e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Καταιγιστικός ο Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ πέρασε και από την Κυψέλη, επικρατώντας της  Αθηναϊδας  με το εντυπωσιακό σκορ 4-1, σημειώνοντας έτσι  την 7η συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, που τον διατηρεί επικεφαλής  του Πρωταθλήματος και παράλληλα μοναδική ομάδα σε όλα τα Αθηναϊκά Πρωταθλήματα, χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια.

Νέα,εντός έδρας  νίκη,  του ΑΟ Κορωνίδας με 3-0 απέναντι στην ομάδα του Πήγασου. Από την αρχή μέχρι το τέλος η Γαλατσιώτικη ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα,αλλά τα γκολ της νίκης επετεύχθησαν όλα στο 2ο ημίχρονο (48' ,63' και 89')

Ακάθεκτος ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μεταμόρφωσης με άνετη νίκη 2-0, σταθεροποιήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα είναι η μοναδική ομάδα των Αθηναϊκών Πρωταθλημάτων, που έχει το απόλυτο(6 στα 6), δηλαδή δεν έχει καμμιά βαθμολογική απώλεια μέχρι στιγμής.

Αφήνοντας πίσω το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής με τα Ιλίσια 2004, η ομάδα της Κορωνίδας  νίκησε εεκτός έδρας  την Α.Ε Γλυφάδας με 3-1 για το Πρωτάθλημα Ανδρών  του 1ου Ομίλου της  Β΄Αθηνών..

Από την αρχή του αγώνα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μη επιτρέποντας στους αντιπάλους μας να μας πιέσουν.

Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε φλύαροι, κάνοντας λίγες ευκαιρίες με καλύτερη του Κώττη που από πλάγια θέση πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά οι αμυντικοί κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή πριν αυτή καταλήξει στα δίκτυα, και την κεφαλιά του Βελέτζα που απέκρουσε ο Τερματοφύλακας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι, κάνοντας και τις τρείς μας αλλαγές μέχρι το 58’ και ευτυχίσαμε στο 60’ με δυνατό σουτ του Δόγανου, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μπήκε αλλαγή στο 58’), να προηγηθούμε με  0-1. Στο 62’ με ωραία κεφαλιά του Βελέτζα το σκορ έγινε 0-2. Στο 76’ ο Σμπυράκης με πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο Ρόκος (χέρι μέσα στην περιοχή), οι αντίπαλοί μας μείωσαν το σκορ σε 1-2. Από το σημείο αυτό αύξησαν την πίεσή τους, μέχρι το 89’ όταν ο Κόκκινος μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε από δύο αμυντικούς και ο Καραμπέκος με εύστοχο κτύπημα  πέναλτυ, έγραψε το τελικό 1-3.

 

Κορωνίδα Μπόνης, Αναστασόπουλος, Καραμπέκος, Μαργέλος, Μπραβάκος, Βελέτζας, Κώττης, Ρόκος, Κοκόλης (58' Κόκκινος) , Πάτσιος (58’ Δόγανος),  Φετάνης (51’ Ογκρένι).

 ΑΕ Γλυφάδας  Οικονομόπουλος, Βαμβακούλας, Τζανετάκης, Σιαπλαούρας, Σουλιμιώτης, Γεωργόπουλος (57' Κασιμάτης), Μιtre (64' Μπέτας), Φυλακούρης, Σμπυράκης, Πανόπουλος (64' Ζαχαράτος),  Βενάρδος.

Από τον Αθλητικό Όμιλο Κορωνίδας