e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Απολαυστικό παιχνίδι στο Γαλάτσι ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ και την Τερψιθέα για την πρεμιέρα της Β” ΕΠΣ Αθηνών. Οι δύο ομάδες άφησαν υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ το τελικό 1-1 μοίρασε σε κάθε σωματείο από ένα βαθμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ προσεκτικοί καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κρατούσαν το προβάδισμα του 12′, το οποίο έδωσε με πέναλτι ο Τζανετάκης. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ και δικαιώθηκαν στο 73′ χάρις το Καλαμαρά που ισοφάρισε για το τελικό 1-1. Τα τελευταία λεπτά είχαν άγριο χαρακτήρα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Θεοδωρακάτου και Σκούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή διαπληκτίστηκαν στο 88′.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Νταρακλίτσης, Μαχαίρας.

Γαλάτσι: Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Κλάδης, Σαρρής, Ευαγγέλου, Μπίλο (85′ Τσιαντής), Καραμπέτσος, Δήμας (62′ Τσαλιαγκός), Παπαδάκης (57′ Καλαμαράς), Χαραλάμπους, Θεοδωρακάτος.

 

Τερψιθέα: Ντίντα, Μυλωνάς, Μυτιληνός, Χολέβας (57′ Φαρμάκης), Σπανός, Λεβετσωβίτης, Σκουμπουρδής, Σκούρας, Τζανετάκης (88′ Κορμανιώτης), Καταβάτης, Κοτζαμάνης (81′ Ζανέτης).

Πηγή :Stoplekto.gr 

 

Photo: I. Mitsopoulos 6977224733.  

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι ανακοίνωσε την συνέχεια της συνεργασίας του με τον προπονητή Πάρη Βάλβη και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ,όπως ήταν αναμενόμενο μετά την εκπληκτική πορεία που είχε η ομάδα στο φετινό Πρωτάθλημα,κατακτώντας τον τίτλο και επιστρέφοντας αμέσως στην Β' ΕΣΠΑ.Παρά τον περσινό υποβιβασμό,η διοίκηση εμπιστεύτηκε τον Βάλβη και δικαιώθηκε,ενώ ο νεαρός κόουτς έμεινε ευχαριστημένος από τους ανθρώπους του Συλλόγου.Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία με τον γυμναστή Μπάμπη Βερυκάκη.

Αμέσως μετά την συμφωνία,ο Π.Βάλβης εξέφρασε την ικανοποίησή του λέγοντας:"Από την 1η αγωνιστική ήμασταν στη πρώτη θέση και την διατηρήσαμε έως το τέλος.Επίσης ,όπως μου είχε πει η διοίκηση,χρησιμοποιήσαμε πάρα πολλούς παίχτες από το εφηβικό τμήμα.Έτσι τα συνδυάσαμε και τα δύο,τίτλο και πολλές συμμετοχές νέων στο πρωτάθλημα.Τώρα θα ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

Η αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου,συνεχίζεται με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Πηγή  http://www.stoplekto.gr/

 

Εντός έδρας ήττα της Κορωνίδας  στον 1ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΑ ,από την ομάδα του Αγίου Θωμά με 2-0.Ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα(89') αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Άγγελος Κοκόλης.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε την Βαθμολογία

Τρεις αγωνιστικές  πριν την λήξη του Πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ , το Γαλάτσι επιβλήθηκε με 1-0  της ομάδας  του Απόλλωνα 2006 (Θεμιστοκλή) και είναι πλέον και μαθηματικά  Πρωταθλητής..

Το γκολ του Πρωταθλήματος πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα(90') ο Βαγγέλης Συγγελάκης.

Διαβάστε περισσότερα