκέψη και το ομαδικό μας πνεύμα. Ο στόχος του βιωματικού εργαστηρίου, με αφετηρία το λόγο και εργαλείο το σώμα, θα είναι η ανάλυση του θεατρικού λόγου τόσο στα πλαίσια της θεατρικής εκπαίδευσης όσο και στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες που έχουν την διάθεση να ταξιδέψουν…..

Κάθε Σάββατο 2:30 μ.μ.

Τηλέφωνο για συμμετοχές: 6976550751 (Κορίνα Κεχρολόγου