e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Για την 2η αγωνιστική των Playoffs της Α' ΕΣΚΑ, ο ΑΟ Γαλατσίου κέρδισε στο Κλειστό του Άλσους την Λυκόβρυση με 65-60.Μια νίκη γοήτρου  ,χωρίς βαθμολογική σημασία, που την ήθελε το Γαλάτσι μόνο και μόνο  για να αποφύγει την τελευταία θέση στους αγώνες των  Playoffs...και να τελειώσει έτσι μια επιτυχημένη χρονιά.

 

Στον 1ο αγώνα των Playoffs είχε ηττηθεί(εκτός έδρας) από την Ν. Ιωνία 71-58

 

 

*Η πρωταθλήτρια ομάδα ανέρχεται στην Γ' Εθνική
**Η δευτεραθλήτρια αγωνίζεται σε ειδικό πρωτάθλημα (μπαράζ) ανόδου

Στον τελευταίο αγώνα  της κανονικής περιόδου,διαδικαστικού χαρακτήρα, απέναντι στον Πανελλήνιο ,που κρίθηκε στις λεπτομέρεις ,ο ΑΟ Γαλατσίου  έχασε στο Κλειστό Γαλατσίου 69-71.Και οι δύο ομάδες συνεχίζουν στα Playoffs

 

 

 

Playoffs

Α’ ΦΑΣΗ: Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης θα προκριθούν για την Β΄ φάση οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (2Χ4 = 8 ομάδες) σύμφωνα με τον πίνακα της βαθμολογικής κατάταξης του κάθε ομίλου της Α΄ φάσης. Τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των τεσσάρων (4) προκριθέντων ομάδων κάθε ομίλου, μεταφέρονται στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄ φάσης και ως εκ τούτου οι ομάδες αυτές δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους στην Β΄ φάση.

Β΄ΦΑΣΗ (ΑΝΟΔΟΣ ΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) Στην Β΄ φάση θα αγωνισθούν οι ομάδες του Α΄ ομίλου με τις ομάδες του Β΄ ομίλου, σε διπλούς αγώνες και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί. Οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη (1η) και δεύτερη (2η) θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄ φάσης, είναι η πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια ομάδα της Α΄ κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

.

 

 

 



Ο ΑΟ Γαλατσίου έχοντας ήδη εξασφαλίσει την 4η θέση στον 2ο όμιλο της Α' ΕΣΚΑ, που οδηγεί στα Playoffs ,στον προτελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου ,αν και το πάλεψε, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο Χολαργό(108-86) ,από την φοβερή και αήττητη φέτος  τοπική ομάδα.

Tην τελευταία αγωνιστική, διαδικαστικού  πλεόν χαρακτήρα, αντιμετωπίζει στο Γαλάτσι τον Πανελλήνιο 

 

 

Playoffs

Α’ ΦΑΣΗ: Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης θα προκριθούν για την Β΄ φάση οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (2Χ4 = 8 ομάδες) σύμφωνα με τον πίνακα της βαθμολογικής κατάταξης του κάθε ομίλου της Α΄ φάσης. Τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των τεσσάρων (4) προκριθέντων ομάδων κάθε ομίλου, μεταφέρονται στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄ φάσης και ως εκ τούτου οι ομάδες αυτές δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους στην Β΄ φάση.

 

Β΄ΦΑΣΗ (ΑΝΟΔΟΣ ΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) Στην Β΄ φάση θα αγωνισθούν οι ομάδες του Α΄ ομίλου με τις ομάδες του Β΄ ομίλου, σε διπλούς αγώνες και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί. Οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη (1η) και δεύτερη (2η) θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄ φάσης, είναι η πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια ομάδα της Α΄ κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

ΠΗΓΗ www.eska.gr