e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες Γαλατσιώτες και Γαλατσιώτισσες, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες, ειδικά τους νέους και τις νέες που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο Γαλατσίου και την περιφέρεια Αττικής.

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου καταγράφει μεγάλη άνοδο και στο ποσοστό (13,51% από 7,99%, +5,52%), και στις ψήφους (παρά την πολύ μεγάλη αποχή πήρε 2.480 από 1.993, +487 ψήφους) και στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους (5 από 3).

 

Αντίστοιχα, η μεγάλη συνολική άνοδος της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιφέρειας Αττικής, εκφράστηκε και στον δήμο μας, με περισσότερους από 3.000 ψήφους στο Γαλάτσι και με τα ποσοστά της να πλησιάζουν το 17%.

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου θα καταθέσει τις ψήφους και τις έδρες που μας έδωσε ο Γαλατσιώτικος λαός στον αγώνα για τη ζωή και την πόλη που μας αξίζει. Σταθερά θα αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που στηρίζουν και τα άλλα συστημικά κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ. Μια πολιτική που στόχο έχει τη φοροληστεία, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις εργολαβίες, την ενίσχυση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Πολιτική την οποία στηρίζει με όλους τους τρόπους και η διοίκηση του κ.Μαρκόπουλου. Σταθερά θα στεκόμαστε απέναντι στον φασισμό και τον ρατσισμό, θα συμβάλλουμε ώστε να ξεριζώνεται όπου εμφανίζεται το φασιστικό δηλητήριο, αντιπαλεύοντας το ίδιο το σύστημα που το γεννά.

 

Έχουμε επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας στην οργάνωση της καθημερινής πάλης για να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται, για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, για να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου, ο συνδυασμός του ΚΚΕ, μαζί και με τους περισσότερους πλέον εκλεγμένους της στο δημοτικό συμβούλιο, θα δώσει όλες της τις δυνάμεις: Για να εμποδιστούν νέα αντιλαϊκά μέτρα. Για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσων υποφέρουν. Για τη διεκδίκηση έργων και υποδομών που θα υπηρετούν την προστασία και τις ανάγκες του λαού, όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και των εργολάβων.

 

Το μεγάλο βήμα μαχητικής συμπόρευσης με την Λαϊκή Συσπείρωση που έγινε και στο Γαλάτσι, είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τις μεγάλες μάχες που έρχονται. Θα δουλέψουμε ώστε το βήμα αυτό να μη μείνει μετέωρο!

 

Για τη ζωή των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου

 

Γρηγόρης Χαραλαμπίδης

 

 

  

 

Ο Γαλατσιώτης  Βασίλης Κρικέλης, αποδέχτηκε  την πρόταση που του έγινε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φίλιππο Καμπούρη, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μάχη για την Αττική»

Έτσι λοιπόν στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ,θα είναι υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα, με μοναδικό στόχο να συμβάλλει  κι αυτός  με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αναβάθμιση της μεγαλύτερης περιφέρεια της χώρας, που εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί με  μοναδικό σκοπό,  μικροκομματικά και οικονομικά συμφέροντα.

Μια Περιφέρεια  που θα έχει τα εργαλεία και τις δυνατότητες, ώστε να  μπορεί να προστατεύει τους πολίτες από  καταστροφικά καιρικά φαινόμενα, μια Περιφέρεια που θα κάνει τους πολίτες να αισθάνονται πιο ασφαλείς, μια Περιφέρεια που θα διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων της.

Ο Βασίλης σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει εργαστεί σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες στην Λιβύη, το Ιράν, τη Σαουδική Αραβία ,Ιράκ, Καμερούν, Αραβικά Εμιράτα, και σε άλλες χώρες , με εξειδίκευση σε αεροδρόμια ,πίστες ελικοπτέρων , λιμανιών  κ.α

 

  βασιλης κρικελης                        6977678979  

 https://vkrikelis.gr/                Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.     

 

 

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Γαλάτσι.Ζούμε εδώ"  Κώστας Ζώμπος,  όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, δεν θα συμμετάσχει στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.Με σημερινή ανοιχτή επιστολή όμως, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» ,με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                                                                                                                                    Γαλάτσι, 31/08/2023

 

Ένα κεφάλαιο κλείνει, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει, μια διαδρομή συνεχίζεται. 

Πάντα μαζί με τους συμπολίτες μου, πάντα μαζί με τους ανθρώπους που τόσα χρόνια με τιμούν δουλεύοντας μαζί μου για το Γαλάτσι μας.

Μετά από μία εξαιρετικά τιμητική πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η ζωή δείχνει ότι έχει τον τρόπο της, μερικές φορές τα πράγματα να γίνονται τη σωστή στιγμή. Και αυτή η πρόταση, σίγουρα ήρθε στη σωστή στιγμή από έναν άνθρωπο που γνωρίζω καλά εδώ και πολλά χρόνια, τον Νίκο Χαρδαλιά. Ειλικρινα πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή  να πάει την Αττική Μπροστά. 

Από το 2007 έως σήμερα, δραστηριοποιούμαι στην Αυτοδιοίκηση με αποκλειστικό στόχο να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Σε αυτό το κομβικό σημείο της διαδρομής μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζετε αδιάλειπτα εμένα και τις επιλογές μου και μου εμπιστεύεστε μία από τις πρώτες θέσεις στην προτίμησή σας. Μεταξύ μας έχει αναπτυχθεί μια σχέση ειλικρίνειας και αμοιβαιότητας, γι’ αυτό και σας ζητώ για ακόμα μια φορά τη στήριξή σας σε αυτό τον νέο αγώνα που δίνουμε. Επιλέγοντας τον Νίκο Χαρδαλιά για Περιφερειάρχη Αττικής και εμένα για Περιφερειακό Σύμβουλο.

Για εμένα προσωπικά, είναι μια νέα αρχή κι ένα μεγάλο βήμα. Όμως αξιοποιώντας την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, είμαι έτοιμος με τη δική σας στήριξη, να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη μας. Από μια διαφορετική αυτοδιοικητική θέση, αλλά πάντα με το ίδιο πάθος. Γιατί μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στο Γαλάτσι και θα συνεχίσω να μάχομαι για το Γαλάτσι και την Αττική από όποια θέση ευθύνης μού εμπιστεύεστε.

 

Κωνσταντίνος Ζώμπος

Οικονομολόγος MSc

Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών

📌Αγίας Γλυκερίας 7, Γαλάτσι ☎️2167002549 📱6972127002,  📩 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 💻 www.zompos.gr