e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 



Σ' αυτό τον πλανήτη  όλα εξαργυρώνονται και όλοι τα παίρνουν.. Μοναδικό  κορόιδο δεν μπορούσε να είναι η Miss Marple.                                                                                                                                                                     
Ως εξωνημένη προπαγανδίστρια εξαργύρωσε την δήθεν αμόλυντη  παρθενία της, ξεστόμισε υπονομευτικές ύβρεις κατά τοπικής δύναμης με λαμπρό μέλλον και  τα ...ενεθυλάκωσε. Προφανώς οι αδίστακτοι εντολείς της,  την πίστεψαν  και δεν εξέτασαν πόσο παρθένα  και πόσο
miss  είναι , μόνο ένας θεός το ξέρει , εκτός βέβαια των πολυπληθών βιαστών της.         

 

Στην αμερικανοκρατία είναι μαζί.

Στην Ευρωλιγουριά αντάμα. ( Όποια καταστροφική γιά τους πολλούς και ενισχυτική για τους λίγους οδηγία, την νομοθετούν αμάσητη.) 

Εδώ να σημειωθεί ότι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ η Ν.Δ. νομοθετεί ευχάριστα ενώ αυτοί αναγκαστικά. Οι συνέπειες όμως είναι ίδιες.

Στην καπιταλιστική ανάπτυξη τακίμια 

Στην αναγκαιότητα των πλειστηριασμών κολλητοί. 

Στον Συνδικαλισμό νύχι κρέας. ( Στον Πύργο προσθέστε και τους Κασιδιαραίους)

Στην Τοπική αυτοδιοίκηση πρωκτός και περισκελίδα.

Στην Πάτρα απροκάλυπτα. Στο Περιστέρι ψήνεται. Στο Γαλάτσι υποδόρια. Και μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη τα σιαμαία εκτρώματα, με προοδευτικό πρόσημο πάντα, θα σηματοδοτήσουν την αλλαγή που διακηρύττει ο Αλέξης και τα Αλεξόπουλα.   

Στους αντεργατικούς νόμους, ο ένας κόβει κι ο άλλος ράβει.

Και όλοι μαζί απέναντι σε αυτούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.

Γι αυτό και όλοι τους εισπράττουν εύσημα από τους Ντράγκηδες τους Λάτσηδες και τις Λαγκάρντ.

 

Και σε ανώτερα.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ του ΘΑΝΑΣΗ

 

Αφορά σκεπτόμενους Ανθρώπους και όχι τους κανονικούς ουτοπιστές βολεμενους τρομαγμένους παραδομένος στις σειρινες χωρίς βουλοκερι στα αυτιά ....

Καλή μας Ανάσταση και χαρούμενη Λαμπρή !!!!

Πόσο ακόμα θα κοροϊδεύουν και θα χλευάζουν οι πολιτικοί τον Ελληνικό λαό βάζοντας και τα παπαγαλάκια, τους δημοσιογράφους να τον υπνωτίζουν και να τον....έχουν αποκοιμίσει για τα καλά όλα τα χρόνια;

Δείτε 20 βασικά σημεία που η χώρα μας έχει τα "πρωτεία" σε παγκόσμιο επίπεδο και θα πάρετε την απάντηση γι όλα αυτά που συμβαίνουν όχι μόνο στην καθημερινότητα μας αλλά και στη γενική πορεία της χώρας μας διαχρονικά..

Μόνο στην Ελλάδα ειναι δυνατόν οι ασκούντες την δημόσια διοίκηση να περιμένουν την ΛΑΓΚΑΡΝΤ για να μπορέσουν να ελέγξουν τα χρήματα που εξέρχονται από την χώρα, χωρίς αυτά να κινούνται μέσω διατραπεζικών συστημάτων, και να μην γνωρίζει τις διαδικασίες τα ποσά και τους κατόχους η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν σήμερα που μιλάμε να διαπραγματεύονται τον πλούτο της , που αγγίζει τα 40 τρίς ευρώ και να μην ξέρουμε ποιοί, πώς, ποια τα οικονομικά μεγέθη και τα ανταλλάγματα.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν το οικονομικό σύστημα να μην γνωρίζει πόσες ofg shore εταιρίες υπάρχουν και λειτουργούν από Έλληνες πολίτες και να μην μπορεί να τις φορολογήσει. ( από πληροφορίες φτάνουν τις 5.000) 

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να μιλάμε για 500 δις χρέος και να καλείται ο λαός να πληρώσει, και να μην αναρτάται ένας αναλυτικός πίνακας ώστε να εμφανίζονται τα ποσά πότε και απο ποιόν, καθώς και ποιος και που τα διαχειρίστηκε. 

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να μιλάμε για μια σύγχρονη χώρα για φορολογικές κλίμακες και να μην φορολογείται από το πρώτο ευρώ ο κάθε Έλληνας η ξένος που δραστηριοποιείται σε αυτή τη χώρα με έναν ενιαίο φόρο της τάξεως του 8-10% και να τελειώνουμε. ( όπως κάνουν οι πολύ ανεπτυγμένες χώρες USA, ΑΓΓΛΙΑ κλπ).

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν οι μεγάλες προμήθειες του Δημοσίου, να γίνονται μόνο από ελάχιστες εταιρείες, χωρίς να γίνεται «άνοιγμα» του διεθνούς επαγγέλματος των προμηθειών, και να μην βουλιάζει το πολιτικό σύστημα στη διαφθορά.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν τα εισοδήματα του Ελληνικού λαού να συρρικνώνονται και τα κέρδη των τραπεζών να αυξάνονται, ενώ τα εισοδήματα των αλυσιδωτών εταιρειών να διπλασιάζονται,( είδε κανείς καμία αλυσίδα να κλείνει; Αντίθετα συνεχώς ανοίγουν και περισσότερες), και να περιμένουμε ανάπτυξη ανταγωνιστηκότητα και αντιμετώπιση της ανεργείας.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να φορολογούνται στα είδη διατροφής δύο φορές ,μία στην πηγή ,και μία στην κατανάλωση, και να ψάχνουμε την αιτία που δεν πέφτουν οι τιμές 

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να έχουμε τα ποιο ακριβά καύσιμα στην Ευρώπη, και σε δειγματοληπτικούς ελέγχους να οργιάζει η φοροκλοπή που προφανώς δεν γίνεται από τον απλό βενζινοπώλη.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να διατηρούμε τους διευθυντές που υπογράφουν και εγκρίνουν τις δαπάνες στον κρατικό μηχανισμό, στην ίδια θέση για 20 χρόνια και να μιλάμε για διαφθορά στον δημόσιο.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να θέλουμε να ανοίξουμε τα κλειστά επαγγέλματα, και να δημιουργούνται αλυσίδες που απασχολούν χιλιάδες λαθρομετανάστες αφήνοντας τα παιδιά μας έξω και να ψάχνουμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε την ανεργεία.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να οργανώνουμε την χώρα με την αξιοποίηση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, και να επιδιώκουμε την δημιουργία ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ και να θέλουμε να διατηρήσουμε τον κοινωνικό μας ιστό.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να υποβαθμίζουμε και να απαξιώνουμε τα πάντα , όπως δικαιοσύνη, στρατό, αστυνομία, καθηγητές, γιατρούς, πανεπιστήμια, και περιμένουμε ανάπτυξη.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να επιβάλουμε, άμεσα και εύκολα διαζύγια, πολιτικούς γάμους, αλλαγή ταυτοτήτων χωρίς ονόματα συζύγων, χωρίς αναγραφή στο θρήσκευμα, και να περιμένουμε να διατηρηθεί η οικογένεια;

Μόνο στην Ελλάδα ειναι δυνατόν να εντάσουμε στον κοινωνικό ιστό μας το αντίπαλλο δέος στο θρήσκευμα και αντι να αυξάνουμε την δόμιση των εκκλησιών χτίζουμε τζαμιά και περιμένουμε ανεβασμένο το εθνικό μας θρησκευτικό φρόνημα. 

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να έχουμε ένα ΣΥΝΤΑΓΜΑ, που με τις τροποποιήσεις των τελευταίων ετών λειτουργεί σαν κανόνας προστασίας των πολιτικών που φροντίζουν για να εφαρμόζονται όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά και να μιλάμε για κυβερνήσεις καταπολέμισης της διαφθοράς.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν η ακίνητη περιουσία του Ελληνικού δημοσίου να μην ανήκει στους απόμαχους πολίτες δηλαδή σε αυτούς πoυ την δημιούργησαν , δηλαδή στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά να είναι βορά στον κάθε κερατά που θέλει να την ξεπουλάει κάθε 50 χρόνια.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν το ιδιωτικό χρέος του κάθε κερατά να καλείται να το πληρώσει ο Ελληνικός λαός και αυτός ο κερατάς να διαχειρίζεται την αποπληρωμή.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν κάποιοι πατριώτες στην Ελληνική ιστορία να παλεύουν για την απελευθέρωση της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού από τον οποιονδήποτε, και οι σημερινοί πολιτικοί να προσπαθούν να την υποδουλώσουν.

Μόνο στην Ελλάδα κανένας, μα κανένας επώνυμος δημοσιογράφος, που εργάζεται σε γνωστό κανάλι δεν είναι που να μην υπηρετεί το σύστημα σε περιφερειακό, κεντρικό η διεθνές επίπεδο.

Είναι δυνατόν ;;;;

 

Dim Pontios

 

Τέτοιες πασχαλιάτικες μέρες, χαίρεσαι πραγματικά να πεζοπορείς στους δρόμους της πόλης δίχως ορατούς κινδύνους. Άδειοι οι δρόμοι από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, χωρίς θόρυβο και πίεση η καθημερινότητα, και με λιγοστούς ανθρώπους.

Νομίζω ότι ο Αριστοτέλης είχε ορίσει ώς τέλεια πόλη, αυτή των 3000 περίπου κατοίκων, όπου, όλοι οι πολίτες της θα γνωρίζονταν μεταξύ τους καλά αφενός και αφετέρου όλοι τους στη διάρκεια της ζωής τους θα αναλάμβαναν μία δημόσια θέση, συμμετέχοντας έτσι στο Κοινό Καλό. Αυτό, εφόσον δεν εφαρμόστηκε, θεωρήθηκε ουτοπικό και φυσικά γεννήθηκε και ο όρος του «ιδιώτη», αυτού που δεν ασχολείται με τα Κοινά, όρος κακός, που γέννησε όμως η μετάλλαξη της κακώς εννοούμενης δημοκρατίας.

Εμείς οι Έλληνες, μπορεί να θεμελιώσαμε φιλοσοφικά το δημοκρατικό σύστημα αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε ούτε από εμάς ούτε από κανένα άλλο έθνος. Οι δυτικές κοινωνίες ονομάζουν Δημοκρατία το πολιτικό σύστημα με πρώτους τους Γάλλους του Republique, με τους Αμερικανούς που διαχωρίζουν το δημοκρατικό από το ρεπουμπλικανικό κόμμα, κτλ.

Κανείς σήμερα νομίζω δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι η ηγεσία της Γαλλικής Επανάστασης διαπνεόταν από τις ιδέες του Γαλλικού Διαφωτισμού και η αντίστοιχη της Ρωσικής Επανάστασης από την Μαρξιστική και Κομμουνιστική Θεωρία. Παρ’ όλα αυτά, τα κύματα των χιλιάδων Γάλλων και Ρώσων επαναστατών τα οποία βίαια και αιματηρά εκδίωξαν τους βασιλιάδες και τους τσάρους, μη γνωρίζοντας καν γραφή και ανάγνωση, δεν είναι σίγουρο ότι επαναστάτησαν με βάση ιδεαλιστικά κίνητρα. Μάλλον επαναστάτησαν διεκδικώντας βασικά ίση κατανομή των υλικών αγαθών προκειμένου να επιβιώσουν. Δηλαδή μέσω των επαναστάσεων διεκδίκησαν το Res-Public (Ύλη κοινή για όλους). Λόγω αυτού του γεγονότος μπορούμε να θεωρήσουμε αυτές τις επαναστάσεις ρεπουμπλικανικές, δηλαδή επαναστάσεις «Δημοσίου Συμφέροντος». Απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι ότι η μέν Γαλλική Επανάσταση οδήγησε στη γέννηση ενός Βοναπάρτη, η δε Ρωσική Επανάσταση στην ηγεσία του Στάλιν. Ο μεν πρώτος δεν μπορούμε να πούμε ότι εμφορείτο από το πνεύμα του Γαλλικού Διαφωτισμού, ούτε ο δεύτερος από την Μαρξιστική Ιδεολογία.

Όλες οι παραπάνω σκέψεις, έτρεξαν στο μυαλό ανεμπόδιστα αντικρύζοντας την άδεια πόλη μας, την όμορφη πόλη μας των ημερών αυτών, των ιερών για τους περισσότερους ανθρώπους εφόσον ακολουθούν το χριστιανικό Δόγμα.

Ο άνθρωπος, από τη φύση του έχει την θρησκεία εντός του, πριν ακόμα αυτή εφευρεθεί και αποκτήσει διαφορετικά ονόματα σε Ανατολή και Δύση. Ακόμα και αυτός που δηλώνει άθεος, έχει πίστη. Πιστεύει στην αθεΐα. Και ο αγνωστικιστής, πιστεύει στον αγνωστικισμό. Και ο υλιστής, πιστεύει στην Ύλη. Ο Καζαντζάκης έλεγε: δεν πιστεύω πουθενά, δεν ελπίζω πουθενά, είμαι λεύτερος. Και αυτός πιστός, πίστευε σε αυτά που έλεγε.

Οι θρησκείες δεν είναι κακές, κάθε άλλο, βοηθάνε τον άνθρωπο στον σύντομο βίο του επί της γης. Οι αιρέσεις που δημιουργήθηκαν προερχόμενες και αυτές από στρεβλώσεις -όπως αυτές των Ιδεών-, αυτές με τον φανατισμό που τις διέπουν, κρατούν τον άνθρωπο δέσμιο και του στερούν την ελευθερία του.

Εγώ, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, είμαι χριστιανός Ορθόδοξος. Από μικρός, έμαθα να θεωρώ ως πηγή κακού τον καθολικό, τον Εβραίο, τον μάρτυρα του Ιεχωβά, τον μουσουλμάνο, τον ακόλουθο του Βούδα, όπως και αυτοί πάλι έμαθαν να κάνουν το ίδιο, να θεωρούν ώς κάτι κακό το θρησκευτικό δόγμα του άλλου, και το δικό μου. Βέβαια, όλες αυτές οι θρησκείες είναι παρακλάδια του Ιουδαϊσμού, όλες τους έχουν θετικά και αρνητικά σημεία να δείξουν, όλες όμως γεννήθηκαν σε εποχές που ο άνθρωπος τις είχε ανάγκη. Αν αφαιρέσουμε από τη ζωή μας σήμερα όλες αυτές τις γεννήσεις, θα μείνει μέσα μας ο αγνός θρησκευτικός άνθρωπος που έπλασε η μάνα Φύση.

Από συνήθεια και μόνο -έχοντας από κοντά τις σκέψεις αυτές-, παρακολούθησα τον Επιτάφιο στην περιφορά του, παραβρέθηκα το βράδυ της Ανάστασης στην Αγία Γλυκερία να δω το show από τους ιερείς μέσα στις πολύχρωμες περσικές φορεσιές τους, δίπλα μου έσκαγαν τα βαρελότα και τα πυροτεχνήματα των ηλιθίων και επικίνδυνων συμπολιτών μας. Σε όλο αυτό το αλησβερίσι, πουθενά δεν υπήρχε ο Χριστός.

Αυτός, αν υπάρχει, είναι μέσα μας, είναι στις πράξεις μας και όχι στα λόγια μας, βρίσκεται στο «Αγαπάτε αλλήλοις» και στο «θεοί εστέ», όχι στον χαβαλέ της Παράδοσης. 

Του Iωσήφ Στάλιν-Πεζοπόρου

 

 

Τo Οδοιπορικό μου 

- Η αγέλη των ψηφοφόρων

 

- H αναρχία της πόλης μας

- Oι λιγούρηδες της εξουσίας

Το  Πάσχα εδώ κι εκεί...

 - Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως & επανάσταση 1821

Η αριστερά στο μαντρί του Δημάρχου μας;

- Οι κραυγές του "σοφού" γέροντα

- Η φασολάδα της Καθαράς Δευτέρας στο Άλσος Βεϊκου


- Μ
ισό λεπτό...ε;

-και το ΚΚΕ στηρίζει Μαρκόπουλο ?
-Οι παλιοί άνθρωποι της πόλης μας - τα κρεοπωλεία τους & άλλα εμπορικά καταστήματα

-Η αντιπαλότητα κρεατοφάγων & φυτοφάγων

-Έργα ανάπτυξης του Γαλατσίου

-Στους δρόμους της πόλης μας

-Oι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης μας

-Ανάδελφες δημοτικές κινήσεις ή σκέψεις?

-Συκιά,Χαρβάτι ή στα μπακαλιαράκια του Αντρέα?

-Η Βιομηχανική ζώνη στην Ακτημόνων

-Κονκλάβιο & Φώτα στη πόλη μας

-Ο Προφήτης μας ο Ηλίας

-Η ...τρομοκρατία του Δημάρχου

-Ποδόσφαιρο & βοδινό κρέας

-Δαγκωτό στη κάλπη

-Kομματικές παρατάξεις εναντίον της τοποικής κοινωνίας

-Η τέχνη του να γράφεις,χωρίς να λες τίποτα

-Πως θα πέσει ο Βούδας της πόλης μας

O Kαλαματιανός

-Oι διενέξεις της αριστεράς και άλλα τινά...

-Οι πρωτοπόροι γιατροί της πόλης μας και όχι μόνο

-Πάμε για μπιλιάρδο στου Αλέκου την υπόγα?

-Καφέ Παπαγαλίνο - η Wall street της πόλης μας

-Το Bulling των δασκάλων της πόλης μας

-Γιώργος Μουφλουζέλης -ο μεγάλος ρεμπέτης της πόλης μας

-Τα βιβλιοπωλεία &  οι βιβλιόφιλοι της πόλης μας

-O Γρεβενιώτης

-Είναι γνήσια η "appodixi"

-Στις εκλογές ψηφίζουμε τα "είδωλά" μας

-Ο αιρετός τύραννος

-H "μαύρη" προπαγάνδα..

-Το 5ο πάρκινγκ στη ΛΑΤΟ

-Οι επαναστάτες του τίποτα,για τον επόμενο δημαρχιακό θώκο

- Πάλι θα σαρώσει ο Δήμαρχος

Διακίνηση ιδεών ή συμφερόντων

- Ερωτευμένα ζευγάρια στην κόκκινη Παναγιά

- Σκάκι & Παράλογο

- Kαλοκαιρινό σεξ στο ίντερνετ καφέ

- Ο Aλέξης ...στο δείπνο των 7!

Οι γιαουρτάδες του Γαλατσίου

- Πανηγύρι Αγίας Γλυκερίας - παραλειπόμενα

- Η εκπομπή του Larry King για το κονκλάβιο

- Μη φοβάσαι το δεξί σου χέρι Δήμαρχε

Το Πάσχα έφυγε...

- Ο τελευταίος πειρασμός

- Πεζοπορώντας στο παλιό Γαλάτσι

Είναι προοδευτικές οι ιδεολογίες?Είναι προοδευτικοί οι ακολουθούντες αυτές πιστά?

- Τo κονκλάβιο στη τηλεόραση

- Τα μπαρμπέρικα της πόλης μας

- Εσείς εκεί στο κονκλάβιο τι ρόλο παίζετε αλήθεια?

Οι αμαρτίες της Λεωφόρου Βεϊκου και οι αναμάρτητοι κριτές

 Αίφνης,δίχως λόγο και αιτία,εξερράγη ο Ίκαρος

- Tα βαρέα οχήματα του Δήμου,δεν είναι πασαρέλα για modeling

- Εγκαίνια της κεντρικής πλατείας Γαλατσίου

- Το επεισόδιο της Σταύρωσης στην Λ. Βεϊκου

- Το υπόγειο πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία στην πόλη μας!

- Στο καμίνι της ΛΑΤΟ το αποτεφρωτήριο της πόλης του Γαλατσίου

Ο πόνος της κ. Σαπουνά

H περιφρούρηση του Γ.Γ. του ΚΚΕ στο Γαλάτσι 

Σύγκρουση καλαματιανών παραγόντων στη πόλη μας στο Hasta Luego

- Αγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Γαλατσίου

- Κοπή βασιλόπιτας στο Γαλάτσι

- Κάλαντα για όλα τα παιδιά του κόσμου

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Άλσος Βέϊκου - Δήμαρχος εναντίον όλων

- Μικρές ιστορίες της πόλης μας

- Ο "Αθώες" μαχαιριές στους κόλπους του Σύριζα της πόλης μας

- Ο Ρόλος - Ποιος ο δικός σου ρόλος Ίκαρε?

- Στην αμαρτωλή πόλη μας ,γαπ ή ανδρουλάκης?Δουλεία ή ελευθερία?

- Παλαιό Τέρμα -Ζαχαροπλαστείο Νάταλι

- Κονκλάβιο κι ελευθερία

- Ηλίααααα ρίξτο το ΠΑΣΟΚ

Τους νέους Αντιδημάρχους τους ξέρουμε.Τον επόμενο Δήμαρχο τον ξέρουμε?

Οι στοές στο Γαλάτσι

- Καφέ 48 - κλιμάκιο του Κονκλάβιου και ο αθλητισμός της πόλης

- Ρομποτική ή πολιτική?- Επιστήμη ή ανοησία?

Πολίτες - Ενημέρωση και πράττειν άλογα  

Τα λουκάνικα του συμβούλου και άλλα τινά

- Ο τελευταίος Μαραθωνοδρόμος

- Το Πολυτεχνείο ,η θυσία του & τα κόμματα 

- Απάντηση του Πεζοπόρου στην επιστολή-κόλαφο που έλαβε από το Κονκλάβιο Γαλατσίου!

- ΜΚΟ στο ΠΑΛΑΙ και παίζω-πορεία

- Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ

Ta ΜΜΕ του Γαλατσίου..

-Οι "προοδευτικοί" εν Γαλατσίω φίλοι μας...και όχι μόνο

Το Κονκλάβιο του Γαλατσίου ,έλυσε το πρόβλημα του COVID 19 στο Ιντερνετ καφέ.

-
Εκεί στο Ιντερνετ καφέ,γιατι φλυαρείτε και δεν λέτε απολύτως τίποτα?

-
Το Χάος επόμενη Δημοτική αρχή?

- Εν ἀρχή ἦν τὸ Χάος ... τού Γαλατσίου

- Στον καιρό του "Μπάλου"

- Δήμαρχος μαινόμενος

- Φιλάνθρωπος ή φιλόζωος

- Από την καλύβα ψηλά στο βουνό, στη γκρίζα πόλη .

- Οι αναλυτές γκρεμίζουν - τα χελιδόνια κτίζουν...

-- Καψούρες....
Οι αναλύσεις στο Καφέ Gallo

- Ντεϊσμός και Ύβρις  

 Λαχανόκηποι και κάνναβις  

- Στο κήπο της Παναγιάς της Ινδιάνας

-... Το Πανηγύρι 

--- 12 ο' clock

-Η Αίθουσα αναμονής στο Γαλάτσι

- Σφοδρή σύγκρουση του Δημάρχου με τον υιό του Δαιδάλου

- Tα βαρέα οχήματα του Δήμου,δεν είναι πασαρέλα για modeling

- Εγκαίνια της κεντρικής πλατείας Γαλατσίου

- Το επεισόδιο της Σταύρωσης στην Λ. Βεϊκου

- Το υπόγειο πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία στην πόλη μας!

- Στο καμίνι της ΛΑΤΟ το αποτεφρωτήριο της πόλης του Γαλατσίου

Ο πόνος της κ. Σαπουνά

H περιφρούρηση του Γ.Γ. του ΚΚΕ στο Γαλάτσι 

Σύγκρουση καλαματιανών παραγόντων στη πόλη μας στο Hasta Luego

- Αγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Γαλατσίου

- Κοπή βασιλόπιτας στο Γαλάτσι

- Κάλαντα για όλα τα παιδιά του κόσμου

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Άλσος Βέϊκου - Δήμαρχος εναντίον όλων

- Μικρές ιστορίες της πόλης μας

- Ο "Αθώες" μαχαιριές στους κόλπους του Σύριζα της πόλης μας

- Ο Ρόλος - Ποιος ο δικός σου ρόλος Ίκαρε?

- Στην αμαρτωλή πόλη μας ,γαπ ή ανδρουλάκης?Δουλεία ή ελευθερία?

- Παλαιό Τέρμα -Ζαχαροπλαστείο Νάταλι

- Κονκλάβιο κι ελευθερία

- Ηλίααααα ρίξτο το ΠΑΣΟΚ

Τους νέους Αντιδημάρχους τους ξέρουμε.Τον επόμενο Δήμαρχο τον ξέρουμε?

Οι στοές στο Γαλάτσι

- Καφέ 48 - κλιμάκιο του Κονκλάβιου και ο αθλητισμός της πόλης

- Ρομποτική ή πολιτική?- Επιστήμη ή ανοησία?

Πολίτες - Ενημέρωση και πράττειν άλογα  

Τα λουκάνικα του συμβούλου και άλλα τινά

- Ο τελευταίος Μαραθωνοδρόμος

- Το Πολυτεχνείο ,η θυσία του & τα κόμματα 

- Απάντηση του Πεζοπόρου στην επιστολή-κόλαφο που έλαβε από το Κονκλάβιο Γαλατσίου!

- ΜΚΟ στο ΠΑΛΑΙ και παίζω-πορεία

- Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ

Ta ΜΜΕ του Γαλατσίου..

-Οι "προοδευτικοί" εν Γαλατσίω φίλοι μας...και όχι μόνο

Το Κονκλάβιο του Γαλατσίου ,έλυσε το πρόβλημα του COVID 19 στο Ιντερνετ καφέ.

-
Εκεί στο Ιντερνετ καφέ,γιατι φλυαρείτε και δεν λέτε απολύτως τίποτα?

-
Το Χάος επόμενη Δημοτική αρχή?

- Εν ἀρχή ἦν τὸ Χάος ... τού Γαλατσίου

- Στον καιρό του "Μπάλου"

- Δήμαρχος μαινόμενος

- Φιλάνθρωπος ή φιλόζωος

- Από την καλύβα ψηλά στο βουνό, στη γκρίζα πόλη .

- Οι αναλυτές γκρεμίζουν - τα χελιδόνια κτίζουν...

-- Καψούρες....
Οι αναλύσεις στο Καφέ Gallo

- Ντεϊσμός και Ύβρις  

 Λαχανόκηποι και κάνναβις  

- Στο κήπο της Παναγιάς της Ινδιάνας

-... Το Πανηγύρι 

--- 12 ο' clock

-Η Αίθουσα αναμονής στο Γαλάτσι

- Σφοδρή σύγκρουση του Δημάρχου με τον υιό του Δαιδάλου

 Αμπέλια και λαχανόκηποι στο Γαλάτσι

Είναι η κ. Έλενα Ζέρβα η αντανάκλαση της κ. Αυλωνίτου;

- Ξανθή και κόκκινη Παναγιά

- Το Γαλάτσι στην αρχαιότητα

- Η διανόηση του Γαλατσίου στην εξορία

- Τα ιερά της πόλης μας

Ίδιες ειδήσεις - ίδια προπαγάνδα - ίδιες μορφές

- Είδωλα ή άλλως αντανακλάσεις 

- Όλα είναι "Μήδεια"...

- Αφιέρωμα στον Έρωτα

Πανδημία και Φρόϋντ ή άλλως το καφενείον η Ελλάς - μέρος Β' 

Πανδημία και Φρόϋντ ή άλλως το καφενείον η Ελλάς  

-Πλατεία Ιάκωβου Καμπανέλη...στο Γαλάτσι

Διανόηση στο καφέ Ιντερνέτ ...

-Προς αφελείς ψηφοφόρους …

-Ο Διανοούμενος ...

  

-Λεωφόρος Βέϊκου



Αγαπητέ κύριε Παναγάκη,

Σ' ευχαριστώ για το κόσμιο σχόλιό σου[1] επί του άρθρου μου.

Δεν είμαι ο κατάλληλος , ούτε άλλωστε μπορώ, να απαντήσω επί των ζητημάτων που θέτεις. Σκέπτομαι ότι, αν ανοίγαμε τα θέματα, ίσως να  συμπίπταμε  στα περισσότερα.

Έχεις δίκιο όταν γράφεις ότι  οι απόψεις που εκθέτω είναι  <<  σεβαστές  ,αλλά ...θεωρητικά>>  Πιστεύω, όμως  , ότι η θεωρία προηγείται της πράξης . Με βάση αυτό το αξίωμα διευκρινίζω πλευρές του άρθρου μου :