e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Είχαν Άγιο ...oι Άγιοι Ανάργυροι την Δευτέρα το βράδυ στο Κλειστό του Άλσους Βεϊκου.Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (-16) ανάγκασαν τον ΑΟ Γαλατσίου να υποστεί την 2η(συνεχόμενη) ήττα του στο φετεινό Πρωτάαθλημα.Το μάτς κριθηκε στο καλάθι 66-68

 

Ο ΑΟ παραμένει βέβαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας,έχοντας όμως αποκτήσει και συγκάτοικους!!!

 

 

 

 

 

Η είδηση της χθεσινοβραδινης αγωνιστικής, ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον ΑΟ Γαλατσίου.Μετά 8 συνεχόμενες νίκες ,οι γείτονες της Νέας Ιωνίας,κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας και να κερδίσουν στην έδρα τους με 75-66 .(Πηγή:basketblog.gr)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ούτε το Κουκάκι κατόρθωσε να διακόψει το αήττητο του Γαλατσίου στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΣΚΑ. Το Γαλάτσι επικράτησε, δύσκολα αυτή τη φορά, με 61-59 στο μεγάλο ματς της 9ης αγωνιστικής και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας πλέον οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το Γαλάτσι είχε σταθερά το προβάδισμα μετά το 1ο δεκάλεπτο και κατάφερε να ξεφύγει ακόμα και με 14 πόντους διαφορά στην 3η περίοδο. Το Κουκάκι δεν τα παράτησε πάντως. Ροκάνισε τη διαφορά μέχρι και τους δύο πόντους χάρις σε ένα σερί 0-12, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ολική επαναφορά. Το Κουκάκι είχε μάλιστα και μία ευκαιρία στο τέλος να “κλέψει” το ματς, αλλά το μακρινό τρίποντο του Μόκκα δεν βρήκε στόχο 3’’ πριν από τη λήξη.

Πηγή Basketblog.gr

 


Oi φωτό του  Mitsos Andritsoianis