e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Τρεις αγωνιστικές  πριν την λήξη του Πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ , το Γαλάτσι επιβλήθηκε με 1-0  της ομάδας  του Απόλλωνα 2006 (Θεμιστοκλή) και είναι πλέον και μαθηματικά  Πρωταθλητής..

Το γκολ του Πρωταθλήματος πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα(90') ο Βαγγέλης Συγγελάκης.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι αφήνοντας πίσω την μία και μοναδική ήττα στο Πρωτάθλημα,πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι ,κερδίζοντας τα Πράσινα Πουλιά για την 23η αγωνιστική της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣΑ.Το μοναδικό και νικηφόρο γκολ πέτυχε ο Γ. Καραμανίδης στο 37'.

Διαβάστε περισσότερα

Η Κορωνίδα λες και ακολουθεί την ποδοσφαιρική μοίρα του ΠΑΣ Γαλάτσι,ηττήθηκε με το ίδιο σκορ εντός έδρας (2-3) και μάλιστα από ομάδα του Περιστερίου..τον Ηρακλή.

Διαβάστε περισσότερα

Την πρώτη του ήττα,και μάλιστα εντός έδρας,  γνώρισε ο ΠΑΣ Γαλάτσι μετά 28 αγωνιστικές στον Δ' Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ. Η Τόλμη(Περιστερίου) τόλμησε να κοιτάξει κατάματα την ομάδα του Γαλατσίου και να της σπάσει το αήττητο.

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι αν και βρέθηκε στο 19' να χάνει με 1-0,κατάφερε πολύ γρήγορα να ανατρέψει το σκορ και να προηγηθεί με 2-1,με γκολ του Παπαδόπουλου(26') και του Χαραλάμπους στο 39'.Η Τόλμη δεν τα παράτησε όμως και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει(70'),αλλά και 10 λεπτά πριν την λήξη να διαμορφώσει το τελικό σκορ 2-3 σπάζοντας το αήττητο του ΠΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα