e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Αν και λαχτάρησε στο τέλος, το Γαλάτσι νίκησε με 4-2 την Ανθούπολη και πλησίασε κι άλλο τις προνομιούχες θέσεις,που οδηγούν στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Ο Σιάνη στο 26' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ο Παπαδόπουλος με δύο προσωπικά γκολ στο 51' και στο 61' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Και ενώ όλα έδειχναν εύκολα, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αφού στο 80' ο Τζεβελέκος έκανε το 3-1, στο 82' ο Χρας μείωσε ακόμη περισσότερο σε 3-2. Η καρδιά των παιχτών του Θανάση Ζαμπούρα πήγε στη θέση της στο 84' οταν με αυτογκόλ του Μελέτη έγινε το τελικό 4-2.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Μπαμπότση (46' Βιλαντώνης), Ευαγγέλου, Κοσκινάς (28' λ.τ. Καραμανίδης), Τσόλκας, Πολυτσέρης, Καράτι (62' Θεοδωρακάτος), Κλάδης (90' Μηλιώτης), Παπαδόπουλος, Σιάνη, Ραπάι.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Στρατηγαρέας, Κακιώρης (68' Στρείδης Α.), Τσάγκης, Κωνσταντινίδης, Τζεβελέκος, Κοσκινάς, Οντιάμπο (58' Καραστέργιος), Τίτα Θ., Βανταράκης (58' Κο'ί'νης), Παππάς (58' Χρας), Στρείδης Ν..

Δείτε την Βαθμολογία

 

ΠΗΓΗ:nfstudiosports

Σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Πετρούπολη για το Γαλάτσι, το οποίο στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής, επεβλήθη της νεανικής και μαχητικής Αναγέννησης με σκορ 2-0.

Ο Εσμεράλντο Καράτι ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης, καθώς με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, σφράγισε την μεγάλη νίκη του Γαλατσίου.

Αρχικά στο 15ο λεπτό με ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 83ο λεπτό από εξαιρετική επιθετική προσπάθεια του Γαλατσίου ο Ζαχαρίας Πολυτσέρης έβγαλε πάσα ακριβείας στον Καράτι, ο οποίος από πλεονεκτική θέση με άψογο πλασέ έγραψε το 0-2.

Με την νίκη του αυτή το Γαλάτσι, παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με διαφορά 4 βαθμών από τον δεύτερο Α.Ο. Ιλίου.

Αξίζει να σημειωθεί η άριστη αμυντική λειτουργία της ομάδος, καθώς κράτησε απαραβίαστη την εστία της για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα, ενώ στα 8 τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 2 τέρματα.

Συνολικά στους 22 αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα, έχει πετύχει 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες, με ενεργητικό 35 γκολ και παθητικό 18 γκολ.


Οι συνθέσεις των ομάδων :

Αναγέννηση Πετρούπολης (Β. Σκαλτσάς)

Κωστόπουλος, Μυτιληναίος (80' Γιανουσέας), Χριστοδουλάκης,Μαχαίρας, Ντουλές, Χαλκιάς (46' Καούσι), Σχίζας (85' Κερασιάς), Ορφανάκος, Τσέλιος, Αλεξίου, Δήμας.

 

Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ (Θανάσης Ζαμπούρας)

Φραγκουλόπουλος (90' Θεοφανίδης), Μπαμπότσης (64' Βιλαντώνης), Ευαγγέλου. Κοσκινάς, Τσόλκας, Πολυτσέρης, Καράτι (88' Αζακάς), Κλάδης, Παπαδόπουλος, Σιάννης, Ραπάϊ (75' Καραμανίδης).

 

ΠΗΓΗ:ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Πολύ μεγάλη νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη, πέτυχε το Γαλάτσι που επικράτησε εκτός έδρας του Αγίου Δημητρίου με 1-0, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής.

Με την νίκη αυτή, που ήταν η δωδεκάτη σε 20 αγώνες, το Γαλάτσι εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ελπίζει βάσιμα στην άνοδο.

Η ομάδα του Γαλατσίου άριστα στημένη στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, απείλησε σε πολλές φάσεις την εξαιρετική ομάδα του Αγίου Δημητρίου, αλλά είτε η αστοχία των επιθετικών, είτε οι επεμβάσεις του Ρούσσου, δεν επέτρεψαν στο Γαλάτσι να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, που έμεινε στην λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Γαλάτσι, με τις πετυχημένες αλλαγές του προπονητή Θανάση Ζαμπούρα, αφού αντιπαρήλθε την πίεση των γηπεδούχων, ευτύχησε να προηγηθεί στο 67ο λεπτό, όταν ο Μπίλο με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Βασίλη Σιάνη, ο οποίος ανενόχλητος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και αφού τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, γράφοντας το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνος.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Θοδωρής Κουτσουδάκης)

Ρούσσος, Δαλκαφούκης (75' Ντάκοβ), Τζαβάρας (46' Νταλάκας), Τάγκαλος, Σκόνδρας, Κωνσταντόπουλος, Χαλιβελάκης (87' Γεωργούσης), Καρτσιώλας (67' Συκαράς), Νικολάου, Ασλανίδης, Ζαμπάρας.

 

Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ (Θανάσης Ζαμπούρας)

Φραγκουλόπουλος, Βιλαντώνης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Καραμανίδης, Κλάδης, Θεοδωρακάτος, Τόσκα (62' Καράτι), Παπαδόπουλος (78' Ραπάί), Σιάνης (90' Τσόλκας), Ιωαννίδης (46' Μπίλο).

Πηγή:ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

www.pasgalatsi.gr 

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σπύρο Θεοδωρακάτο, το Γαλάτσι συνέτριψε με 5-0 το Καλαμάκι.

Η ομάδα του Θανάση Ζαμπούρα παρέμεινε έτσι στην τρίτη θέση και συνεχίζει στη μάχη της ανόδου, ενώ το Καλαμάκι παραμένει σε δύσκολη θέση.Ο Θεοδωρακάτος πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ στο 13', στο 35' και στο 50'. Ο Παπαδόπουλος στο 59' και ο Μπαμπότση στο 77' διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Βιλαντώνης (75' Μπαμπότση),  Ευαγγέλου, Κοσκινάς (75' Μπίκοβ), Καραμανίδης, Μπίλο, Τόσκα (70' Ρσπάι), Ιωαννίδης (61' Καράτι), Παπαδόπουλος, Σιάνη, Θεοδωρακάτος.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ:  Ξένος, Κοτόπουλος (81' Ζαβιτσάνος), Πλακοπίτας (46' Μουμπάνγκα), Γεροντάρης, Καφετζής, Ψυχογιός, Χρυσολωράς, Μπαφίλιος, Καλογιάννης (59' Αούφ), Τσούτι (11' λ.τ. Ιωακειμίδης), Λιγκοπόρα.

Πηγή:nfstudiosports.gr

Διαβάστε αναλυτικότερα