e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ένα ευχάριστο Σάββατο για τον ΠΑΣ Γαλάτσι στο Περιστέρι ,με μια επιβλητική νίκη με  3-1 επί της  Ανθούπολης.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και πέμπτη συνολικά, πανηγύρισε ο Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, που πέρασε νικηφόρα από την δύσκολη έδρα της Ανθούπολης και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά την συμπλήρωση 8 αγωνιστικών στο Πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο μόλις λεπτό ο Μιχαήλ Παπαδόπουλος, που διεκδίκησε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με επιτυχία, αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Στο 32' ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και παρέμεινε το 0-1, ως σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν στο 50' να ισοφαρίσουν με σουτ του Μαντινιώτη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Το Γαλάτσι δεν πτοήθηκε και με επική αντεπίθεση κατάφερε να γυρίσει υπέρ του, την πλάστιγγα του αγώνος.

Στο 69ο λεπτό ο Σιάννης ανετράπη εντός της αντίπαλης περιοχής και το καταφανέστατο πέναλτι, μετέτρεψε σε γκολ ο Σπύρος Θεοδωρακάτος (1-2).

Στο 75ο λεπτό ο Σπύρος Θεοδωρακάτος, με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το τελικό 1-3.

Μέχρι την λήξη του αγώνα οι παίκτες του Γαλατσίου διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Οντιάμπο στο 80', με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο κόουτς του Γαλατσίου Θανάσης Ζαμπούρας παρέταξε την ομάδα με την ακόλουθη σύνθεση :

Φραγκουλόπουλος, Μιχαηλίδης (53' Ιωαννίδης), Κοσκινάς, Καραμανίδης (85' Γκοργκόλης), Ευαγγέλου, Μπίλο, Τόσκα, Μπίκωφ (68' Τσόλκας), Θεοδωρακάτος, Παπαδόπουλος (80' Κλάδης), Σιάννης.

ΠΗΓΗ:ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 

 

Απίστευτη νίκη με 4-3 ...με επική ανατροπή, πέτυχε το Γαλάτσι,απέναντι στην  Αναγέννηση Πετρούπολης

Τι κι αν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, με 0-2 και 1-3, η ομάδα του Γαλατσίου με τεράστιο πάθος, αυταπάρνηση και πίστη για την νίκη, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πετύχει μία εντυπωσιακή νίκη, που λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνος, έμοιαζε με όνειρο απατηλό.

Αρχικά ο Θεοδωρακάτος μείωσε 2-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στη συνέχεια ο Μπίκωφ με δύο γκολ έφερε το ματς στα ίσια, για να έρθει ο Σιάννης λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης, να υπογράψει την μεγάλη ανατροπή.

Ο προπονητής του Γαλατσίου Θανάσης Ζαμπούρας παρέταξε την ομάδα με την ακόλουθη σύνθεση :

Φραγκουλόπουλος, Μπαμπότσης (74' Μιχαηλίδης), Ευαγγέλου, Μπίκωφ, Τσόλκας (83' Γκοργκόλης), Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Μάντζαρης (63' Καραμανίδης), Παπαδόπουλος, Σιάννης, Νικολόπουλος (46' Τόσκα)

Πηγή:ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Στο τέλος ήρθε ο βαθμός για τον ΠΑΣ Γαλάτσι, ο οποίος απέσπασε εκτός ισοπαλία από τον Παράδεισο.Το σκορ είχε ανοίξει για τους γηπεδούχους ο Καραλής στο 10’. Στο 85’ ο Μπίλο έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του και την κράτησε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παράδεισος: Κουρουπάκης, Μότσιος, Χιώτης (89’ Πελεκάνος), Στούλης, Χαβενετίδης, Καραλής, Μπολέτης, Δήμος (26’ Ράπτης), Πέτας (89’ Κάβουρας), Λεφάκης, Γεωργακόπουλος (78’ Δασκαλάκης)

ΠΑΣ Γαλάτσι: Φραγκόπουλος, Ιωαννίδης (46’ Μπίκοβ), Ευαγγέλλου, Τσόλκας, Κοσκινάς, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Κλάδης (69’ Γκοργκολής), Αζάκας (46’ Μάντζαρης), Καραμανίδης (81’ Καλαμαράς), Μπαμπότσης

Πηγή:Πάμε Ερασιτεχνικό

Μεγάλη νίκη το Σάββατο για την  ομάδα του ΠΑΣ Γαλάτσι,αφού κατάφερε να ανατρέψει το  0-1 και να κερδίσει με 2-1 τον  Άγιο Δημήτριο, στο γήπεδο Γαλατσίου.

Παρ' ότι οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν νωρίς μπροστά στο σκορ(16'), οι παίκτες του ΠΑΣ  έδειξαν χαρακτήρα και με περίσσιο πάθος και αυταπάρνηση, γύρισαν το παιχνίδι και πανηγύρισαν μία πολλή σημαντική από πολλές απόψεις νίκη.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε πολύ γρήγορα(18') και το  πέτυχε ο Θεοδωρακάτος, με  πέναλτι, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Παπαδόπουλου, εντός της μεγάλης περιοχής.

Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Καραμανίδης με κοντινή προβολή(28'), ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδωρακάτου.

Σημειωτέον, ότι το Γαλάτσι πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, όπου διατηρεί το απόλυτο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων από το nfstudiosports.gr

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Κιριλίδης, Ευαγγέλου (88' Γκοργκόλης), Τσόλκας, Κολτσίδας, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Κλάδης, Παπαδόπουλος, Καραμανίδης (63' Καλαμάρας), Ντάπρι (51' Σιάνη).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ: Μακρής, Συκαράς Δ. (46' Κατσιώλας), Τζαβάρας (82' Νούλας), Ανδρεαδάκης, Σκόνδρας, Κωνσταντόπουλος, Βαμβακερής (46' Συκαράς Γ.), Δαλκαφούκης (46' Βλαχόπουλος), Ασλανίδης, Χαλιβελάκης, Αβίντογλου.