e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών,βάζοντας τέλος σε διάφορα σενάρια, ο πρώτος γύρος των δημοτικών -περιφερειακών εκλογών θα διεξαχθεί στις 26 Μαϊου ,ταυτόχρονα με τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.Οι επαναληπτικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές(όπου χρειαστούν) θα γίνουν στις 2 Ιουνίου

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε επίσης σ το όριο ηλικίας όσων έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν:

«Σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 4406/2016 ΦΕΚ 133 / τ.Α΄ / 26 Ιουλίου 2016 «Αναλογική Εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διερεύνηση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής βουλευτών», το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όλοι οι πολίτες Έλληνες και ελληνίδες που συμπλήρωσαν το δέκατο έβδομο (17ο) έτος της ηλικίας τους.

Επιπρόσθετα σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 2 του ΠΔ 26/2012 (Α’ 57) για την εφαρμογή των ανωτέρω η 1η Ιανουαρίου θεωρείται ως ημερομηνία γέννησης όλων όσων γεννήθηκαν μέσα στο χρόνο».

Πηγη: newsbomb.gr

Ένα μήνα πριν η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Λεπίδα ,είχε αποχωρήσει από τον Συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου και είχε ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή της.

Σήμερα με μια άλλη επιστολή που αναρτήθηκε στο www.e-grammi.gr ανακοινώνει ,όπως ήταν αναμενόμενο, την απόφασή της, να συμμετάσχει στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές , με τον Συνδυασμό του Κώστα Ζώμπου, "Γαλάτσι.Ζούμε εδώ"

Θα μπορούσαμε να πούμε,ότι η Σοφία Λεπίδα είναι η απάντηση του Ζώμπου στον Μαρκόπουλο,για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη

Η επιστολή (από το www.e-grammi.gr)

 

         Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για την χώρα μας. Μέσα σε ένα περιβάλλον που αναζητά πυξίδα, στόχους και λύσεις προκειμένου να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρόντος και τα λάθη του παρελθόντος.

 

Η ίδρυση της παράταξης «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!» βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας των δημοκρατικών διαδικασιών και ακολουθεί με συνέπεια και συνέχεια τις αξίες και τις αρετές του αείμνηστου Δημάρχου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΣΙΡΟΥ, ενός Ευπατρίδη της αυτοδιοίκησης.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Ζώμπος χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και υπευθυνότητα. Αγκαλιάζει όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες. Μια νέα αντίληψη που ανοίγει νέους ορίζοντες έτσι ώστε να ανατρέψουμε το κλίμα της ακινησίας και της αδράνειας.

 

Στρατεύτηκα κοντά στον κ. Κώστα Ζώμπο για αυτούς τους λόγους, διαθέτοντας τεχνογνωσία, εμπειρία, εργατικότητα και γνωρίζοντας πολύ καλά τις βασικές ανάγκες και τα προβλήματα όλου του δήμου Γαλατσίου.

 

Ζητώ την αρωγή σας για να ευδοκιμήσει η ΝΕΑ αυτή προσπάθεια και την εμπιστοσύνη σας για να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο και ανθρώπινο ΓΑΛΑΤΣΙ για το ΣΗΜΕΡΑ και το ΑΥΡΙΟ.

 

Με ειλικρίνεια, αγάπη και σεβασμό,

 

Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα

 

Ιατρός Μικροβιολόγος «Βιοπαθολόγος»

Όπως ανακοινώθηκε, ο  Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές του 2014, Μανώλης Πρωτονοτάριος,  στις εκλογές του Μαίου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλο.

Μια συνεργασία που είχε ξεκινήσει από μήνες, αφού ο Μανώλης Πρωτονοτάριος είχε επιλεγεί από τον Δήμαρχο, σαν Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

ΥΓ.Στις δημοτικές εκλογές του 2014, ο Συνδυασμός "ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ" είχε εκλέξει 2 δημοτικούς συμβούλους ,τον επικεφαλής και τον Γιάννη Σκληράκη, που όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει κι αυτός τη πορεία του Μ. Πρωτονοτάριου.

ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
(ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ)

3175
2
13.09%
0
0
0.00%
2