e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

47  χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την επέτειο των γεγονότων του Νοέμβρη του 1973 και τα μηνύματα της λαϊκής εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένουν όχι απλά επίκαιρα αλλά και διδακτικά για τους αγώνες του σήμερα. Η θέληση του Ελληνικού λαού για απεξάρτηση από τους ιμπεριαλιστές, για  δημοκρατία και πιο ανθρώπινες συνθήκες ζωής, που εκδηλώθηκε με τη συνεχή αντίσταση του στο Δικτατορικό κατεστημένο, βρήκε στο πρόσωπο των μαχητικών νέων του Πολυτεχνείου τον καλύτερό της εκφραστή.

Μετ΄εμποδίων θα κινηθεί το επιβατικό κοινό την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στα Μ.Μ.Μ  εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζόμενων στην 24ωρη απεργία.

 

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

  • Το Μετρό (γραμμές 1,  2 & 3)δεν θα λειτουργήσει για ολόκληρο το 24ωρο .
  • -Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, θα κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 20:00.
  • Ακινητοποιημένα θα είναι τα τραίνα, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού.
  • Δεν θα κυκλοφορήσουν ούτε οι συρμοί  του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ)
  • Αναμένονται οι αποφάσεις των εργαζομένων στο τραμ.

 

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2 & 3) θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 12:00 – 15:00.

 

 

 

 

+

Λίγα λόγια , πολλά μικρά  και καθημερινά έργα 

  • Ανάδειξη του Καμινιού σ’ έναν πραγματικό πολιτιστικό πολυχώρο Ένα εμβληματικό κτίριο , σύμβολο της πόλης, που με τις σύγχρονες τεχνολογίες ,θα συνδέει το παρόν της, με  το παρελθόν της, αλλά και το μέλλον της.

  • Με στόχο τα μεγάλα έργα(κεντρική πλατεία), ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση των μικρών αλλά σημαντικών για την καθημερινότητά μας(πεζόδρομοι ,πεζοδρόμια, δρόμοι ,διαβάσεις πεζών…)
    Θέλουμε να βλέπουμε στους δρόμους και τις πλατείες τα άτομα με αναπηρίες να μοιράζονται  μαζί μας ,κάποιες στιγμές ,κάποιες χαρές.

  • Αποκέντρωση..Δίνουμε ζωή στις γειτονιές ,εκεί που τα παιδιά μας ,ζουν ,μεγαλώνουν και παίζουν 

  • Οn line υπηρεσίες του Δήμου ... που θα συμβάλλουν  στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη,  στην αποφυγή άσκοπων και χρονοβόρων μετακινήσεων

 

 

Διαβάστε περισσότερα για την Εύη(Γιατί υποψήφια)

 

 

daskapaint8
daskapaint8 daskapaint8
daskapaint9
daskapaint9 daskapaint9
daskapaint3
daskapaint3 daskapaint3
paint2daska
paint2daska paint2daska
daskapaint1
daskapaint1 daskapaint1
daskapaint7
daskapaint7 daskapaint7
daskapaint2
daskapaint2 daskapaint2
daskapaint5
daskapaint5 daskapaint5
daskapaint4
daskapaint4 daskapaint4
daskapaint6
daskapaint6 daskapaint6