e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ύστερα από ένα αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, με πολύ πάθος και ένταση, Παπάγος και Γαλάτσι μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 28ο λεπτό, με τον Παπαναστασίου, που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Γαλατσίου.

Το Γαλάτσι δεν πτοήθηκε και στο 39ο λεπτό, έφθασε στην ισοφάριση, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοδωρακάτου, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Σιάννη, από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων και τις αλλαγές που έγιναν, το σκορ δεν άλλαξε και η ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των αντιπάλων.

Σημειωτέον ότι ήταν η τρίτη ισοπαλία του Γαλατσίου σε 5 εκτός έδρας αγώνες, ενώ με την συμπλήρωση των 10 πρώτων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος (στο 1/3 των αγώνων), το Γαλάτσι παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκομιδή 18 βαθμών.

Ο κόουτς του Γαλατσίου Θανάσης Ζαμπούρας παρέταξε την ομάδα ως εξής :

Φραγκουλόπουλος, Κυριλλίδης (79' Μάντζαρης), Ευαγγέλου, Τσόλκας, Κοσκινάς, Κλάδης (68' Μπίκωφ), Θεοδωρακάτος, Τόσκα (57' Μπίλο), Παπαδόπουλος, Σιάννης, Γκοργκόλης (35' Μπαμπότσης).

Πηγή:ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Γαλάτσι απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου  και το απόγευμα του Σαββάτου ηττήθηκε στο Γαλάτσι με 2-1.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, με κεφαλιά του Παπαδόπουλου,μετά από φάουλ του Τόσκα. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και με τον ίδιο τρόπο. Στο 28' από εκτέλεση φάουλ του Κάρο ο Δαούτης με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-1,ενώ ο ίδιος παίχτης με την εκπνοή του Α' ημιχρόνου,έκανε το 1-2 ,που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Ιωαννίδης (58' Κυριλίδης), Ευαγγέλου,  Καραμανίδης (77' Κλάδης), Κοσκινάς, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Τόσκα, Παπαδόπουλος (46' Τσόλκας), Σιάνη, Μπίκοβ.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Δούκας, Ανταλής, Δαούτης, Πλάκας, Λέκκας, Καλογέρης (75' Μπεντάι), Κάρο, Αθανασόπουλος, Λερούτσος (86' Σαρλάς), Νάτσης.

Διαβάστε περισσότερα στο NFstudiosports

Ένα ευχάριστο Σάββατο για τον ΠΑΣ Γαλάτσι στο Περιστέρι ,με μια επιβλητική νίκη με  3-1 επί της  Ανθούπολης.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και πέμπτη συνολικά, πανηγύρισε ο Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, που πέρασε νικηφόρα από την δύσκολη έδρα της Ανθούπολης και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά την συμπλήρωση 8 αγωνιστικών στο Πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο μόλις λεπτό ο Μιχαήλ Παπαδόπουλος, που διεκδίκησε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με επιτυχία, αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Στο 32' ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και παρέμεινε το 0-1, ως σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν στο 50' να ισοφαρίσουν με σουτ του Μαντινιώτη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Το Γαλάτσι δεν πτοήθηκε και με επική αντεπίθεση κατάφερε να γυρίσει υπέρ του, την πλάστιγγα του αγώνος.

Στο 69ο λεπτό ο Σιάννης ανετράπη εντός της αντίπαλης περιοχής και το καταφανέστατο πέναλτι, μετέτρεψε σε γκολ ο Σπύρος Θεοδωρακάτος (1-2).

Στο 75ο λεπτό ο Σπύρος Θεοδωρακάτος, με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το τελικό 1-3.

Μέχρι την λήξη του αγώνα οι παίκτες του Γαλατσίου διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Οντιάμπο στο 80', με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο κόουτς του Γαλατσίου Θανάσης Ζαμπούρας παρέταξε την ομάδα με την ακόλουθη σύνθεση :

Φραγκουλόπουλος, Μιχαηλίδης (53' Ιωαννίδης), Κοσκινάς, Καραμανίδης (85' Γκοργκόλης), Ευαγγέλου, Μπίλο, Τόσκα, Μπίκωφ (68' Τσόλκας), Θεοδωρακάτος, Παπαδόπουλος (80' Κλάδης), Σιάννης.

ΠΗΓΗ:ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 

 

Απίστευτη νίκη με 4-3 ...με επική ανατροπή, πέτυχε το Γαλάτσι,απέναντι στην  Αναγέννηση Πετρούπολης

Τι κι αν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, με 0-2 και 1-3, η ομάδα του Γαλατσίου με τεράστιο πάθος, αυταπάρνηση και πίστη για την νίκη, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πετύχει μία εντυπωσιακή νίκη, που λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνος, έμοιαζε με όνειρο απατηλό.

Αρχικά ο Θεοδωρακάτος μείωσε 2-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στη συνέχεια ο Μπίκωφ με δύο γκολ έφερε το ματς στα ίσια, για να έρθει ο Σιάννης λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης, να υπογράψει την μεγάλη ανατροπή.

Ο προπονητής του Γαλατσίου Θανάσης Ζαμπούρας παρέταξε την ομάδα με την ακόλουθη σύνθεση :

Φραγκουλόπουλος, Μπαμπότσης (74' Μιχαηλίδης), Ευαγγέλου, Μπίκωφ, Τσόλκας (83' Γκοργκόλης), Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Μάντζαρης (63' Καραμανίδης), Παπαδόπουλος, Σιάννης, Νικολόπουλος (46' Τόσκα)

Πηγή:ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ