e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ο Δήμος Γαλατσίου και ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος κατέθεσαν μήνυση κατά της εταιρείας που διαχειρίζεται  την  διαφημιστική πινακίδα,η οποία   τοποθετήθηκε στο  πεζοδρόμιο της Πλατείας Νικ. Μανδηλαρά(πρώην πλατεία Σκύρου) στο Νέο Τέρμα Γαλατσίου.

Ο καινούριος  χρόνος δεν μπήκε με το δεξί για την οικογένεια,τους φίλους και γνωστούς  του Γιάννη Σιδερή,αφού ξαφνικά χθες ...έφυγε από την ζωή.

Ο  Ναξιώτης Γιάννης Σιδερής μέχρι πρόσφατα  Λυκειάρχης με πλούσια δράση στα κοινωνικά δρώμενα ,είχε διατελέσει επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος.Είχε προσφέρει πολλά για την Παιδεία,από την θέση Αντιδημάρχου και σαν Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας.

ΥΓ:Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Νίκου Μαγκανάρη.Την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο Χρήστος Κιούπης

Ο Δήμος Γαλατσίου, στα πλαίσια των εκτάκτων μέτρων προστασίας αστέγων -λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας, θα διαθέσει τη θερμαινόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχείου, καθώς και είδη προστασίας όπως κουβέρτες και υπνόσακους. 

Η αίθουσα θα είναι ανοιχτή επί 24ώρου βάσεως - εφόσον υπάρχει ανάγκη - από αύριο Τρίτη 30.12.2014, 06:00 το πρωί. 

Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή τους ή γνωρίζουν άτομα τα οποία είναι άστεγα, να επικοινωνούν με το θυρωρείο του Δημαρχείου στο τηλέφωνο: 

210 2143300