e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι



Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23.06.2022) στο Γαλάτσι , με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή μια γυναίκα που κινούνταν πεζή.

Το θανατηφόρο τροχαίο στο Γαλάτσι ,σημειώθηκε στις 22:55 το βράδυ της Πέμπτης (23.06.2022), στην Λεωφ. Βεϊκου ,μετά την  κεντρική είσοδο του Άλσους ,όταν η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει την Λεωφόρο  ,περνώντας πάνω από την κεντρική νησίδα της Λεωφόρου  και διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της γυναίκας.

ΥΓ.Δεν είναι η πρώτη φορά,που κάποιοι συμπολίτες μας .επιχειρούν να διασχίσουν την Λεωφόρο Βεϊκου σε αυτό το σημείο ,δυστυχώς όχι πάντα με επιτυχια

 

Για μία ακόμη φορά, η θεατρική ομάδα της ΔΡΑΣΗΣ απέδειξε ,ότι η όλη διαδικασία  παραγωγής λαϊκού  πολιτισμού <<  ανεβάζει>>, όχι μόνο   τον συντελεστή, ερασιτέχνη...ηθοποιό, αλλά  δίνει   ταυτόχρονα  περιεχόμενο και πολιτιστικές ανάσες στην  τοπική κοινωνία,  

 

 

Κλειστός θα παραμείνει έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 ο Δ΄ Παιδικός Σταθμός Γαλατσίου, στην οδό Κουντουριώτου, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο Δήμος Γαλατσίου, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, με σεβασμό στη δημόσια υγεία αποφάσισε να αναστείλει για λίγες μέρες τη λειτουργία του εν λόγω Παιδικού Σταθμού, ώστε να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους και στη συνέχεια να επιστρέψουν με ασφάλεια παιδαγωγοί και παιδιά.