Ναι ρε σιχαίνομαι την πιστωτική κάρτα σας και το άυλο χρήμα. Τί πάταξη της φοροδιαφυγής και πράσσειν άλογα; Εδώ γίνεται της πόπης με τις λίστες, τους εκατομμυριούχους, τους προνομιούχους της Βουλής και τις offshore! Ο ΦΠΑ από τις τσίχλες σας έλειψε;  Θέλω τα λεφτά μου, να τα φυλλομετράω, να κοιμάμαι μαζί τους, να τα βάζω-βγάζω στις θυρίδες, να τα σκίζω, να ανάβω τσιγάρο (αν κι αυτά απαγορεύονται στο οργουελικό στρατόπεδό σας), να κάνω τα "τούβλα" τραινάκι, να βγάζω φωτογραφίες τις δεσμίδες και να τις κάνω κορνίζες, να τα δωρίζω στα παιδιά μου, σε γυναίκες, σε ανίψια και σε άστεγους, να πηγαίνω ταξίδια χωρίς να δίνω αναφορά σε κανένα, να τα χώνω σε πήλινα δοχεία, να τα βάζω για ξέπλυμα στο πλυντήριο να γίνονται καθαρά, να τα κολλάω στο μέτωπο των μουσικών, να τα πετάω στον αέρα σ όποιον χορεύει, να τα βάζω στο ντεκολτέ της στριπτιζού, να τα παίρνω και να φεύγω αν γίνει πολεμική σύρραξη .... 

Το κυριότερο όλων γιατί θέλω το ρευστό από την πιστωτική είναι για "ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΕΓΩ", αν έχουν οι απατεώνες τραπεζίτες, το χρήμα που τους κατέθεσα κι "ΟΧΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ" οι homo εξυπνάκηδες της διεθνούς και ντόπιας μαφιοκρατίας/κλεπτοκρατίας και οι κομπλεξικοί υπηρέτες τους -που φτιάχνουν χρήμα από το μηδέν, ενώ εγώ πρέπει να φτύνω αίμα, για να το βγάλω- ... τί τρώω, τί πίνω, τί ψωνίζω και πού γουστάρω εγώ να τον παίρνω ή να τον δίνω! 

Επαναλαμβάνουν, ό,τι έκαναν με τις μετοχές πριν από 15 χρόνια -τις έκαναν άυλες, αέρα. Πριν τις έβλεπες, τις έπιανες, τις γνώριζες, τις έδινες στα παιδιά σου στα γηρατειά σου . Μετά εξαφανίστηκαν, έγιναν αριθμοί μέσα στα κομπιούτερ ή πάνω σε κάτι παλιόχαρτα. Ήταν σαν να τις υπεξαίρεσαν. Όταν υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού δεν έχεις τίποτα από τη μια στιγμή στην άλλη. Κι αν αυτή η διακοπή ρεύματος έχει συνέχεια σε ανωτέρα βία, τότε γίνεσαι και εσύ ένα τίποτα -μηδενίζονται όλα. Μιλάμε για μεγάλο δράμα με τους νταβατζήδες που μπλέξαμε!   

Βρε ουστ από δω κι εσείς τα χαζοχαρούμενα ανθρωπάκια, που τρέχετε βλακωδώς και αδιαμαρτύρητα, να κάνετε αιτήσεις για άυλο χρήμα και να γράφεστε μέλη σε κλαμπ cash free (έτσι τα λένε τα λαμόγια και οι φραγκολεβαντίνοι της ν.τ.π.), που όντας εκατομμυριούχος που πληρώνεις cash και δίνεις και μπουρμπουάρ άμα λάχει σε καμιά ευγενική σερβιτόρα, δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε ένα μπουκαλάκι νερό να πιεις, αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα!!!

Ναι ρε γι αυτό ΔΕΝ γουστάρω τις πιστωτικές και τις κάρτες πολίτη, γιατί θέλω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου από εσάς τους απατεώνες και δυνάστες μου! Τ ακούτε ρε; ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Πολιτικού Μηχανικού

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου

 

Εν όψει της ψήφισης των "προαπαιτούμενων" ...

Κάθε "βολευτής" τσεπώνει καμιά δεκαριά κολαριστά χιλιάρικα μηνιαίως ("αποζημίωση" τη λένε χαχαχα) συν παράλληλα τη σύνταξη (βλ π.χ. κ.κ. Δ...., Λ... , Φ...), έχει γραφεία στη Βουλή, φυλασσόμενα και κλιματιζόμενα γραφεία γύρω απ τη Βουλή μαζί με φως, νερό, κοινόχρηστα εξοφλημένα, συγκοινωνιακή και ταχυδρομική ατέλεια (άρθρο 63 Σ.), 4 και παραπάνω "εξαπτέρυγα - συμβούλους" να του αντιγράφουν από παλιές ομιλίες άλλων "χαρισματικών" συναδέλφων (π.χ. το γέρο της δημοκρατίας, τον Αντρέα κ.ά) εντυπωσιακά τσιτάτα και τις "εξυπνάδες", που πρωτοκολλεί στο βήμα, ή κσμιά ατάκα που "πετάει" δήθεν αυθόρμητα στις στημένες εκπομπές κανενός καλόβουλου δημοσιογράφου, κάποιους χαφιέδες αυλικούς να του πλέκουν ιστορίες για δολιοφθορείς και αντιπάλους ... όλα τα γραφεία "επανδρωμένα", παρακαλώ, με καλλονές γραμματείς και φαρισαίους ... μπάτσους για να του φοράνε το σακάκι και του ανάβουν το τσιγάρο, αστραφτερές έως αλεξίσφαιρες λιμουζίνες- άμαξες, για να εντυπωσιάζει σαν σύγχρονος φεουδάρχης, αποκλειστικούς οδηγούς να πάνε και να φέρνουν το ευτραφές συνήθως σαρκίο του, στούντιος με σάουνες (κοντά στο άσυλο κι αυτές) με μασάζ για να χαλαρώνει ο σβέρκος και η μέση άμα λάχει ... κομματική οικονομική ενίσχυση (ως ενδιάμεσος όροφος της τούρτας των προνομίων, βλ. άρθρο 29 Σ.), έξτρα επιχορηγήσεις στην κομματική νομενκλατούρα από διάφορες άλλες ντόπιες και υπερεθνικές άδηλες πηγές (άτυπες αυτές, χωρίς αντίστοιχα άρθρα), "καλοπροαίρετες" για το "ρεαλιστικό" νομοθετικό έργο που επιτελείται, συνταγματική βουλευτική ασυλία (για όλα !!! πλην της συκοφαντικής δυσφήμισης, ασκούμενης μόνο αυτής της δίωξης κατόπιν της αδείας των συναδέλφων, βλ άρθρο 61 Σ.), αν γίνει καμιά "στραβή"... και μετά όλα αυτά ... άμεση σύνταξη για τα "γεράματα" για την "άσκηση του λειτουργήματος" (άρθρο 63 του Σ.), που προσέφερε ο κατά το άρθρο 51 του Σ. χαρακτηριζόμενος "αντιπρόσωπος του Έθνους", συμπληρωματική, παρακαλώ, της άλλης σύνταξης (ή των άλλων συντάξεων) που παίρνει λόγω ιδιότητας (!!!) και όχι λόγω παραγωγής έργου, εργασίας και ενσήμων π.χ. από το ΤΣΜΕΔΕ, το τέως ταμείο δικηγόρων, γιατρών κοκ. Κάποια άλλα κορόιδα δούλευαν μια ζωή παραγωγικά, για να ενισχύουν με δεκάδες τρόπους άμεσα ή έμμεσα τα ίδια αυτά ασφαλιστικά ταμεία.

Ε ... λοιπόν, μετά όλα αυτά, είναι να απορείς χαζοέλληνα ψηφοφόρε και τηλεπαραθυράκια, γιατί η συντριπτική πλειονότητα αυτών των υπεράριθμων αργόσχολων του εν λόγω ευαγούς ιδρύματος κυριολεκτικά αλλοτριώνονται από το σύστημα, όσοι ελάχιστοι δεν έχουν αλλοτριωθεί προηγουμένως (γιατί αλλιώς δεν περνάει κανείς την πόρτα αυτού του ασύλου); Κι αν τυχόν προκύψει κάνα σωστός ή διαφορετικός και προβάλλει αντίσταση ή θελήσει να βελτιώσει/αποκαταστήσει κάτι,  για να μετριάσει το αλαλούμ και την ασυδοσία (βλ. Κωνσταντοπούλου κ.ά.) τον βγάζουν παλαβό ή γραφικό και εκεί κλείνει η αυλαία!

Κάτσε λοιπόν εσύ μετά χαζοχαρούμενο ανθρωπάκι και ψήφισε όποιον προεπιλεγμένο και φιλτραρισμένο σου μοστράρει το σύστημα. Βλέπε και άκου μετά με ανοιχτό το στόμα τις μπούρδες, που σου αραδιάζουν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες εγκάθετοι των τζακιών από του βήματος της κοινοβουλευτικής συντεχνίας ή τα τηλεπαράθυρα των πλουσιοπάροχα αμειβόμενων homo εξυπνάκηδων Παπαδάκηδων, Πρετεντέρηδων, Αυτιάδων, Βερύκιων, Οικονομέων, Πρωτοσάλτσηδων κλπ.κλπ

Μα είναι τόσο δύσκολο, να το καταλάβεις καλοκάγαθε άνθρωπέ μου, γιατί έχουν γίνει απαξάπαντες μνημονιακοί "εκεί μέσα" στη κόλαση, το καθαρτήριο και τον παράδεισο της "Θείας κωμωδίας" του Δάντη; Γιατί δίνουν γη και ύδωρ στους κατακτητές και τους γκάουλάιτερ; Γιατί ξεπουλάν τα πάντα σαν νάταν τσιφλίκι τους; Γιατί διαγκωνίζονται ως ψεύτες, αρχομανείς, μακιαβελικοί και αδίστακτοι;  

Επειδή εξικνούνται (φτάνουν σε τέτοιο σημείο) από την ύψιστη αρχή: "Να πεθάνει η Ελλάδα, για να καλοπερνάμε εμείς κι η φαμελιά μας"! Επειδή, υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα πίσω από όλα αυτά, που τα ενορχηστρώνει και τα κατευθύνει! Ένα οργανωμένο σύστημα επιδρομέων, που κατακλέβουν το βιός μας και εξανδραποδίζουν τα παιδιά μας! Που τάζουν μεταφυσικούς παραδείσους, αόριστη ανάπτυξη ή τέλος πάντων μια θεσούλα θυρωρού ή καθαρίστριας κ.ο.κ!

Άναψε κόκκινο. Ξεπέρασε κάθε όριο ο εκφαυλισμός της πολιτικής και η κατάντια της πλειονότητας των πολιτικών, των πανεπιστημιακών, των διανοούμενων. Ευνοικρατία, αναξιοκρατία, κλεπτοκρατία. Εκχυδαϊσμός των θεσμών. Ο ανθρωπιφαγικός "νεοφιλελευθερισμός" αποσαθρώνει την κοινωνία μας.

Ξύπνα ανθρωπάκο, ξύπνα μαλάκα! (**)

 

(*) Χλίδα: Από τότε που βγήκαν οι λάσπες, η χλίδα και οι χλιδάτοι παραπέμπουν σε λούσα, πολυτέλεια, τρυφηλότητα, αλλοτρίωση και εξαχρείωση.

(**) Όλα τα δικά τους προνόμια εφαρμόζονται κατά γράμμα, ενώ, μεταξύ των πολλών άλλων, παραβιάζονται κατάφωρα, όσα προστατεύουν τον πολίτη, π.χ. το άρθρο 17 του Σ. (προστασία της ιδιοκτησίας), το άρθρο 22 (προστασία της εργασίας), το άρθρο 33 (υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας), το άρθρο 59 (πίστη στην Πατρίδα).

 

Του Αθανάσιου  Καρανάσιου , 13/10/2015

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου

 

 

Η καλή ημέρα από το πρωί....και έναν καλό καφέ φαίνεται.Το  πέρασμα από το Cafe' Seven και η απόλαυση ενός  cappuccino ή ενός  espresso,θα δημιουργήσει σίγουρα τις προϋποθέσεις για μια θετική εξέλιξη της ημέρας σας.

Μια όμορφη  και ήσυχη γωνιά   στο κέντρο της πόλης,ιδανική για ένα διάλειμμα από τα ψώνια ή την δουλειά σας.Ρουφώντας τον καφέ και τα νέα  από την εφημερίδα σας,ακούτε μια  υπέροχη μουσική που  σας χαλαρώνει και σας ταξιδεύει.Μια μουσική που όταν βρέχει, συνοδεύεται από τους ήχους των σταγόνων που χτυπούν άλλοτε διακριτικά και άλλοτε δυνατά το στέγαστρο της αυλής.


Με το σούρουπο όλα αλλάζουν όλα γίνονται πιο όμορφα.Ο  καφές εναλλάσσεται με κρασί, σανγκρία ή ποτάκι και οι  ατέλειωτες συζητήσεις, ακόμα και με την παρέα του διπλανού τραπεζιού,μπορεί να σας κρατήσουν εκεί μέχρι αργά τη νύχτα.

 

Cafe' Seven 

Λεωφόρος Βέΐκου 6 

Tηλ:210 222 3749

  

 

Νοιώθω χρέος μου έναν  αποχαιρετισμό στο Κώστα Καλεσάκη,που απρόοπτα αρρώστησε  και εξ ίσου απρόοπτα έφυγε από την ζωή και κηδεύθηκε σήμερα Σάββατο. Του χρωστάω  δύο κουβέντες διαφορετικές, γιατί με τον Κώστα εν ζωή δεν χρειαζόταν, επειδή στη παρέα των πολλών μπορούσαμε  να εκφραζόμαστε  με κινήσεις χεριών ,με συσπάσεις χειλιών ,με μορφασμούς ,με γκριμάτσες , σαρκάζοντας και αυτοσαρκαζόμενοι. Αποτέλεσμα ήταν  απολαυστικές  θορυβώδεις συζητήσεις που έβγαζαν γέλιο. 

 Με τον Κώστα  γνωρισθήκαμε αρκετά καλά τις τελευταίες δεκαετίες, εγώ πλασαρισμένος   ως τρίτος ,σε μια αχώριστη παρέα των ‘’ 2 ‘’ ( Καλεσάκης – Μούκας). Είχαμε πετύχει υψηλό βαθμό εκτίμησης από τότε που κατέβηκα στα Δημοτικά με Λεβογιάννη – Χατζούδη-Χωριανόπουλο και συνεχίστηκε μέχρι τις μέρες μας όπου από εμένα επεδίωκε περισσότερα.

Ήταν ευφυής και διαβασμένος ο Κώστας . Γι αυτό δεν συμβιβαζότανε με την μετριότητα .Δεν ισοπεδώθηκε σε παρέες χαλαρές. Δεν επεδίωξε να ψηλώσει το μπόι του που ήταν ψηλό. Τακτικές ήταν οι έξοδοί του για καφέ  με την Αρετή και τις κόρες του. Καταλάβαινες ότι είχες να κάνεις με μία ξεχωριστή με στενό ιστό οικογένεια. 

Δεν είχε ένα απλό πέρασμα από το Γαλάτσι ο Κώστας, ώστε η ‘’ φυγή ‘’ του να μην αποτελέσει μείζον κοινωνικό γεγονός .Ο Κώστας ήταν μία ισχυρή και συνειδητοποιημένη προσωπικότητα γνωστός για την ενεργή πλην διακριτική συμμετοχή του στα κοινά της πόλης . Ήταν τακτικός  θαμώνας στο                              INTERNET  Café, όπως  και στο καφέ της  ‘’ ΓΙΩΤΑΣ ‘’ . Καθημερινός δε περιπατητής στη Λεωφόρο Βέϊκου.                                                                                                                                                                                            

Κεντρικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του Καλεσάκη ήταν του υποδειγματικού πολίτη, όχι όπως τον εννοούν οι κομματικές γραφειοκρατίες, αλλά όπως αυτός, υπακούοντας στις αρχές του, τις εφάρμοζε

Ήταν πολιτικοποιημένος  χωρίς όμως να τον αγγίξει ο κομματικός πατριωτισμός.Ήταν αυστηρός απέναντι στο δογματισμό και στο λαϊκισμό  ,είτε αφορούσε στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο είτε στο Γαλάτσι. Δεν χαιδευε αυτιά γιατί ως πολίτης δεν ζήτησε την εξαργύρωση της προσφοράς του στα κοινά.  Ήταν παρών σε κάθε δραστηριότητα της πόλης, όχι μόνο στις κεντρικές εκδηλώσεις, όπως το ΠΑΛΑΙ, οι αναδασώσεις, το κέντρο πόλης, οι κοινόχρηστοι-κοινωφελείς χώροι …

Χαρακτηριστική η είκόνα του ΚΏΣΤΑ ήταν να τον βρίσκεις χωμένο  στις φυλλωσιές των δένδρων στο δάσος Γαλατσίου να τα κλαδεύει ,να τα χαϊδεύει. Ήταν το πρότυπο του οικολόγου.

Είναι βαρύς ο πόνος, τρομακτική η απώλεια για την γυναίκα του και τα δύο παιδιά του. Είναι, όμως παρηγοριά να σκέπτονται ότι η ζωή τους επιφύλαξε έναν τέτοιο σύζυγο ,έναν τέτοιο πατέρα! 

Κώστα Καλεσάκη, καλό ταξίδι ! Να πεις του Βασίλη ότι τον σκεπτόμαστε!

 

"Ίκαρος Πετρόπουλος"

 

Διαβάστε περισσότερα του ιδίου 

 

 

Πριν από 30 περίπου χρόνια, πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Έκθεση Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, όπου όλα τα εκθέματα βρισκόντουσαν σε πλήρη λειτουργία. Είχα πάει λοιπόν να την δω γιατί άξιζε πραγματικό τον κόπο αλλά και τα έξοδα. Στις μέρες μας, η Έκθεση αυτή λειτουργεί σε μόνιμη βάση στον Πύργο Ηλείας και στην Αθήνα, κάπου στο Κολωνάκι νομίζω. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το ψάξει. Σ’ εκείνη λοιπόν την Έκθεση, πέραν των θαυμαστών εκθεμάτων, υπήρχαν και τα μέσα επικοινωνίας της εποχής όπου σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετέφεραν παντού τα νέα. Αυτά είχαν εφευρεθεί για στρατιωτικούς κυρίως σκοπούς. Για παράδειγμα, το τι συνέβαινε στην Τροία το μάθαιναν οι Μυκήνες σε διάστημα μικρότερο της μίας ώρας. Κατά παρόμοιο τρόπο δρούσε και η κατασκοπία και μετέφεραν πληροφορίες με ασφαλή τρόπο οι εμπλεκόμενοι σε αυτές κατάσκοποι.

Οι δικοί μου κατάσκοποι έν Γαλατσίω, με πληροφόρησαν (και δεν αμφισβητούνται οι πληροφορίες τους διότι είναι άριστα εκπαιδευμένοι), ότι πρόσφατα, έγινε δημοσκόπηση στην πόλη μας κατά την οποία ο νύν Δήμαρχος κ. Μαρκόπουλος, συγκεντρώνει ποσοστό εκλογής ένα απίστευτο νούμερο που ξεπερνά κάθε λογική. Εκλέγεται δηλαδή πάλι Δήμαρχος με το απίστευτο 75,63%. Ανατρίχιασα σαν πληροφορήθηκα το ποσοστό αυτό και κατά κάποιο τρόπο έπεσα σε μελαγχολία. Προς στιγμή σκέφτηκα να πάω στο πλησιέστερο φαρμακείο και να προμηθευτώ το «αθώο» Lexotanil, που ρουφάνε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας για «να γίνουν καλά». Αλλά δεν πήγα, διότι στο μεσοδιάστημα σκέφτηκα κάτι καλύτερο.

Αρχίζοντας τις αναλύσεις πριν προχωρήσω και φανερώσω την σκέψη μου, στο υπόλοιπο 24,37% που μένει, ένα σίγουρο ποσοστό 9-10% θα πάρουν οι κομμουνιστές, με ή χωρίς τον σύντροφο Χαραλαμπίδη μπροστινό. Το υπόλοιπο ποσοστό θα πάρει η παράταξη του κυρίου Μελισσουργού διότι πέραν των άλλων ποντάρει και στο συναίσθημα των συγχωριανών του οι οποίοι έχουν ισχυρό ρεύμα στην πόλη μας. Και η αριστερά, που είναι αλήθεια η αριστερά; Εξαϋλώθηκε;

Η Αριστερά πάει μονόπατα στο μαντρί του κυρίου Μαρκόπουλου διότι είναι ο μόνος τσοπάνης που ξέρει να συλλέγει πρόβατα απολωλότα. Με θλίβει η διαπίστωση αυτή, ή μάλλον η πραγματικότητα αυτή, μα αν αρχίσω ν’ αναλύω το πως και το γιατί, θα χαθώ κι εγώ στην ανάλυση, όπως χαμένη σ’ αυτήν είναι η πολύπαθη και εξαϋλωθείσα αριστερά εδώ και δεκαετίες απέχοντας από την πραγματικότητα.

Την πραγματικότητα την δημιουργούμε εμείς, ισχυρίζεται σήμερα η κβαντομηχανική, η επιστήμη αιχμής που διαθέτει σήμερα η ανθρωπότητα. Η ίδια επιστήμη λέει επίσης ότι η Ύλη δεν είναι αρχή αλλά αποτέλεσμα, οπότε και οι θεωρίες που στηρίζονται στον υλισμό είναι ήδη παρηκμασμένες, παρελθόν, νεκρές. Και οι οπαδοί τους στη συνέχεια νεκροί κι αυτοί. Η κβαντομηχανική είναι πλατωνική, όχι αριστοτελική. Οι Ιδέες από τη μία και από την άλλη οι φθαρμένες ιδεολογίες.  

Όλα τα παραπάνω σκεφτόμενος με ηρεμία, εγώ ο κουκουλοφόρος και μοιραίος, καλώ την πάσχουσα αριστερά να συμπορευθεί μαζί μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε ν’ αδειάσει το μαντρί του νυν Δημάρχου και να γεμίσει το δικό μου. Καλώ την άρρωστη αριστερά το Σάββατο του Λαζάρου στο σοφιστικέ καφέ, εκεί που τάχα μου ζυμώνονται οι ιδέες της, ώστε μαζί με την Ανάσταση του Λαζάρου μήπως και αναστήσουμε την πεθαμένη ούτως ειπείν αριστερά.

Καλώ τα απολωλότα πρόβατα σε καινούργιο μαντρί. Τα καλώ να φύγουν από την θαλπωρή του νυν Δημάρχου μας και να με ακολουθήσουν. Μπορώ να γίνω ο νέος τσοπάνης τους!

Το Σάββατο του Λαζάρου δεν αργεί……

Του Πεζοπόρου

 

 


Τo Οδοιπορικό μου 

- Οι κραυγές του "σοφού" γέροντα

- Η φασολάδα της Καθαράς Δευτέρας στο Άλσος Βεϊκου


- Μ
ισό λεπτό...ε;

-και το ΚΚΕ στηρίζει Μαρκόπουλο ?

-Οι παλιοί άνθρωποι της πόλης μας - τα κρεοπωλεία τους & άλλα εμπορικά καταστήματα

-Η αντιπαλότητα κρεατοφάγων & φυτοφάγων

-Έργα ανάπτυξης του Γαλατσίου

-Στους δρόμους της πόλης μας

-Oι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης μας

-Ανάδελφες δημοτικές κινήσεις ή σκέψεις?

-Συκιά,Χαρβάτι ή στα μπακαλιαράκια του Αντρέα?

-Η Βιομηχανική ζώνη στην Ακτημόνων

-Κονκλάβιο & Φώτα στη πόλη μας

-Ο Προφήτης μας ο Ηλίας

-Η ...τρομοκρατία του Δημάρχου

-Ποδόσφαιρο & βοδινό κρέας

-Δαγκωτό στη κάλπη

-Kομματικές παρατάξεις εναντίον της τοποικής κοινωνίας

-Η τέχνη του να γράφεις,χωρίς να λες τίποτα

-Πως θα πέσει ο Βούδας της πόλης μας

O Kαλαματιανός

-Oι διενέξεις της αριστεράς και άλλα τινά...

-Οι πρωτοπόροι γιατροί της πόλης μας και όχι μόνο

-Πάμε για μπιλιάρδο στου Αλέκου την υπόγα?

-Καφέ Παπαγαλίνο - η Wall street της πόλης μας

-Το Bulling των δασκάλων της πόλης μας

-Γιώργος Μουφλουζέλης -ο μεγάλος ρεμπέτης της πόλης μας

-Τα βιβλιοπωλεία &  οι βιβλιόφιλοι της πόλης μας

-O Γρεβενιώτης

-Είναι γνήσια η "appodixi"

-Στις εκλογές ψηφίζουμε τα "είδωλά" μας

-Ο αιρετός τύραννος

-H "μαύρη" προπαγάνδα..

-Το 5ο πάρκινγκ στη ΛΑΤΟ

-Οι επαναστάτες του τίποτα,για τον επόμενο δημαρχιακό θώκο

- Πάλι θα σαρώσει ο Δήμαρχος

Διακίνηση ιδεών ή συμφερόντων

- Ερωτευμένα ζευγάρια στην κόκκινη Παναγιά

- Σκάκι & Παράλογο

- Kαλοκαιρινό σεξ στο ίντερνετ καφέ

- Ο Aλέξης ...στο δείπνο των 7!

Οι γιαουρτάδες του Γαλατσίου

- Πανηγύρι Αγίας Γλυκερίας - παραλειπόμενα

- Η εκπομπή του Larry King για το κονκλάβιο

- Μη φοβάσαι το δεξί σου χέρι Δήμαρχε

Το Πάσχα έφυγε...

- Ο τελευταίος πειρασμός

- Πεζοπορώντας στο παλιό Γαλάτσι

Είναι προοδευτικές οι ιδεολογίες?Είναι προοδευτικοί οι ακολουθούντες αυτές πιστά?

- Τo κονκλάβιο στη τηλεόραση

- Τα μπαρμπέρικα της πόλης μας

- Εσείς εκεί στο κονκλάβιο τι ρόλο παίζετε αλήθεια?

Οι αμαρτίες της Λεωφόρου Βεϊκου και οι αναμάρτητοι κριτές

 Αίφνης,δίχως λόγο και αιτία,εξερράγη ο Ίκαρος

- Tα βαρέα οχήματα του Δήμου,δεν είναι πασαρέλα για modeling

- Εγκαίνια της κεντρικής πλατείας Γαλατσίου

- Το επεισόδιο της Σταύρωσης στην Λ. Βεϊκου

- Το υπόγειο πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία στην πόλη μας!

- Στο καμίνι της ΛΑΤΟ το αποτεφρωτήριο της πόλης του Γαλατσίου

Ο πόνος της κ. Σαπουνά

H περιφρούρηση του Γ.Γ. του ΚΚΕ στο Γαλάτσι 

Σύγκρουση καλαματιανών παραγόντων στη πόλη μας στο Hasta Luego

- Αγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Γαλατσίου

- Κοπή βασιλόπιτας στο Γαλάτσι

- Κάλαντα για όλα τα παιδιά του κόσμου

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Άλσος Βέϊκου - Δήμαρχος εναντίον όλων

- Μικρές ιστορίες της πόλης μας

- Ο "Αθώες" μαχαιριές στους κόλπους του Σύριζα της πόλης μας

- Ο Ρόλος - Ποιος ο δικός σου ρόλος Ίκαρε?

- Στην αμαρτωλή πόλη μας ,γαπ ή ανδρουλάκης?Δουλεία ή ελευθερία?

- Παλαιό Τέρμα -Ζαχαροπλαστείο Νάταλι

- Κονκλάβιο κι ελευθερία

- Ηλίααααα ρίξτο το ΠΑΣΟΚ

Τους νέους Αντιδημάρχους τους ξέρουμε.Τον επόμενο Δήμαρχο τον ξέρουμε?

Οι στοές στο Γαλάτσι

- Καφέ 48 - κλιμάκιο του Κονκλάβιου και ο αθλητισμός της πόλης

- Ρομποτική ή πολιτική?- Επιστήμη ή ανοησία?

Πολίτες - Ενημέρωση και πράττειν άλογα  

Τα λουκάνικα του συμβούλου και άλλα τινά

- Ο τελευταίος Μαραθωνοδρόμος

- Το Πολυτεχνείο ,η θυσία του & τα κόμματα 

- Απάντηση του Πεζοπόρου στην επιστολή-κόλαφο που έλαβε από το Κονκλάβιο Γαλατσίου!

- ΜΚΟ στο ΠΑΛΑΙ και παίζω-πορεία

- Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ

Ta ΜΜΕ του Γαλατσίου..

-Οι "προοδευτικοί" εν Γαλατσίω φίλοι μας...και όχι μόνο

Το Κονκλάβιο του Γαλατσίου ,έλυσε το πρόβλημα του COVID 19 στο Ιντερνετ καφέ.

-
Εκεί στο Ιντερνετ καφέ,γιατι φλυαρείτε και δεν λέτε απολύτως τίποτα?

-
Το Χάος επόμενη Δημοτική αρχή?

- Εν ἀρχή ἦν τὸ Χάος ... τού Γαλατσίου

- Στον καιρό του "Μπάλου"

- Δήμαρχος μαινόμενος

- Φιλάνθρωπος ή φιλόζωος

- Από την καλύβα ψηλά στο βουνό, στη γκρίζα πόλη .

- Οι αναλυτές γκρεμίζουν - τα χελιδόνια κτίζουν...

-- Καψούρες....
Οι αναλύσεις στο Καφέ Gallo

- Ντεϊσμός και Ύβρις  

 Λαχανόκηποι και κάνναβις  

- Στο κήπο της Παναγιάς της Ινδιάνας

-... Το Πανηγύρι 

--- 12 ο' clock

-Η Αίθουσα αναμονής στο Γαλάτσι

- Σφοδρή σύγκρουση του Δημάρχου με τον υιό του Δαιδάλου

- Tα βαρέα οχήματα του Δήμου,δεν είναι πασαρέλα για modeling

- Εγκαίνια της κεντρικής πλατείας Γαλατσίου

- Το επεισόδιο της Σταύρωσης στην Λ. Βεϊκου

- Το υπόγειο πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία στην πόλη μας!

- Στο καμίνι της ΛΑΤΟ το αποτεφρωτήριο της πόλης του Γαλατσίου

Ο πόνος της κ. Σαπουνά

H περιφρούρηση του Γ.Γ. του ΚΚΕ στο Γαλάτσι 

Σύγκρουση καλαματιανών παραγόντων στη πόλη μας στο Hasta Luego

- Αγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Γαλατσίου

- Κοπή βασιλόπιτας στο Γαλάτσι

- Κάλαντα για όλα τα παιδιά του κόσμου

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Άλσος Βέϊκου - Δήμαρχος εναντίον όλων

- Μικρές ιστορίες της πόλης μας

- Ο "Αθώες" μαχαιριές στους κόλπους του Σύριζα της πόλης μας

- Ο Ρόλος - Ποιος ο δικός σου ρόλος Ίκαρε?

- Στην αμαρτωλή πόλη μας ,γαπ ή ανδρουλάκης?Δουλεία ή ελευθερία?

- Παλαιό Τέρμα -Ζαχαροπλαστείο Νάταλι

- Κονκλάβιο κι ελευθερία

- Ηλίααααα ρίξτο το ΠΑΣΟΚ

Τους νέους Αντιδημάρχους τους ξέρουμε.Τον επόμενο Δήμαρχο τον ξέρουμε?

Οι στοές στο Γαλάτσι

- Καφέ 48 - κλιμάκιο του Κονκλάβιου και ο αθλητισμός της πόλης

- Ρομποτική ή πολιτική?- Επιστήμη ή ανοησία?

Πολίτες - Ενημέρωση και πράττειν άλογα  

Τα λουκάνικα του συμβούλου και άλλα τινά

- Ο τελευταίος Μαραθωνοδρόμος

- Το Πολυτεχνείο ,η θυσία του & τα κόμματα 

- Απάντηση του Πεζοπόρου στην επιστολή-κόλαφο που έλαβε από το Κονκλάβιο Γαλατσίου!

- ΜΚΟ στο ΠΑΛΑΙ και παίζω-πορεία

- Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ

Ta ΜΜΕ του Γαλατσίου..

-Οι "προοδευτικοί" εν Γαλατσίω φίλοι μας...και όχι μόνο

Το Κονκλάβιο του Γαλατσίου ,έλυσε το πρόβλημα του COVID 19 στο Ιντερνετ καφέ.

-
Εκεί στο Ιντερνετ καφέ,γιατι φλυαρείτε και δεν λέτε απολύτως τίποτα?

-
Το Χάος επόμενη Δημοτική αρχή?

- Εν ἀρχή ἦν τὸ Χάος ... τού Γαλατσίου

- Στον καιρό του "Μπάλου"

- Δήμαρχος μαινόμενος

- Φιλάνθρωπος ή φιλόζωος

- Από την καλύβα ψηλά στο βουνό, στη γκρίζα πόλη .

- Οι αναλυτές γκρεμίζουν - τα χελιδόνια κτίζουν...

-- Καψούρες....
Οι αναλύσεις στο Καφέ Gallo

- Ντεϊσμός και Ύβρις  

 Λαχανόκηποι και κάνναβις  

- Στο κήπο της Παναγιάς της Ινδιάνας

-... Το Πανηγύρι 

--- 12 ο' clock

-Η Αίθουσα αναμονής στο Γαλάτσι

- Σφοδρή σύγκρουση του Δημάρχου με τον υιό του Δαιδάλου

 Αμπέλια και λαχανόκηποι στο Γαλάτσι

Είναι η κ. Έλενα Ζέρβα η αντανάκλαση της κ. Αυλωνίτου;

- Ξανθή και κόκκινη Παναγιά

- Το Γαλάτσι στην αρχαιότητα

- Η διανόηση του Γαλατσίου στην εξορία

- Τα ιερά της πόλης μας

Ίδιες ειδήσεις - ίδια προπαγάνδα - ίδιες μορφές

- Είδωλα ή άλλως αντανακλάσεις 

- Όλα είναι "Μήδεια"...

- Αφιέρωμα στον Έρωτα

Πανδημία και Φρόϋντ ή άλλως το καφενείον η Ελλάς - μέρος Β' 

Πανδημία και Φρόϋντ ή άλλως το καφενείον η Ελλάς  

-Πλατεία Ιάκωβου Καμπανέλη...στο Γαλάτσι

Διανόηση στο καφέ Ιντερνέτ ...

-Προς αφελείς ψηφοφόρους …

-Ο Διανοούμενος ...

  

-Λεωφόρος Βέϊκου