e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Γαλάτσι.Ζούμε εδώ"  Κώστας Ζώμπος,  όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, δεν θα συμμετάσχει στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.Με σημερινή ανοιχτή επιστολή όμως, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» ,με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                                                                                                                                    Γαλάτσι, 31/08/2023

 

Ένα κεφάλαιο κλείνει, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει, μια διαδρομή συνεχίζεται. 

Πάντα μαζί με τους συμπολίτες μου, πάντα μαζί με τους ανθρώπους που τόσα χρόνια με τιμούν δουλεύοντας μαζί μου για το Γαλάτσι μας.

Μετά από μία εξαιρετικά τιμητική πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η ζωή δείχνει ότι έχει τον τρόπο της, μερικές φορές τα πράγματα να γίνονται τη σωστή στιγμή. Και αυτή η πρόταση, σίγουρα ήρθε στη σωστή στιγμή από έναν άνθρωπο που γνωρίζω καλά εδώ και πολλά χρόνια, τον Νίκο Χαρδαλιά. Ειλικρινα πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή  να πάει την Αττική Μπροστά. 

Από το 2007 έως σήμερα, δραστηριοποιούμαι στην Αυτοδιοίκηση με αποκλειστικό στόχο να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Σε αυτό το κομβικό σημείο της διαδρομής μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζετε αδιάλειπτα εμένα και τις επιλογές μου και μου εμπιστεύεστε μία από τις πρώτες θέσεις στην προτίμησή σας. Μεταξύ μας έχει αναπτυχθεί μια σχέση ειλικρίνειας και αμοιβαιότητας, γι’ αυτό και σας ζητώ για ακόμα μια φορά τη στήριξή σας σε αυτό τον νέο αγώνα που δίνουμε. Επιλέγοντας τον Νίκο Χαρδαλιά για Περιφερειάρχη Αττικής και εμένα για Περιφερειακό Σύμβουλο.

Για εμένα προσωπικά, είναι μια νέα αρχή κι ένα μεγάλο βήμα. Όμως αξιοποιώντας την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, είμαι έτοιμος με τη δική σας στήριξη, να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη μας. Από μια διαφορετική αυτοδιοικητική θέση, αλλά πάντα με το ίδιο πάθος. Γιατί μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στο Γαλάτσι και θα συνεχίσω να μάχομαι για το Γαλάτσι και την Αττική από όποια θέση ευθύνης μού εμπιστεύεστε.

 

Κωνσταντίνος Ζώμπος

Οικονομολόγος MSc

Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών

📌Αγίας Γλυκερίας 7, Γαλάτσι ☎️2167002549 📱6972127002,  📩 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 💻 www.zompos.gr      

Έπεσε χθες η αυλαία των βουλευτικών εκλογών και σηκώνεται εκείνη των Δημοτικών εκλογών.

O Hλίας Μιμηγιάννης , ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου(1998),  την Κυριακή 2 Ιουλίου δίνει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας.

Με αφορμή τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, παρεμβαίνει για μια ακόμα φορά στα δρώμενα του Γαλατσίου, με μια νέα  Δημοτική Πρόταση,που έχει ως στόχο να αντιπαρατεθεί στα δημοτικά κατεστημένα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια Δημοτική Αλλαγή!

 

 

 

 

 

Βραδιά συνταξιούχων στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βεϊκου και Πρωτοπαπαδάκη, την Τετάρτη 14 Ιούνη 2023 στις 7μ.μ.

Συζήτηση  για το πρόγραμμά του Σύριζα, με τις υποψήφιες του Βόρειου Τομέα, ΚατερίναΑρβανιτάκη και  Κατερίνα Μαλακού