e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Μια μίνι φυτεία είχε στήσει στο σπίτι στο Γαλάτσι,καλλιεργητής  υδροπονικής κάνναβης(Home Made)

Ο δράστης που συνελήφθη πριν από λίγες μέρες από τους αστυνομικούς είχε στήσει τη φυτεία μέσα σε δωμάτιο με ειδικό φωτισμό, τοποθετώντας τέσσερα δενδρύλλια. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της διεύθυνσης αστυνομίας Αθηνών με τους συναδέλφους τους από το ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα κατάφεραν να τον εντοπίσουν μετά από αξιοποίηση πληροφορίας.

Εκτός από τα δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν και 1.700 γραμμάρια χασίς.Ο δράστης οδηγήθηκε μετά τη σύλληψη του στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

YΓ. Φήμες μιλούν και για πρόστιμο, γιατι δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας κατά κορωνοϊού.To "μαγαζί "λειτουργούσε με  click in shop και όχι με click  away

 

 Σχετικό Βίντεο  φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr. 

Ο Δήμος Γαλατσίου, μετά την ανακοίνωση  του αυστηρού  lockdown στην Αττική έως τις 28 Φεβρουαρίου,  με σκοπό την ανάσχεση του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, του προσωπικού του Δήμου και όλων των πολιτών, ενημερώνει ότι :

  • Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου εντός του Δημαρχιακού Καταστήματος διευρύνεται από τις 07:00 έως τις 18:00 καθημερινά αποκλειστικά και μόνο ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
  • Η είσοδος του κοινού στο Δημαρχιακό κατάστημα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη χρήση μάσκας. Παρακαλούνται λοιπόν οι πολίτες που προσέρχονται για οποιοδήποτε θέμα, κατόπιν ραντεβού, να φέρουν μαζί τους και να χρησιμοποιούν σωστά προστατευτική μάσκα (η οποία να καλύπτει τη μύτη και το στόμα).

Ο Δήμος Γαλατσίου παρακαλεί θερμά τους πολίτες διεκπεραιώνουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.galatsi.gov.gr όσα ζητήματα (πιστοποιητικά – πληρωμές, κ.ά.) γίνεται, ειδάλλως να κάνουν τηλεφωνικές αιτήσεις  (με ΑΦΜ, ΑΔΤ και ονοματεπώνυμο) στους υπαλλήλους ή ηλεκτρονικές αιτήσεις στα e-mail που αναγράφονται παρακάτω.

Συνιστάται επίσης, πριν από την προσέλευση στην όποια διοικητική υπηρεσία του Δήμου μας, να έχει προηγηθεί προσυνεννόηση και κλείσιμο ραντεβού, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία και η αναμονή και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Επιγραμματικά, ο Δήμος Γαλατσίου προτρέπει τους πολίτες :

  • Να ακολουθήσουν την ηλεκτρονική διαδικασία για τις αιτήσεις τους.
  • Να κλείσουν ραντεβού με τις υπηρεσίες μας, ώστε να προχωρήσει το αίτημά τους.

Με προτεραιότητα, για τη ζωή όλων, την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Οι στιγμές είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ και απαιτείται η συνεργασία όλων και ο σεβασμός στους κανόνες ατομικής και δημόσιας υγιεινής.

Τηλέφωνα και emails Δήμου Γαλατσίου:

Γραφείο Δημάρχου: 213- 2055335 – 213 -2055336

e_mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: 213-2055427

e_mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλεφωνικό κέντρο: 213-2055300

Ο Δήμος Γαλατσίου, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν μαθητές που πρόκειται να εξεταστούν σε αθλήματα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίοι χρειάζεται να χρησιμοποιούν το Άλσος Βεΐκου για την προπόνησή τους, ανακοινώνει τα εξής:

  • Όσοι μαθητές της Γ’ Λυκείου πρόκειται να δώσουν αθλήματα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 για να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κ.α.) καλούνται να στείλουν βεβαίωση από το Λύκειο Γαλατσίου στο οποίο φοιτούν, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, μαζί με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο), ώστε να τους δοθεί βεβαίωση εισόδου στο Άλσος Βεϊκου.
  • Θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό ώστε να έρθουν από το Δημαρχείο να παραλάβουν τη βεβαίωση εισόδου, που θα διαρκεί για όλο το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το Άλσος Βεΐκου.

Τηλ. επικοινωνίας :

Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός: 2132055356 και 2132055372