e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Ελάτε στη γιορτή της Αιμοδοσίας!

Πέρασε κι εσύ το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μεταδίδοντας τη Φλόγα της Αγάπης!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. στην προσπάθεια της να προσελκύσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες, έχει εντάξει στο θεσμικό της πλαίσιο από το 2002 και την Ιδέα της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλης της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής. Αν θέλεις και εσυ να είσαι μαζί μας στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία στο Άλσος Βεΐκου το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. 

Σας περιμένουμε μεγάλους και μικρούς, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 12:00 το πρωί, στο Άλσος Βεΐκου.

 

Θα υπάρχουν και δραστηριότητες για παιδιά (παιχνίδια, face-painting κλπ).

 

Δήλωσε συμμετοχή Εδώ

 

 

 

 

Για τέταρτη φορά μέσα σε μία βδομάδα στο Γαλάτσι καταστρέφονται ή εξαφανίζονται αφίσες του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή.

Κάποιοι ενοχλούνται από την τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει και φέτος το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα.

Κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ συνεχίζουν ακούραστα να παλεύουν “για το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό”, για να φτιάξουν έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων.

Επειδή όμως γνωριζόμαστε, και γνωρίζουμε και ποιους υπηρετούν όλοι αυτοί, ας το βάλουν καλά στο νου τους ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα είναι καθημερινά στους δρόμους και στους χώρους δουλειάς, θα παλεύουν ενάντια στην εκμετάλλευση που γεννά τη φτώχεια και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΟΙ !

Όλοι στο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

22-23-24 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση 

 

Κομματικές οργανώσεις Γαλατσίου
               Οργανώσεις βάσης της ΚΝΕ

 

O Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και τη We4all, θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 17/09 και ώρα 10:00πμ απέναντι από το Αστήρ Λατώ, με σκοπό να δώσουν νέα πνοή στην περιοχή και να μπορέσουν να αφήσουν το χώρο όσο καθαρότερο γίνεται.

Για όσους είναι έτοιμοι να ανοίξουν για πάντα την αγκαλιά τους για ένα πυρόπληκτο σκυλάκι, έτσι ώστε να μην γυρίσει ξανά στο κλουβί του καταφυγίου, μαζί τους θα είναι και το αγαπημένο Dog’s Voice με τους πυρόπληκτους τετράποδους φίλους μας, με την ελπίδα να βρούν το παντοτινό τους σπίτι.

Σας περιμένουν εκεί με τις οικογένειές σας, φίλους σας, τα γάντια σας, το καπέλο σας, το νερό σας σε μπουκάλι πολλαπλών χρήσεων (πολύ σημαντικό) και φυσικά το χαμόγελό σας και την όρεξή σας να πραγματοποιηθεί  την πρώτη δράση της σεζόν.

Προτείνουμε επίσης λόγω της φύσης της δράσης, να φοράτε τις μάσκες σας