e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Μπορεί η ΑΕΚ να στρέφεται στο Ποδηλατοδρόμιο για το μπάσκετ της ,αφού ο Δήμος Γαλατσίου δεν της παραχωρεί το Ολυμπιακό Γυμναστήριο,σε πρώτο πλάνο όμως , όπως ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου,  -για να δημιουργήσει τη δική της έδρα- παραμένει για την ΑΕΚ το κλειστό του Γαλατσίου. 

Ο  Γιώργος Νικολάου μιλώντας στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" είπε

-τις κινήσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ για το γήπεδο: «Γεγονός είναι ότι ο κ. Αγγελόπουλος σε συνεργασία με τον κ. Κουτά αναζητούν εδώ και καιρό λύσεις, σε περίπτωση που χαλάσει οριστικά η περίπτωση του Γαλατσίου. Θεωρώ πως δεν έχει τελειώσει οριστικά. Έχει βαλτώσει, αλλά δεν έχει τελειώσει. Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για το Γαλάτσι και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι δύο εναλλακτικές». 

 

-τις λύσεις που υπάρχουν: «Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει καταθέσει δύο προτάσεις, προς το ΤΑΙΠΕΔ και προς το υπερταμείο. Το Γαλάτσι παραμένει ο βασικός στόχος, γιατί το όραμα του κ. Αγγελόπουλου είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ(μάλλον αναφέρεται στο σύνολο των τμημάτων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ). Στην ΑΕΚ αρχίζουμε να προσθέτουμε νέα βιώματα, είμαστε όπως φαίνεται όλη η οικογένεια της ΑΕΚ ολίγον… γηπεδόπληκτοι, η πολιτεία συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα και ο χρόνος φεύγει». 

 

-τα προβλήματα που υπάρχουν για κάθε λύση: «Και οι δύο προτάσεις θεωρώ πως είναι ικανοποιητικές και αν η πολιτεία αφήσει τις αγκυλώσεις και ξεχάσει αυτούς που προτιμούν να δίνουν τα γήπεδα σε εκδηλώσεις ή τηλεοπτικές παραγωγές, είναι συγκεκριμένες και λύνουν το πρόβλημα, για την ομάδα και την κοινωνία της περιοχής. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε όσους χειρίζονται τα θέματα αυτά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον αγώνα. Ο κ. Αγγελόπουλος είναι άνθρωπος των έργων και θα μας στείλει στο διάολο κάποια στιγμή. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πληγωμένος. Ο κ. Αγγελόπουλος δεν τα παρατά, βλέπετε τι έχουμε στα σκαριά με πρώτη την ταινία για την ιστορία της ομάδας. Το επόμενο διάστημα θα πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Μια μεγάλη ομάδα θέλει τη δική της έδρα». 

Διαβάστε περισσότερα στο Νewsit

Πηγή:Newsit

 

 

 

-το στόχο του Final Four στο Basketball Champions League: «Είναι κοινό μυστικό. Δεν έχουμε εύκολο έργο μπροστά μας. Μην υποτιμούμε ούτε τη διοργάνωση ούτε τους αντιπάλους. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας με τη Γιουβέντους και με τη Μονακό οι αγώνες θα είναι γιορτή». 

 

-την παρανόηση στις δηλώσεις Ζντοβτς για Γουίλιαμς: «Υπήρχε μια παρεξήγηση με τον κ. Ζντοβτς και κάποιοι έγραψαν πως είπε ότι ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει η αλλαγή ξένου. Αυτό που είπε είναι ότι δεν ήταν το θέλω του να φύγει πριν το ματς με τα Τρίκαλα ο Γουίλιαμς. Οι συνθήκες υπαγόρευσαν την άμεση μετακίνηση του παίκτη στη Ρέτζιο Εμίλια, επειδή η μεταγραφή αλλιώς θα χάλαγε. Πρέπει να δημιουργούμε θέματα από το μηδέν;».

Σύμφωνα με το sport24.g, η  ΑΕΚ ενδιαφέρεται πλέον  για το ποδηλατοδρόμιο ,ενώ όπως γνωρίζουμε  αρχικά  επιθυμούσε να φτιάξει τη νέα της έδρα στο μπάσκετ  σε ένα άλλο Ολυμπιακό ακίνητο, στο κλειστό του Γαλατσίου, κάτι το οποίο έχει δηλώσει εδώ και χρόνια.
Παρά τις προσπάθειές της ωστόσο, αυτό δεν έχει καταστεί δυνατόν. Γιατί; Αρχικά εξαιτίας του μπερδεμένου ιδιοκτησιακού καθεστώτος του ακινήτου, αφού το διεκδικούσαν στις δικαστικές αίθουσες τόσο ο Δήμος Γαλατσίου, όσο και το Δημόσιο και ακολούθως – με το ακίνητο πλέον να παραχωρείται στον Δήμο – λόγω της άρνησης του Δήμου του Γαλατσίου να παραχωρήσει τον χώρο στην ΑΕΚ προκειμένου να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο της. Και, κάπως έτσι, “έπεσε στο τραπέζι” η ιδέα για την δημιουργία του νέου γηπέδου στο Ποδηλατοδρόμιο, κάτι που θεωρητικά ήταν πιο εύκολο λόγω του γεγονότος ότι ανήκει στο κράτος και όχι σε Δήμο και έχει περάσει στα χέρια του Υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Πηγή:sport24.gr

 

Η κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης από την πρώτη ήδη περίοδο της διακυβέρνησης του 2015:

• Κάρτα σίτισης  για 150.000 ανθρώπους (70 έως 220 ευρώ το μήνα).

• Επίδομα ενοικίου σε 21.000 σπιτικά. 

• Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα σε 90.000 νοικοκυριά.  

Στη συνέχεια θεσπίστηκαν: 

• Η δωρεάν προσφορά γεύματος σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά με πρόσφατη  εξαγγελία του Αλ. Τσίπρα για  30.000 νέα γεύματα σε μαθητές της Δυτ. Θεσσαλονίκης. 

• Η χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ - μισό σε χρήμα, μισό σε κάρτα σίτισης)  αρχικά σε 30 δήμους και 60.000 πολίτες, με επέκτασή του το 2017 σε 700.000.

Οι της αντιπολίτευσης λένε ότι με αυτά «η κυβέρνηση διαχειρίζεται τη φτώχεια», θεωρώντας το σαν κάτι κακό! 

Ποιοι το λένε; Αυτοί ακριβώς που προκάλεσαν τη φτώχεια!! 

 

Οι ίδιοι αντιδράσανε λυσσαλέα για την άλλη σημαντικότατη πρωτοβουλία της Κυβέρνησης: την αδειοδότηση των καναλιών. Παρουσιάστηκαν βασιλικότεροι των καναλαρχών με επιχειρήματα είτε σαθρά, είτε ψευδή, είτε σε πνεύμα «δυιλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλο».

Δίνανε τα ρέστα τους για το σχετικό νόμο και το διαγωνισμό που  σταματά την ασυδοσία, πλήττει τη διαπλοκή, επιβάλλει την ποιότητα στα τηλεοπτικά προγράμματα και το βασικό: έφερε 250 εκατομ. ευρώ  στο δημόσιο, κατά-δεικνύοντας ταυτόχρονα πόσα λεφτά χαρίστηκαν για 27 χρόνια στους ολιγάρχες. «Επί τέλους τους τα παίρνουνε» έλεγε ο απλός κόσμος. Αυτοί μιλού-σαν για νέα διαπλοκή(!), για έλεγχο της ενημέρωσης(!!), για πόσους θα χάσουν τη δουλεία τους (!!!) αυτοί που απολύσανε σε ένα βράδυ 2.500 ανθρώπους της ΕΡΤ. 

 

Η χορηγούμενη τώρα έκτακτη ενίσχυση  για 1.600.000 χαμηλοσυνταξιούχους, με 300 έως 700 ευρώ, δείχνει με τον πιο εμφανή τρόπο τις πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές. 

Η ΝΔ δεν ψήφισε την όχι ευκαταφρόνητη αυτή παροχή προς ανθρώπους που η ίδια και το ΠΑΣΟΚ τους έχουν τσακίσει τις συντάξεις -ας θυμηθούμε απλώς τους δύο μισθούς-δώρα που κόπηκαν. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα:

- δείχνει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσω¬πο, τις προτεραι¬ό¬τη¬-τές του 

- αποκαθιστά, έστω εν μέρει και συμβολικά, την εξαγγελία της επα¬να¬φο¬ράς της 13ης σύνταξης  και 

- επιβεβαιώνει ξεκάθαρα το πώς θα διαχειρίζεται το οποιοδήποτε περίσ¬σευμα από τους οικονομικούς στόχους με τους οποίους δεσμεύ¬εται η κυ¬βέρνηση να πετύχει, και πώς θα μοιράζει την «πίτα».  

                                      

Γαλάτσι 20 Δεκέμβρη 2016

 

Καλές γιορτές!

 

Δ. Σκούντζος                 Ν. Χωριανόπουλος

Συντονιστής                 Αναπλ. Συντονιστής