e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

'' Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ καίτοι είχε αποφασίσει να μην δοθεί συνέχεια στο πραγματικά απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο συνέβη στον αγώνα με την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του προπονητή της υποχρεούται να απαντήσει.

Κατ’ αρχάς συμφωνούμε ότι είναι πραγματικά ντροπή να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις στους αγωνιστικούς χώρους, τις οποίες ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ χωρίς καμία αναστολή.

Ο κ-ος προπονητής όμως παρέλειψε να αναφέρει οτι όλα ξεκίνησαν από την απαράδεκτη συμπεριφορά του παίκτη του που έφτυσε και γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστές μας και αφού η απαράδεκτη διαιτητής είχε μόλις διακόψει το παιχνίδι κι ενώ η ομάδα μας βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ (τετ α τετ με τον τερματοφύλακα).

Παρέλειψε να αναφέρει ότι παίκτης του έβριζε ασύστολα τον προπονητή της ομάδος μας και ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ του παράγοντας της ομάδας του, στο τέλος ήρθε και ζήτησε συγγνώμη.

Παρέλειψε να αναφέρει τις απειλές του ποδοσφαιριστή του ο οποίος αποχώρησε με τα πόδια και όχι με ασθενοφόρο, για αντίποινα στο δεύτερο γύρο.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ όλα τα χρόνια διάγει μια πορεία ήθους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο αναγνωρίζεται από όλους και θέλοντας να αποφορτιστεί  το κλίμα, ΔΕΝ πρόκειται να απαντήσουμε ξανά σε καμία ανακοίνωση.

Για άλλη μια φορά απερίφραστα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοια γεγονότα ευχόμενοι να μην συμβαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους και θεωρούμε ότι ανεξάρτητα από το περιστατικό αυτό, η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων είναι ένα φιλικό για το σύλλογο μας σωματείο με προσφορά στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Επίσης ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στο παιδί, που έβγαλε τον ώμο του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και σε ανύποπτη φάση και που αυτός αποχώρησε με το ασθενοφόρο και να επιστρέψει σύντομα στο γήπεδο.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 

Υ.Γ Η αναμέτρηση στο  στάδιο  του Άλσους Βεϊκου σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γαλάτσι και της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων, που ξεκίνησαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συνεχίστηκαν με τη λήξη της.

Διαβάστε περισσότερα



Η αναμέτρηση στο  στάδιο  του Άλσους Βεϊκου σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γαλάτσι και της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων, που ξεκίνησαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συνεχίστηκαν με τη λήξη της.

Ωστόσο, μέχρι να ξεφύγει η κατάσταση παίχτηκε και ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 για την 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Γιαννόπουλου μετά από γύρισμα του Μπάτσι (1-0), για να ακολουθήσει η ισοφάριση των πράσινων στο 36' με κοντινό σουτ του Ντάκα (1-1). Στο 58ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γεωργαντώνης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα, υποστηρίζοντας πως σε αυτή τη φάση δεν υπήρχε καν φάουλ. Με τη λήξη της αναμέτρησης αντίκρισαν απευθείας την κόκκινη κάρτα, ως πρωταίτιοι των επεισοδίων, οι Νταβαρίνος και Λάνη. Στη σύρραξη ενεπλάκησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενώ ενδιαφέρον έχει πλέον η τροπή που θα πάρει η υπόθεση από εδώ και πέρα. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αύριο (30/10) αναμένεται να τοποθετηθεί δημοσίως για τα συμβάντα η διοίκηση του ΠΑΣ Γαλάτσι.

Διαιτητές: Στεφανοπούλου, Κάρνης-Μαμούνης

 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος (70' Γράβας), Ντούνης (27' λ.τρ. Γεωργαντώνης), Μπάτσι (88' Τσαπατώρης), Νταβαρίνος, Γιαννόπουλος, Θεοδωρακάτος (70' Μπαϊράμι), Τουλούμης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Κοτσίνης (48' Ντάλλας), Παππάς, Ντάκα (85' Πάσχος), Κουνάδης, Κοτταρίδης, Λάνη, Τσοχαντάρης, Λιαγκόζης, Κίτσος.

 

ΥΓ.Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε αψιμαχία ανάμεσα στον Νταβαρίνο και τον Λάνη, με τη διαιτήτρια Στεφανοπούλου να διακόπτει το παιχνίδι και να κατευθύνεται προς το σημείο. Δυστυχώς, το κακό δεν άργησε να γενικευτεί, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και για μερικά λεπτά να γίνεται... πραγματικός χαμός στον αγωνιστικό χώρο! Μόλις ξεκίνησε η σύρραξη η Στεφανοπούλου σφύριξε τρεις φορές για τη λήξη του αγώνα, βλέποντας παράλληλα τον αγωνιστικό χώρο να έχει μετατραπεί σε ρινγκ. Από το Γαλάτσι πνέουν τα μένεα εναντίον της, αρχικά για την απόφασή της να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γεωργαντώνη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι όταν διέκοψε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε υποσχόμενη επίθεση για το νικητήριο γκολ. Πλέον, το ενδιαφέρον μετατίθεται στη σύνταξη του φύλλου αγώνος, αλλά και στις αποφάσεις που θα ληφθούν, βάσει αυτού, από τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΣΑ.

 

 

ΠΗΓΗ Soccerlive.gr

 

Για την 4η αγωνιστική του ίδιου ομίλου, η Κορωνίδα ηττήθηκε με 4-1, από τον Αττικό, στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος 

 

 

 

Την εντυπωσιακή πορεία του στην Β'  Κατηγορία ΕΠΣΑ, συνεχίζει ο ΠΑΣ Γαλάτσι,  επικρατώντας  με 2-0 εκτός έδρας του ΑΟ Βύρωνα ,πετυχαίνοντας έτσι  την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη με ένα βαθμό.

Στο 5′ ο Τουλούμης έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 15′ με τον Ζώτο. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στα δοκάρια με τον Μπάτσι στο 60′, ενώ στο 81′ ο Ζαγκουντίνος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑ: Βιδιαδάκης, Μαρούσος (69′ Μπουτεράκος), Βενέτη, Πουρνάρας (59′ Καμίδης), Κυρμάζογλου, Λιάτσος, Ιωακειμίδης, Καρδαμίτσης, Ζώτος (83′ Σκέμπι), Μότσκα (59′ Σταυρακάκης), Δημάκης (69′ Χάγιας)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης (83′ Ραπάι), Μπάτσι (72′ Μπαϊράμι), Νταβαρίνος, Γιαννόπουλος (89′ Μαγκαφάς), Θεοδωρακάτος (89′ Παπαδόπουλος), Τουλούμης (83′ Μανέτας).

 

Καταιγιστική η Κορωνίδα

Και η άλλη ομάδα της πόλης μας όμως, η Κορωνίδα, σε ένα καταπληκτικό ματς ειδικά στο 2ο μέρος, η Κορωνίδα νίκησε τον Παπάγο με 4-2

Έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν χωρίς νίκη με ένα βαθμό.

Στο 34′ ο Καραγιαννάκης έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 47′ ο Κουτσουβέλης έκανε το 2-0 ενώ με αυτογκόλ του Μαύρου στο 52′ έγινε το 2-1. Στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε άγρια ομορφιά. Στο 84′ ο Αναστασιάδης έκανε το 3-1, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι στο 89′ αλλά ο Ρηγόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 90+2′ ο Μεσίνι με κεφαλιά μείωσε σε 3-2, με τον Αναστασιάδη στο 90+4′ να διαμορφώνει το τελικό 4-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Γιαννόγλου (50′ Ντόγια), Κορρές, Καράμπελας, Σοαντζόγλου, Μαύρος, Σκέμπι (57′ Αναστασιάδης), Κουτσουβέλης, Τσίγκας (57′ Γεωργιτζόγλου), Καραγιαννάκης (76′ Μούκα), Τσελέντης.

 

ΠΑΠΑΓΟΣ: Λάγιος, Πλούμης (46′ Ρηγόπουλος), Μπάμη (72′ Νούτσος), Μεσίνι, Καραβοκύρης, Κασβίκης, Μπράτσος, Φατούρος, Κωστόπουλος, Δρυμωνίτης (64′ Παπαναστασίου), Κουλούρης.

 

ΠΗΓΗ Stoplekto.gr

 

Εφέτος, και οι δυο ομάδες, Κορωνίδα και ΠΑΣ Γαλάτσι, συμμετέχουν στον 3ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΑ

 

 

Σε ένα ωραίο παιχνίδι στο  Γαλάτσι, με καλό ρυθμό και ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, η Κορωνίδα λύγισε τον Νεοπεντελικό, πήρε τη νίκη με 1-0 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την παραμονή της στην Κατηγορία.

Στο 67ο λεπτό ο Λίτσο σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με πλασέ (1-0), ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 87'.

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Ιωαννίδης, Κράβαρικ, Μητσάκος (46' Κορρές), Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Τσαγκαρογιαννάκης (60' Σουατζόγλου), Κονιτόπουλος (60' Σκόπης), Κουτσουβέλης, Σκέμπης (83' Καμπούρης), Αναστασιάδης, Λίτσο

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Κουτρουμάνος, Κούκουρας, Μπεκιάρης, Στάππας, Πολυδωρόπουλος, Φάκης (83' Κουτσογιάννης), Καραγιάννης, Παππάς, Ορτόγκα (55' Ψύλλος), Βλάχος, Λυμπούσης.

Πηγή soccerlive.gr

 

 

 

 

Στο γήπεδο του Καματερού ,σε ένα  μέτριο ποιοτικά, ματς, Καματερό και ΠΑΣ Γαλάτσι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.Μια ισοπαλία που μάλλον ικανοποίησε και τις δυο ομάδες ,οι οποίες  2 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος, έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Κατηγορία.

Στο παιχνίδι, κυρίως κέντρου, δεν παρατηρήθηκαν αξιόλογες φάσεις μπροστά στα δυο καρέ.
ο ΠΑΣ τελείωσε τον αγώνα με 9 παίχτες, αφού στο 84’  αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ραπάι ενώ το ίδιο συνέβη και στο 88’ με τον Γεωργαντώνη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γιάκης, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής , Μπινέρι (65’ Κανελλόπουλος), Αρναρέλλης, Χαιρετάκης, Μήτκας (75΄Ανδριτσόπουλος), Τόλιας

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Μανιατόπουλος, Θωμάι, Τσεπάς, Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος (89’ Παπαδόπουλος), Καραγιάννης (77’ Βούλγαρης), Μανέτας (64’ Γιαννόπουλος), Γεωργαντώνης, Ραπάι

Πηγή soccerlive.gr