Ναι ρε σιχαίνομαι την πιστωτική κάρτα σας και το άυλο χρήμα. Τί πάταξη της φοροδιαφυγής και πράσσειν άλογα; Εδώ γίνεται της πόπης με τις λίστες, τους εκατομμυριούχους, τους προνομιούχους της Βουλής και τις offshore! Ο ΦΠΑ από τις τσίχλες σας έλειψε;  Θέλω τα λεφτά μου, να τα φυλλομετράω, να κοιμάμαι μαζί τους, να τα βάζω-βγάζω στις θυρίδες, να τα σκίζω, να ανάβω τσιγάρο (αν κι αυτά απαγορεύονται στο οργουελικό στρατόπεδό σας), να κάνω τα "τούβλα" τραινάκι, να βγάζω φωτογραφίες τις δεσμίδες και να τις κάνω κορνίζες, να τα δωρίζω στα παιδιά μου, σε γυναίκες, σε ανίψια και σε άστεγους, να πηγαίνω ταξίδια χωρίς να δίνω αναφορά σε κανένα, να τα χώνω σε πήλινα δοχεία, να τα βάζω για ξέπλυμα στο πλυντήριο να γίνονται καθαρά, να τα κολλάω στο μέτωπο των μουσικών, να τα πετάω στον αέρα σ όποιον χορεύει, να τα βάζω στο ντεκολτέ της στριπτιζού, να τα παίρνω και να φεύγω αν γίνει πολεμική σύρραξη .... 

Το κυριότερο όλων γιατί θέλω το ρευστό από την πιστωτική είναι για "ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΕΓΩ", αν έχουν οι απατεώνες τραπεζίτες, το χρήμα που τους κατέθεσα κι "ΟΧΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ" οι homo εξυπνάκηδες της διεθνούς και ντόπιας μαφιοκρατίας/κλεπτοκρατίας και οι κομπλεξικοί υπηρέτες τους -που φτιάχνουν χρήμα από το μηδέν, ενώ εγώ πρέπει να φτύνω αίμα, για να το βγάλω- ... τί τρώω, τί πίνω, τί ψωνίζω και πού γουστάρω εγώ να τον παίρνω ή να τον δίνω! 

Επαναλαμβάνουν, ό,τι έκαναν με τις μετοχές πριν από 15 χρόνια -τις έκαναν άυλες, αέρα. Πριν τις έβλεπες, τις έπιανες, τις γνώριζες, τις έδινες στα παιδιά σου στα γηρατειά σου . Μετά εξαφανίστηκαν, έγιναν αριθμοί μέσα στα κομπιούτερ ή πάνω σε κάτι παλιόχαρτα. Ήταν σαν να τις υπεξαίρεσαν. Όταν υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού δεν έχεις τίποτα από τη μια στιγμή στην άλλη. Κι αν αυτή η διακοπή ρεύματος έχει συνέχεια σε ανωτέρα βία, τότε γίνεσαι και εσύ ένα τίποτα -μηδενίζονται όλα. Μιλάμε για μεγάλο δράμα με τους νταβατζήδες που μπλέξαμε!   

Βρε ουστ από δω κι εσείς τα χαζοχαρούμενα ανθρωπάκια, που τρέχετε βλακωδώς και αδιαμαρτύρητα, να κάνετε αιτήσεις για άυλο χρήμα και να γράφεστε μέλη σε κλαμπ cash free (έτσι τα λένε τα λαμόγια και οι φραγκολεβαντίνοι της ν.τ.π.), που όντας εκατομμυριούχος που πληρώνεις cash και δίνεις και μπουρμπουάρ άμα λάχει σε καμιά ευγενική σερβιτόρα, δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε ένα μπουκαλάκι νερό να πιεις, αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα!!!

Ναι ρε γι αυτό ΔΕΝ γουστάρω τις πιστωτικές και τις κάρτες πολίτη, γιατί θέλω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου από εσάς τους απατεώνες και δυνάστες μου! Τ ακούτε ρε; ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Πολιτικού Μηχανικού

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου

 

Εν όψει της ψήφισης των "προαπαιτούμενων" ...

Κάθε "βολευτής" τσεπώνει καμιά δεκαριά κολαριστά χιλιάρικα μηνιαίως ("αποζημίωση" τη λένε χαχαχα) συν παράλληλα τη σύνταξη (βλ π.χ. κ.κ. Δ...., Λ... , Φ...), έχει γραφεία στη Βουλή, φυλασσόμενα και κλιματιζόμενα γραφεία γύρω απ τη Βουλή μαζί με φως, νερό, κοινόχρηστα εξοφλημένα, συγκοινωνιακή και ταχυδρομική ατέλεια (άρθρο 63 Σ.), 4 και παραπάνω "εξαπτέρυγα - συμβούλους" να του αντιγράφουν από παλιές ομιλίες άλλων "χαρισματικών" συναδέλφων (π.χ. το γέρο της δημοκρατίας, τον Αντρέα κ.ά) εντυπωσιακά τσιτάτα και τις "εξυπνάδες", που πρωτοκολλεί στο βήμα, ή κσμιά ατάκα που "πετάει" δήθεν αυθόρμητα στις στημένες εκπομπές κανενός καλόβουλου δημοσιογράφου, κάποιους χαφιέδες αυλικούς να του πλέκουν ιστορίες για δολιοφθορείς και αντιπάλους ... όλα τα γραφεία "επανδρωμένα", παρακαλώ, με καλλονές γραμματείς και φαρισαίους ... μπάτσους για να του φοράνε το σακάκι και του ανάβουν το τσιγάρο, αστραφτερές έως αλεξίσφαιρες λιμουζίνες- άμαξες, για να εντυπωσιάζει σαν σύγχρονος φεουδάρχης, αποκλειστικούς οδηγούς να πάνε και να φέρνουν το ευτραφές συνήθως σαρκίο του, στούντιος με σάουνες (κοντά στο άσυλο κι αυτές) με μασάζ για να χαλαρώνει ο σβέρκος και η μέση άμα λάχει ... κομματική οικονομική ενίσχυση (ως ενδιάμεσος όροφος της τούρτας των προνομίων, βλ. άρθρο 29 Σ.), έξτρα επιχορηγήσεις στην κομματική νομενκλατούρα από διάφορες άλλες ντόπιες και υπερεθνικές άδηλες πηγές (άτυπες αυτές, χωρίς αντίστοιχα άρθρα), "καλοπροαίρετες" για το "ρεαλιστικό" νομοθετικό έργο που επιτελείται, συνταγματική βουλευτική ασυλία (για όλα !!! πλην της συκοφαντικής δυσφήμισης, ασκούμενης μόνο αυτής της δίωξης κατόπιν της αδείας των συναδέλφων, βλ άρθρο 61 Σ.), αν γίνει καμιά "στραβή"... και μετά όλα αυτά ... άμεση σύνταξη για τα "γεράματα" για την "άσκηση του λειτουργήματος" (άρθρο 63 του Σ.), που προσέφερε ο κατά το άρθρο 51 του Σ. χαρακτηριζόμενος "αντιπρόσωπος του Έθνους", συμπληρωματική, παρακαλώ, της άλλης σύνταξης (ή των άλλων συντάξεων) που παίρνει λόγω ιδιότητας (!!!) και όχι λόγω παραγωγής έργου, εργασίας και ενσήμων π.χ. από το ΤΣΜΕΔΕ, το τέως ταμείο δικηγόρων, γιατρών κοκ. Κάποια άλλα κορόιδα δούλευαν μια ζωή παραγωγικά, για να ενισχύουν με δεκάδες τρόπους άμεσα ή έμμεσα τα ίδια αυτά ασφαλιστικά ταμεία.

Ε ... λοιπόν, μετά όλα αυτά, είναι να απορείς χαζοέλληνα ψηφοφόρε και τηλεπαραθυράκια, γιατί η συντριπτική πλειονότητα αυτών των υπεράριθμων αργόσχολων του εν λόγω ευαγούς ιδρύματος κυριολεκτικά αλλοτριώνονται από το σύστημα, όσοι ελάχιστοι δεν έχουν αλλοτριωθεί προηγουμένως (γιατί αλλιώς δεν περνάει κανείς την πόρτα αυτού του ασύλου); Κι αν τυχόν προκύψει κάνα σωστός ή διαφορετικός και προβάλλει αντίσταση ή θελήσει να βελτιώσει/αποκαταστήσει κάτι,  για να μετριάσει το αλαλούμ και την ασυδοσία (βλ. Κωνσταντοπούλου κ.ά.) τον βγάζουν παλαβό ή γραφικό και εκεί κλείνει η αυλαία!

Κάτσε λοιπόν εσύ μετά χαζοχαρούμενο ανθρωπάκι και ψήφισε όποιον προεπιλεγμένο και φιλτραρισμένο σου μοστράρει το σύστημα. Βλέπε και άκου μετά με ανοιχτό το στόμα τις μπούρδες, που σου αραδιάζουν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες εγκάθετοι των τζακιών από του βήματος της κοινοβουλευτικής συντεχνίας ή τα τηλεπαράθυρα των πλουσιοπάροχα αμειβόμενων homo εξυπνάκηδων Παπαδάκηδων, Πρετεντέρηδων, Αυτιάδων, Βερύκιων, Οικονομέων, Πρωτοσάλτσηδων κλπ.κλπ

Μα είναι τόσο δύσκολο, να το καταλάβεις καλοκάγαθε άνθρωπέ μου, γιατί έχουν γίνει απαξάπαντες μνημονιακοί "εκεί μέσα" στη κόλαση, το καθαρτήριο και τον παράδεισο της "Θείας κωμωδίας" του Δάντη; Γιατί δίνουν γη και ύδωρ στους κατακτητές και τους γκάουλάιτερ; Γιατί ξεπουλάν τα πάντα σαν νάταν τσιφλίκι τους; Γιατί διαγκωνίζονται ως ψεύτες, αρχομανείς, μακιαβελικοί και αδίστακτοι;  

Επειδή εξικνούνται (φτάνουν σε τέτοιο σημείο) από την ύψιστη αρχή: "Να πεθάνει η Ελλάδα, για να καλοπερνάμε εμείς κι η φαμελιά μας"! Επειδή, υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα πίσω από όλα αυτά, που τα ενορχηστρώνει και τα κατευθύνει! Ένα οργανωμένο σύστημα επιδρομέων, που κατακλέβουν το βιός μας και εξανδραποδίζουν τα παιδιά μας! Που τάζουν μεταφυσικούς παραδείσους, αόριστη ανάπτυξη ή τέλος πάντων μια θεσούλα θυρωρού ή καθαρίστριας κ.ο.κ!

Άναψε κόκκινο. Ξεπέρασε κάθε όριο ο εκφαυλισμός της πολιτικής και η κατάντια της πλειονότητας των πολιτικών, των πανεπιστημιακών, των διανοούμενων. Ευνοικρατία, αναξιοκρατία, κλεπτοκρατία. Εκχυδαϊσμός των θεσμών. Ο ανθρωπιφαγικός "νεοφιλελευθερισμός" αποσαθρώνει την κοινωνία μας.

Ξύπνα ανθρωπάκο, ξύπνα μαλάκα! (**)

 

(*) Χλίδα: Από τότε που βγήκαν οι λάσπες, η χλίδα και οι χλιδάτοι παραπέμπουν σε λούσα, πολυτέλεια, τρυφηλότητα, αλλοτρίωση και εξαχρείωση.

(**) Όλα τα δικά τους προνόμια εφαρμόζονται κατά γράμμα, ενώ, μεταξύ των πολλών άλλων, παραβιάζονται κατάφωρα, όσα προστατεύουν τον πολίτη, π.χ. το άρθρο 17 του Σ. (προστασία της ιδιοκτησίας), το άρθρο 22 (προστασία της εργασίας), το άρθρο 33 (υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας), το άρθρο 59 (πίστη στην Πατρίδα).

 

Του Αθανάσιου  Καρανάσιου , 13/10/2015

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου

 

 

Η καλή ημέρα από το πρωί....και έναν καλό καφέ φαίνεται.Το  πέρασμα από το Cafe' Seven και η απόλαυση ενός  cappuccino ή ενός  espresso,θα δημιουργήσει σίγουρα τις προϋποθέσεις για μια θετική εξέλιξη της ημέρας σας.

Μια όμορφη  και ήσυχη γωνιά   στο κέντρο της πόλης,ιδανική για ένα διάλειμμα από τα ψώνια ή την δουλειά σας.Ρουφώντας τον καφέ και τα νέα  από την εφημερίδα σας,ακούτε μια  υπέροχη μουσική που  σας χαλαρώνει και σας ταξιδεύει.Μια μουσική που όταν βρέχει, συνοδεύεται από τους ήχους των σταγόνων που χτυπούν άλλοτε διακριτικά και άλλοτε δυνατά το στέγαστρο της αυλής.


Με το σούρουπο όλα αλλάζουν όλα γίνονται πιο όμορφα.Ο  καφές εναλλάσσεται με κρασί, σανγκρία ή ποτάκι και οι  ατέλειωτες συζητήσεις, ακόμα και με την παρέα του διπλανού τραπεζιού,μπορεί να σας κρατήσουν εκεί μέχρι αργά τη νύχτα.

 

Cafe' Seven 

Λεωφόρος Βέΐκου 6 

Tηλ:210 222 3749

  

 

Νοιώθω χρέος μου έναν  αποχαιρετισμό στο Κώστα Καλεσάκη,που απρόοπτα αρρώστησε  και εξ ίσου απρόοπτα έφυγε από την ζωή και κηδεύθηκε σήμερα Σάββατο. Του χρωστάω  δύο κουβέντες διαφορετικές, γιατί με τον Κώστα εν ζωή δεν χρειαζόταν, επειδή στη παρέα των πολλών μπορούσαμε  να εκφραζόμαστε  με κινήσεις χεριών ,με συσπάσεις χειλιών ,με μορφασμούς ,με γκριμάτσες , σαρκάζοντας και αυτοσαρκαζόμενοι. Αποτέλεσμα ήταν  απολαυστικές  θορυβώδεις συζητήσεις που έβγαζαν γέλιο. 

 Με τον Κώστα  γνωρισθήκαμε αρκετά καλά τις τελευταίες δεκαετίες, εγώ πλασαρισμένος   ως τρίτος ,σε μια αχώριστη παρέα των ‘’ 2 ‘’ ( Καλεσάκης – Μούκας). Είχαμε πετύχει υψηλό βαθμό εκτίμησης από τότε που κατέβηκα στα Δημοτικά με Λεβογιάννη – Χατζούδη-Χωριανόπουλο και συνεχίστηκε μέχρι τις μέρες μας όπου από εμένα επεδίωκε περισσότερα.

Ήταν ευφυής και διαβασμένος ο Κώστας . Γι αυτό δεν συμβιβαζότανε με την μετριότητα .Δεν ισοπεδώθηκε σε παρέες χαλαρές. Δεν επεδίωξε να ψηλώσει το μπόι του που ήταν ψηλό. Τακτικές ήταν οι έξοδοί του για καφέ  με την Αρετή και τις κόρες του. Καταλάβαινες ότι είχες να κάνεις με μία ξεχωριστή με στενό ιστό οικογένεια. 

Δεν είχε ένα απλό πέρασμα από το Γαλάτσι ο Κώστας, ώστε η ‘’ φυγή ‘’ του να μην αποτελέσει μείζον κοινωνικό γεγονός .Ο Κώστας ήταν μία ισχυρή και συνειδητοποιημένη προσωπικότητα γνωστός για την ενεργή πλην διακριτική συμμετοχή του στα κοινά της πόλης . Ήταν τακτικός  θαμώνας στο                              INTERNET  Café, όπως  και στο καφέ της  ‘’ ΓΙΩΤΑΣ ‘’ . Καθημερινός δε περιπατητής στη Λεωφόρο Βέϊκου.                                                                                                                                                                                            

Κεντρικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του Καλεσάκη ήταν του υποδειγματικού πολίτη, όχι όπως τον εννοούν οι κομματικές γραφειοκρατίες, αλλά όπως αυτός, υπακούοντας στις αρχές του, τις εφάρμοζε

Ήταν πολιτικοποιημένος  χωρίς όμως να τον αγγίξει ο κομματικός πατριωτισμός.Ήταν αυστηρός απέναντι στο δογματισμό και στο λαϊκισμό  ,είτε αφορούσε στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο είτε στο Γαλάτσι. Δεν χαιδευε αυτιά γιατί ως πολίτης δεν ζήτησε την εξαργύρωση της προσφοράς του στα κοινά.  Ήταν παρών σε κάθε δραστηριότητα της πόλης, όχι μόνο στις κεντρικές εκδηλώσεις, όπως το ΠΑΛΑΙ, οι αναδασώσεις, το κέντρο πόλης, οι κοινόχρηστοι-κοινωφελείς χώροι …

Χαρακτηριστική η είκόνα του ΚΏΣΤΑ ήταν να τον βρίσκεις χωμένο  στις φυλλωσιές των δένδρων στο δάσος Γαλατσίου να τα κλαδεύει ,να τα χαϊδεύει. Ήταν το πρότυπο του οικολόγου.

Είναι βαρύς ο πόνος, τρομακτική η απώλεια για την γυναίκα του και τα δύο παιδιά του. Είναι, όμως παρηγοριά να σκέπτονται ότι η ζωή τους επιφύλαξε έναν τέτοιο σύζυγο ,έναν τέτοιο πατέρα! 

Κώστα Καλεσάκη, καλό ταξίδι ! Να πεις του Βασίλη ότι τον σκεπτόμαστε!

 

"Ίκαρος Πετρόπουλος"

 

Διαβάστε περισσότερα του ιδίου 

 

 

 

Η απογευματινή βροχή διώχνει τη βρωμιά από την πόλη μας. Δεν είναι δυνατή, δεν είναι Φαρκαδώνα εδώ να δυστυχούν οι άνθρωποι χάνοντας τη ζωή τους από τις βουλές της άγριας φύσης. Εδώ είναι το βιλαέτι του Μαρκό με τους κομματικούς αγάδες του από την επάρατη δεξιά έως και την κομμουνιστική αριστερά. Με όσους τέλος πάντων διαθέτει το πολιτικό σύστημα. Εποπτεύει ο Μαρκό και οι κομματικοί αγάδες συμφωνούν, αφού πρώτα καταθέσουν τις αντιρρήσεις τους.

Όσο αναλύουν τις αντιρρήσεις τους οι συστημικοί ταγοί της πόλης μας, ο Μαρκό, σαν άλλος Βούδας, στέκει σιωπηλός, αφήνει τους αντιρρησίες να εκτονωθούν, να καταθέσουν την γνώμη τους (την άγνοιά τους), και, αφού άπαντες βγάλουν τα εσώψυχά τους, εγκρίνουν ό,τι είναι προς έγκριση. Όταν λήγει το πανηγύρι αυτό και τελειώνουν οι εναγκαλισμοί αμφοτέρων, ο καθένας παίρνει το δρόμο του. Μέχρι την επόμενη συστημική μάζωξη, το επόμενο συμβούλιο και την επόμενη έγκριση των θεμάτων.

Η πόλη μας υποφέρει, έκλεισε η μία λωρίδα της Πρωτοπαπαδάκη, θα κλείσει από μέρα σε μέρα η Αγίας Γλυκερίας, θα κλείσει η Βέικου. Όταν κλείνει κάτι, γεννιέται η σκόνη, η κίτρινη, η κόκκινη, η σκόνη της ανάπτυξης και της προόδου. Και να, μερικές φορές, όπως σήμερα το απόγευμα, έρχεται μία απαλή βροχούλα να γλυκάνει την τοξικότητα της διαβίωσής μας, να διαλύσει έστω και προσωρινά τη βρωμιά που επικάθεται παντού, στα πεζοδρόμια, στα αυτοκίνητα, στις στέγες των κατοικιών – έρχεται η βροχούλα να διαλύσει ό,τι από συνήθεια θεωρούμε λογικό ενώ δεν είναι.

Ό,τι γίνεται στην πόλη μας, δεν έχει λογική, όλα είναι αφημένα στη τύχη τους και στους εργολάβους των έργων που δεν υπολογίζουν τίποτα. Ναι, χρειάζεται το ΜΕΤΡΟ και η κατασκευή του φέρνει ανατροπές στην καθημερινότητά μας, προβλήματα λογιών-λογιών. Χρειάζονται τα πάρκινγκ που γίνονται, κάθε τι που θα απαλύνει έστω και στο ελάχιστο τον βίο μας, είναι χρήσιμο. Από τον Δήμο όμως χρειάζεται κάτι περισσότερο. Εφόσον η πόλη μας δεν μπορεί να γκρεμιστεί εκ θεμελίων και να κτιστεί από την αρχή, ας βάλει ο Δήμαρχος τα σαΐνια, τους εκλεγμένους συμβούλους του, ας βάλουν οι συστημικοί ταγοί της αντιπολίτευσης τους δικούς τους συμβούλους και από κοινού ας κάνουν υπερβάσεις. Καλοί είναι οι εναγκαλισμοί εντός κι εκτός συμβουλίων, όμως ο κόσμος δεν τους ψήφισε γι’ αυτό, τους έκλεξε αντιπροσώπους του για να μοχθήσουν για το κοινό καλό.

Κοινό καλό δεν σημαίνει κομματικό καλό. Έχουν υποχρέωση άπαντες οι εκλεγέντες να κατεβάζουν ιδέες, προτάσεις, κάθε τι που θα υπερβαίνει το κομματικό συμφέρον. Μπορούν; Έχουν τέτοιες ικανότητες; Μάλλον όχι, για τον λόγο αυτό εξάλλου, στέκονται στην ουρά του Μαρκό, του μετενσαρκωμένου Βούδα και ψηφίζουν παθητικά ό,τι ο αητός φέρει προς ψήφιση.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά ενώ έχω αρκετά να καταθέσω στο σημείωμα αυτό, μόλις πληροφορήθηκα ένα τραγικό γεγονός και θα διακόψω. Ναι, δυστυχώς είναι αλήθεια, το βασιλόπουλο ο πρίγκιψ, χώρισε έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου. Ο Κόδρος, ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας πριν μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, κλαίει με αναφιλητά σαν οι βασιλικοί αγγελιοφόροι του γνωστοποίησαν τα θλιβερά μαντάτα του εγγονού του, του πρίγκηπα Νικολάου. Κουράγιο Κόδρε, κουράγιο γενάρχη του οίκου  Σλέσβιχ - Χόλσταϊν και Γλύξμπουργκ.

Έκκληση προς το Think tank του Κονκλάβιου: ας αναλύσουμε σας παρακαλώ πολύ τους λόγους που το βασιλόπουλο χώρισε το θνητό κορίτσι.

"Ο Πεζοπόρος – Η Χήρα του Μάο"

 

Τo Οδοιπορικό μου 

- Βάστα Σόιμπλε

- Στου Λάκη στο "No Name"

Επιστροφή στα άγια τσιμέντα

 Η Ντροπή σας "αριστερούληδες" του Κονκλάβιου

- Η Φύση και τα παρά φύσιν έργα της

- Μαθήματα ιστορίας από την ευρωπαϊκή διανόηση

 Τσιφτετέλια και κλασσική μουσική στην ωραία πόλη μας

-Συμφέρον ή προσφορά?

-Γαλάτσι 2031 μ.χ

-Οι πηγές της ιστορίας & η προφορική ιστορία της πόλης μας

-Στον τελικό του - Marx (Μαρκό) εναντίον όλων!

-Επιστροφή στην καθημερινότητα & η προσέγγιση της Ελευθερίας

- Aπό τον Πελετίδη μέχρι τον Μαρκόπουλο

- Τα μετεκλογικά παράδοξα συνεχίζονται 

- Τα παράδοξα των Δημοτικών εκλογών στο Γαλάτσι


-
Μπορεί η πόλη μας, να εκλέξει περιφερειακούς συμβούλους?  Ναι μπορεί.

- Ο τοπικισμός είναι αρρώστια?

- Αμπάριζα στον Δήμο....

- Ο Αγώνας ο καλός, είναι ο προεκλογικός- ψηφίστε με να σας αλλάξω

- "Δράσεις" στο βουνό.

- Ολίγα περί πολιτικών μετρίων ή αρίστων

- Εκλογική ανατροπή προ των πυλών

- Καμένη πατρίδα ...καμένα μυαλά.

- Τόπο στα νιάτα..ή στη μπάντα στη μπάντα...περνάει ο Λοσάντα

- Οι παρανομίες εντός και εκτός πόλεως ή όλα είναι καλώς καμωμένα?

- Η Λιθόστρωτη πόλη μας

- O Δήμαρχος της πόλης μας και οι πολίτες της

- Καφέ - Γαλακτοπωλείο - Ζαχαροπλαστείο, Βασ. Τζώρτζου

- Wow(Oυάου) - η φωνή των εξωγήινων

- Ο κυρ' Αντώνης....

- Πίκρα...στην πόλη μας και όχι μόνο

- Έχει καταφύγια το Γαλάτσι;

- Πικ νικ στο Δάσος του Βέϊκου

- Ο Γητευτής των Ά...λογων!

- Xρύσα Χαραλαμπίδου - ο άνθρωπος της πόλης μας

- Πως να σώσεις τέτοια πόλη?

- Το κόκκινο Άλσος και οι ιδεολογικές παράγκες του

Συριζαϊική κλάψα στη πόλη μας,για ψήφους

Ποιον Λιγούρη να ψηφίσω παππού?

- Η άδεια και όμορφη πόλη μας τις μέρες του Πάσχα

- Η αγέλη των ψηφοφόρων

- H αναρχία της πόλης μας

- Oι λιγούρηδες της εξουσίας

Το  Πάσχα εδώ κι εκεί...

 - Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως & επανάσταση 1821

Η αριστερά στο μαντρί του Δημάρχου μας;

- Οι κραυγές του "σοφού" γέροντα

- Η φασολάδα της Καθαράς Δευτέρας στο Άλσος Βεϊκου


- Μ
ισό λεπτό...ε;

-και το ΚΚΕ στηρίζει Μαρκόπουλο ?
-Οι παλιοί άνθρωποι της πόλης μας - τα κρεοπωλεία τους & άλλα εμπορικά καταστήματα

-Η αντιπαλότητα κρεατοφάγων & φυτοφάγων

-Έργα ανάπτυξης του Γαλατσίου

-Στους δρόμους της πόλης μας

-Oι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης μας

-Ανάδελφες δημοτικές κινήσεις ή σκέψεις?

-Συκιά,Χαρβάτι ή στα μπακαλιαράκια του Αντρέα?

-Η Βιομηχανική ζώνη στην Ακτημόνων

-Κονκλάβιο & Φώτα στη πόλη μας

-Ο Προφήτης μας ο Ηλίας

-Η ...τρομοκρατία του Δημάρχου

-Ποδόσφαιρο & βοδινό κρέας

-Δαγκωτό στη κάλπη

-Kομματικές παρατάξεις εναντίον της τοποικής κοινωνίας

-Η τέχνη του να γράφεις,χωρίς να λες τίποτα

-Πως θα πέσει ο Βούδας της πόλης μας

O Kαλαματιανός

-Oι διενέξεις της αριστεράς και άλλα τινά...

-Οι πρωτοπόροι γιατροί της πόλης μας και όχι μόνο

-Πάμε για μπιλιάρδο στου Αλέκου την υπόγα?

-Καφέ Παπαγαλίνο - η Wall street της πόλης μας

-Το Bulling των δασκάλων της πόλης μας

-Γιώργος Μουφλουζέλης -ο μεγάλος ρεμπέτης της πόλης μας

-Τα βιβλιοπωλεία &  οι βιβλιόφιλοι της πόλης μας

-O Γρεβενιώτης

-Είναι γνήσια η "appodixi"

-Στις εκλογές ψηφίζουμε τα "είδωλά" μας

-Ο αιρετός τύραννος

-H "μαύρη" προπαγάνδα..

-Το 5ο πάρκινγκ στη ΛΑΤΟ

-Οι επαναστάτες του τίποτα,για τον επόμενο δημαρχιακό θώκο

- Πάλι θα σαρώσει ο Δήμαρχος

Διακίνηση ιδεών ή συμφερόντων

- Ερωτευμένα ζευγάρια στην κόκκινη Παναγιά

- Σκάκι & Παράλογο

- Kαλοκαιρινό σεξ στο ίντερνετ καφέ

- Ο Aλέξης ...στο δείπνο των 7!

Οι γιαουρτάδες του Γαλατσίου

- Πανηγύρι Αγίας Γλυκερίας - παραλειπόμενα

- Η εκπομπή του Larry King για το κονκλάβιο

- Μη φοβάσαι το δεξί σου χέρι Δήμαρχε

Το Πάσχα έφυγε...

- Ο τελευταίος πειρασμός

- Πεζοπορώντας στο παλιό Γαλάτσι

Είναι προοδευτικές οι ιδεολογίες?Είναι προοδευτικοί οι ακολουθούντες αυτές πιστά?

- Τo κονκλάβιο στη τηλεόραση

- Τα μπαρμπέρικα της πόλης μας

- Εσείς εκεί στο κονκλάβιο τι ρόλο παίζετε αλήθεια?

Οι αμαρτίες της Λεωφόρου Βεϊκου και οι αναμάρτητοι κριτές

 Αίφνης,δίχως λόγο και αιτία,εξερράγη ο Ίκαρος

- Tα βαρέα οχήματα του Δήμου,δεν είναι πασαρέλα για modeling

- Εγκαίνια της κεντρικής πλατείας Γαλατσίου

- Το επεισόδιο της Σταύρωσης στην Λ. Βεϊκου

- Το υπόγειο πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία στην πόλη μας!

- Στο καμίνι της ΛΑΤΟ το αποτεφρωτήριο της πόλης του Γαλατσίου

Ο πόνος της κ. Σαπουνά

H περιφρούρηση του Γ.Γ. του ΚΚΕ στο Γαλάτσι 

Σύγκρουση καλαματιανών παραγόντων στη πόλη μας στο Hasta Luego

- Αγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Γαλατσίου

- Κοπή βασιλόπιτας στο Γαλάτσι

- Κάλαντα για όλα τα παιδιά του κόσμου

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Άλσος Βέϊκου - Δήμαρχος εναντίον όλων

- Μικρές ιστορίες της πόλης μας

- Ο "Αθώες" μαχαιριές στους κόλπους του Σύριζα της πόλης μας

- Ο Ρόλος - Ποιος ο δικός σου ρόλος Ίκαρε?

- Στην αμαρτωλή πόλη μας ,γαπ ή ανδρουλάκης?Δουλεία ή ελευθερία?

- Παλαιό Τέρμα -Ζαχαροπλαστείο Νάταλι

- Κονκλάβιο κι ελευθερία

- Ηλίααααα ρίξτο το ΠΑΣΟΚ

Τους νέους Αντιδημάρχους τους ξέρουμε.Τον επόμενο Δήμαρχο τον ξέρουμε?

Οι στοές στο Γαλάτσι

- Καφέ 48 - κλιμάκιο του Κονκλάβιου και ο αθλητισμός της πόλης

- Ρομποτική ή πολιτική?- Επιστήμη ή ανοησία?

Πολίτες - Ενημέρωση και πράττειν άλογα  

Τα λουκάνικα του συμβούλου και άλλα τινά

- Ο τελευταίος Μαραθωνοδρόμος

- Το Πολυτεχνείο ,η θυσία του & τα κόμματα 

- Απάντηση του Πεζοπόρου στην επιστολή-κόλαφο που έλαβε από το Κονκλάβιο Γαλατσίου!

- ΜΚΟ στο ΠΑΛΑΙ και παίζω-πορεία

- Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ

Ta ΜΜΕ του Γαλατσίου..

-Οι "προοδευτικοί" εν Γαλατσίω φίλοι μας...και όχι μόνο

Το Κονκλάβιο του Γαλατσίου ,έλυσε το πρόβλημα του COVID 19 στο Ιντερνετ καφέ.

-
Εκεί στο Ιντερνετ καφέ,γιατι φλυαρείτε και δεν λέτε απολύτως τίποτα?

-
Το Χάος επόμενη Δημοτική αρχή?

- Εν ἀρχή ἦν τὸ Χάος ... τού Γαλατσίου

- Στον καιρό του "Μπάλου"

- Δήμαρχος μαινόμενος

- Φιλάνθρωπος ή φιλόζωος

- Από την καλύβα ψηλά στο βουνό, στη γκρίζα πόλη .

- Οι αναλυτές γκρεμίζουν - τα χελιδόνια κτίζουν...

-- Καψούρες....
Οι αναλύσεις στο Καφέ Gallo

- Ντεϊσμός και Ύβρις  

 Λαχανόκηποι και κάνναβις  

- Στο κήπο της Παναγιάς της Ινδιάνας

-... Το Πανηγύρι 

--- 12 ο' clock

-Η Αίθουσα αναμονής στο Γαλάτσι

- Σφοδρή σύγκρουση του Δημάρχου με τον υιό του Δαιδάλου

- Tα βαρέα οχήματα του Δήμου,δεν είναι πασαρέλα για modeling

- Εγκαίνια της κεντρικής πλατείας Γαλατσίου

- Το επεισόδιο της Σταύρωσης στην Λ. Βεϊκου

- Το υπόγειο πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία στην πόλη μας!

- Στο καμίνι της ΛΑΤΟ το αποτεφρωτήριο της πόλης του Γαλατσίου

Ο πόνος της κ. Σαπουνά

H περιφρούρηση του Γ.Γ. του ΚΚΕ στο Γαλάτσι 

Σύγκρουση καλαματιανών παραγόντων στη πόλη μας στο Hasta Luego

- Αγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Γαλατσίου

- Κοπή βασιλόπιτας στο Γαλάτσι

- Κάλαντα για όλα τα παιδιά του κόσμου

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Άλσος Βέϊκου - Δήμαρχος εναντίον όλων

- Μικρές ιστορίες της πόλης μας

- Ο "Αθώες" μαχαιριές στους κόλπους του Σύριζα της πόλης μας

- Ο Ρόλος - Ποιος ο δικός σου ρόλος Ίκαρε?

- Στην αμαρτωλή πόλη μας ,γαπ ή ανδρουλάκης?Δουλεία ή ελευθερία?

- Παλαιό Τέρμα -Ζαχαροπλαστείο Νάταλι

- Κονκλάβιο κι ελευθερία

- Ηλίααααα ρίξτο το ΠΑΣΟΚ

Τους νέους Αντιδημάρχους τους ξέρουμε.Τον επόμενο Δήμαρχο τον ξέρουμε?

Οι στοές στο Γαλάτσι

- Καφέ 48 - κλιμάκιο του Κονκλάβιου και ο αθλητισμός της πόλης

- Ρομποτική ή πολιτική?- Επιστήμη ή ανοησία?

Πολίτες - Ενημέρωση και πράττειν άλογα  

Τα λουκάνικα του συμβούλου και άλλα τινά

- Ο τελευταίος Μαραθωνοδρόμος

- Το Πολυτεχνείο ,η θυσία του & τα κόμματα 

- Απάντηση του Πεζοπόρου στην επιστολή-κόλαφο που έλαβε από το Κονκλάβιο Γαλατσίου!

- ΜΚΟ στο ΠΑΛΑΙ και παίζω-πορεία

- Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ

Ta ΜΜΕ του Γαλατσίου..

-Οι "προοδευτικοί" εν Γαλατσίω φίλοι μας...και όχι μόνο

Το Κονκλάβιο του Γαλατσίου ,έλυσε το πρόβλημα του COVID 19 στο Ιντερνετ καφέ.

-
Εκεί στο Ιντερνετ καφέ,γιατι φλυαρείτε και δεν λέτε απολύτως τίποτα?

-
Το Χάος επόμενη Δημοτική αρχή?

- Εν ἀρχή ἦν τὸ Χάος ... τού Γαλατσίου

- Στον καιρό του "Μπάλου"

- Δήμαρχος μαινόμενος

- Φιλάνθρωπος ή φιλόζωος

- Από την καλύβα ψηλά στο βουνό, στη γκρίζα πόλη .

- Οι αναλυτές γκρεμίζουν - τα χελιδόνια κτίζουν...

-- Καψούρες....
Οι αναλύσεις στο Καφέ Gallo

- Ντεϊσμός και Ύβρις  

 Λαχανόκηποι και κάνναβις  

- Στο κήπο της Παναγιάς της Ινδιάνας

-... Το Πανηγύρι 

--- 12 ο' clock

-Η Αίθουσα αναμονής στο Γαλάτσι

- Σφοδρή σύγκρουση του Δημάρχου με τον υιό του Δαιδάλου

 Αμπέλια και λαχανόκηποι στο Γαλάτσι

Είναι η κ. Έλενα Ζέρβα η αντανάκλαση της κ. Αυλωνίτου;

- Ξανθή και κόκκινη Παναγιά

- Το Γαλάτσι στην αρχαιότητα

- Η διανόηση του Γαλατσίου στην εξορία

- Τα ιερά της πόλης μας

Ίδιες ειδήσεις - ίδια προπαγάνδα - ίδιες μορφές

- Είδωλα ή άλλως αντανακλάσεις 

- Όλα είναι "Μήδεια"...

- Αφιέρωμα στον Έρωτα

Πανδημία και Φρόϋντ ή άλλως το καφενείον η Ελλάς - μέρος Β' 

Πανδημία και Φρόϋντ ή άλλως το καφενείον η Ελλάς  

-Πλατεία Ιάκωβου Καμπανέλη...στο Γαλάτσι

Διανόηση στο καφέ Ιντερνέτ ...

-Προς αφελείς ψηφοφόρους …

-Ο Διανοούμενος ... 

 

-Λεωφόρος Βέϊκου