e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η  Πρωτοβουλία Συζητήσεων Θεμάτων Αυτοδιοίκησης  “ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ»  ξεκινά μια σειρά συζητήσεων με θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση και το Γαλάτσι.Πρώτο θέμα το ΠΑΛΑΙ, που απασχολεί τα αθλητικά σωματεία και ολόκληρη την κοινωνία της πόλης μας.

Φίλες και Φίλοι

Το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών στο Γαλάτσι είναι γνωστό.

Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,Η ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ με κάποιες προσθαφαιρέσεις στα πρόσωπα. Γνωστά είναι επίσης τα αίτια που προκάλεσαν αυτό το αποτέλεσμα και δεν χρειάζεται περαιτέρω Ανάλυση.

Με την ευκαιρία όμως της έναρξης της νέας Δημοτικής Περιόδου ,θέλουμε να ευχηθούμε στους εκλεγέντες Δημοτικούς Εκπροσώπους μας ,καλή επιτυχία για την καλύτερη συνεισφορά στην  επίλυση των μεγάλων Προβλημάτων του Γαλατσίου, που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Ζητούν να βγουν από τη ναφθαλίνη. Για να γίνει δε αυτό απαιτείται ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , πράγμα που δυστυχώς δεν φαίνεται στον Δημοτικό ορίζοντα. Μακάρι όμως να διαψευστούμε.

Μ’ αυτό το σκεπτικό -  προσωπικά , παρ’ ότι είχα ως αρχική σκέψη . να μην ξανασχοληθώ με τα Δημοτικά, αναθεώρησα την σκέψη μου αυτή και μαζί με μια μικρή ομάδα πολιτών προχωρούμε σε μία Πρωτοβουλία Συζητήσεων Θεμάτων Αυτοδιοίκησης με την  αναφορική ονομασία  “ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ» και καλούμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις Συζητήσεις αυτές, να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας,

Με την υπογράμμιση ,ότι η Δυναμική αυτής της Πρωτοβουλίας δεν μπορεί να προσδιοριστεί από τώρα. Αυτό θα το δείξει η ζωή σε βάθος χρόνου.

Τώρα το μόνο που γνωστοποιούμε, είναι η επιλογή ως πρώτου θέματος Συζήτησης ,το ΠΑΛΑΙ. Γιατί είναι ένα από τα μεγάλα Προβλήματα του Γαλατσίου και γιατί Αρχές του 2020 θα υπάρξουν νέες Διαπραγματεύσεις για την μελλοντική του τύχη.

Η Συζήτηση αυτή ,όπως αναφέρουμε στην αρχή, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτώβρη 2019,ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Ιπποκράτους κ’ Αρχιμήδους 2)

 

Στην συζήτηση αυτή ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ 

- Την Δημοτική Αρχή και τους εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων

- Τους νυν και πρώην Δημοτικούς Συμβούλους

- Τους εκπροσώπους των Φορέων και τα μέλη αυτών

- Τους εκφραστές του τοπικού τύπου και φυσικά 

- Τους ΠΟΛΙΤΕΣ 

Θα θεωρήσουμε μεγάλη μας τιμή να πσρεβρεθούν, ελπίζοντας  ότι θα ανταποκριθούν στη πρόσκλησή μας και θα Συμμετάσχουν στον Σχετικό Διάλογο .

Τους ευχαριστούμε προκαταβολικά

 

ΓΑΛΑΤΣΙ  ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2019 

Φιλικά 

Ηλίας Ν. Μιμηγιάννης 

Κιν:6981 243 101

 

 

 

Το Veikou Trail, η εναλλακτική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος που φέρει την σφραγίδα της My Sportevent και συν διοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου, έρχεται την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στο ξεκίνημα της νέας δεκαετίας! Οι εγγραφές ήδη άνοιξαν και περιμένουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς για να μετατρέψουν το άλσος Βεΐκου σ’ έναν μεγάλο χωμάτινο στίβο στην καρδιά της Αθήνας, να τρέξουν κυριολεκτικά στο βουνό μέσα στην πόλη

Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εύκολα και γρήγορα αρκεί να μπουν στη σελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr.

Στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην σχετική φόρμα και επιλέγουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Στο τέλος, ορίζουν και σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 5 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. 

Εγγραφές πραγματοποιούνται και μέσω της πλατφόρμας  www.racefinder.gr

Για τους ενήλικες προσφέρονται δύο διαφορετικές αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και μία εξειδικευμένη για Nordic Walking μήκους 5 χιλιομέτρων. Οι μαθητές των πρώτων τάξεων του δημοτικού (Α-Β-Γ) συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα 300 μέτρων ενώ οι μεγαλύτεροι συμμαθητές τους των υπόλοιπων τάξεων (Δ-Ε-ΣΤ) έχουν την δική τους διαδρομή 600 μέτρων. Τέλος, τα παιδιά του γυμνασίου εγγράφονται στον εφηβικό αγώνα μήκους ενός (1) χιλιομέτρου. Αφετηρία και τερματισμός για όλες τις διαδρομές έχει οριστεί το δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου μέσα στο άλσος Βεΐκου.

Ως προς το οικονομικό κομμάτι της διαδικασίας, οι δημότες Γαλατσίου έχουν δωρεάν συμμετοχή ενώ οι κάτοικοι της πόλης πληρώνουν εξαιρετικά μειωμένο τέλος 6 ευρώ. Και για τις δύο περιπτώσεις, είναι απαραίτητη η εγγραφή στον αγώνα για την επιβεβαίωση της συμμετοχής.  Οι υπόλοιποι δρομείς, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο απλό ή το ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής.

-Το απλό πακέτο κοστίζει 12 ευρώ ευρώ το άτομο για όλες τις διαδρομές ενηλίκων. Οι παροχές με το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνουν μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα.

-Το ενισχυμένο πακέτο κοστίζει 20 ευρώ και περιλαμβάνει μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα και τεχνικό μπλουζάκι σε μέγεθος που δηλώνει ο συμμετέχων.

Πέρα από τις ατομικές συμμετοχές ενηλίκων διατίθενται και αντίστοιχες ομαδικές για γκρουπ 5 ατόμων και άνω. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας υπεύθυνος της ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. Σε αυτήν την περίπτωση, το απλό αντίτιμο συμμετοχής για κάθε μέλος της ομάδας ανέρχεται στα 10 ευρώ και θα λάβουν από τη διοργάνωση μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα. Αντίστοιχα, μπορούν να επιλέξουν το ενισχυμένο πακέτο έναντι 18 ευρώ και να λάβουν μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα και τεχνικό μπλουζάκι. Οι δημότες Γαλατσίου συμμετέχουν με ομάδες δωρεάν στον αγώνα ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πληρώνουν 6 ευρώ το άτομο στις ομαδικές εγγραφές. 

Συμμετοχή

Δημότης ή Κάτοικος Άλλου Δήμου

Κάτοικος Γαλατσίου

Δημότης Γαλατσίου

Ομαδικό για Δημότες ή Κάτοικοι Άλλου Δήμου

Ομαδικό για Κάτοικοι Γαλατσίου

Ομαδικό για Δημότες Γαλατσίου

Αγώνας Trail 10 χλμ & 5 χλμ

12,00€

6,00€

ΔΩΡΕΑΝ

10,00€/Ατ.

6,00€/Ατ.

ΔΩΡΕΑΝ

Αγώνας Nordic Walking 5 χλμ

12,00€

6,00€

ΔΩΡΕΑΝ

10,00€/Ατ.

6,00€/Ατ.

ΔΩΡΕΑΝ

Παιδικοί αγώνες 1 χλμ, 600 μ & 300 μ

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

Στις παιδικές και εφηβικές κατηγορίες αγώνων οι συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους μικρούς ανεξαρτήτως προέλευσης δήμου. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που οι μαθητές δημοτικών και γυμνασίων θέλουν να παραβρεθούν στο Veikou Trail σχηματίζοντας ομάδες συνομιλήκων τους. 

Σε κάθε περίπτωση, οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020. 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία 

Δικαίωμα συμμετοχής στο 4ο Veikou Trail θα έχουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει το σχετικό αντίτιμο του πακέτου που επέλεξαν. 

 

Αποστάσεις αγώνων

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 10 χλμ

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 5 χλμ

- Nordic Walking (κυρίως χωμάτινος) 5 χλμ

- Αγώνας παιδικός 1 χλμ για παιδιά γυμνασίου (Α' - Γ' τάξη Γυμνασίου)

- Αγώνας παιδικός 600 μ για παιδιά δημοτικού (Δ' - ΣΤ' τάξη Δημοτικού)

- Αγώνας παιδικός 300 μ για παιδιά δημοτικού (Α' - Γ' τάξη Δημοτικού)

 

Ώρες Εκκίνησης

- Για το Trail 10 χλμ είναι: 10:00 πμ

- Για το Trail 5 χλμ είναι: 10:05 πμ

- Για το Nordic Walking 5 χλμ είναι: 10:10 πμ

- Για τον παιδικό αγώνα 1 χλμ είναι: 09:30 πμ

- Για τον παιδικό αγώνα 600 μ είναι: 09:35 πμ

- Για τον παιδικό αγώνα 300 μ είναι: 09:40 πμ

 

Περιγραφή διαδρομής

Οι χωμάτινες Trail διαδρομές έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού το γήπεδο στίβου εντός του Άλσους Βεΐκου. Οι δρομείς θα κινούνται κυρίως μέσα στον λόφο φθάνοντας έως και την κορυφή του καθώς και γύρω από αυτόν.

 

- Ο αγώνας Trail 10 χλμ θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη δυο (2) γύρων.

- Ο αγώνας Trail 5 χλμ θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη ενός (1) γύρου.

- Ο αγώνας Nordic Walking 5 χλμ θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη ενός (1) γύρου.

- Οι παιδικοί αγώνες θα διεξαχθούν εντός του δημοτικού γηπέδου Γαλατσίου, μέσα στο Άλσος Βεΐκου.

 

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για κάτω των 18 ετών ζητείται ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ από τον γονέα.

 

Έπαθλα

- Κύπελλα απονέμονται στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας (Άντρες - Γυναίκες) για τις αποστάσεις Trail 10 χλμ και Trail 5 χλμ.

- Μετάλλια απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες.

- Δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς.

 

Το δίπλωμα συμμετοχής με το ονοματεπώνυμο και τον χρόνο τους θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από το www.veikoutrail.gr

 

Όριο Συμμετοχών - Δηλώσεις Συμμετοχής

Το όριο συμμετοχών για τον φετινό αγώνα έχει οριστεί στα 1.000 άτομα.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα.

 

Τρόπος εγγραφής – Τρόπος Πληρωμής

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα veikoutrail.gr

 

Είδη Εγγραφής

- Ατομική εγγραφή: Αφορά μεμονωμένα άτομα.

- Ομαδική εγγραφή: Αφορά  ομάδες  των πέντε (5) ατόμων και άνω.

 

Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας Υπεύθυνος της Ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

 

Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

 

Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού

Θα υπάρχουν δυο σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος των διαδρομών του 4ου Veikou Trail.

 

Χρονομέτρηση

Στον αγώνα των ενηλίκων θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση / τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.

 

Σημεία Παραλαβής αριθμών - πακέτων συμμετοχής

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από τα (5) πέντε σημεία:

• Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4

• Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57

• Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου, 

• Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72, 

• Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ)  | Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

 

Τα παραπάνω σημεία θα επιλέγονται από τους δρομείς κατά την εγγραφή τους. Οι ημέρες και ώρες παραλαβής θα ανακοινωθούν άμεσα από τη διοργάνωση.

 

Επικοινωνία

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

Η δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" ,με αφορμή την 5μηνη παραχώρηση του ΠΑΛΑΙ για καλλιτεχνικές παραστάσεις, ζητά Να συνεδριάσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο 


Να συνεδριάσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο   για τις εξελίξεις στο ΠΑΛΑΙ

Ημερομηνία : 19/9/2019

 

Δεν έχουν συμπληρωθεί 4 μήνες, από τις δημοτικές εκλογές, όταν η παρούσα δημοτική αρχή καμάρωνε για τις «επιτυχίες» της όσον αφορά το ΠΑΛΑΙ και την χρήση του.  

Θυμίζουμε, πιο συγκεκριμένα, ότι στην προεκλογική εκστρατεία του κ.Μαρκόπουλου και των υποψηφίων του, κατείχε υψηλή θέση η ανάδειξη ότι «το ΠΑΛΑΙ του Γαλατσίου», με τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, παραδόθηκε «στους πολίτες του Γαλατσίου», όπως έλεγε και το προεκλογικό έντυπο. 

Μας πληροφορούσε η παράταξη του κ.Μαρκόπουλου τότε, ότι το ΠΑΛΑΙ είναι η μοναδική κύρια Ολυμπιακή Εγκατάσταση που έχει δοθεί στην τοπική κοινωνία.  Φαίνεται ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί και λοιπές εταιρείες και όμιλοι του θεάματος και των οπτικοακουστικών μέσων που καταλαμβάνουν μέρος των εγκαταστάσεων από την πρώτη σχεδόν στιγμή που υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ Δήμου Γαλατσίου και ΕΤαιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), είναι μέρος της τοπικής κοινωνίας του Γαλατσίου..

Μας ενημέρωνε επίσης, ότι το ΠΑΛΑΙ διαθέτει γήπεδο basket για περίπου 600 παιδιά από τις ομάδες του Γαλατσίου. Είναι αυτά τα παιδιά, των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας, τα οποία θα πρέπει να παραμεριστούν ή/και να εκδιωχτούν μέσα στο καταχείμωνο για να δοθεί ο χώρος σε μια μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα, το Christmas Theater, οι παραστάσεις του οποίου και φέτος θα πραγματοποιηθούν στο ΠΑΛΑΙ, καταλαμβάνοντας την κεντρική του σάλα για πολλούς μήνες (Οκτώβριος 2019 – Φεβρουάριος 2020. Μέχρι στιγμής η τελευταία παράσταση είναι για τις 9-2-2020).

Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου από το 2016, όταν η δημοτική αρχή πανηγύριζε για την υπογραφή της σύμβασης με την ΕΤΑΔ, προειδοποιούσε ότι με αυτό τον τρόπο προχωρούσε η ιδιωτικοποίηση του Ολυμπιακού Ακινήτου. 

Ανέδειξε επίσης, ότι με μηδενική κρατική χρηματοδότηση του ΠΑΛΑΙ και μάλιστα με υποχρέωση απόδοσης ποσοστού (40%) από τα έσοδα στην ΕΤΑΔ, κάτι το οποίο αποδέχτηκε η δημοτική αρχή και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις που υπερψήφισαν τη συμφωνία, ο Δήμος ουσιαστικά μετατρέπεται σε επιχειρηματία, ο οποίος αναλαμβάνει να λειτουργήσει με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια τον χώρο. Όπως και έκανε αυτά τα 3 χρόνια.

Καλούμε τον λαό, τη νεολαία, τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης μας, μετά και την εμπειρία αυτών των χρόνων, να αναρωτηθούν : ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  Ή ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου, ο συνδυασμός του ΚΚΕ, θα συνεχίζει να παλεύει  για  ΠΑΛΑΙ δημόσιο χώρο αθλητισμού και πολιτισμού με ελεύθερη & δωρεάν πρόσβαση για τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής. Με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης. Με επαρκές και μόνιμο προσωπικό.

Γύρω από αυτούς τους στόχους και αιτήματα, θεωρούμε ότι πρέπει να συζητήσουν και να οργανώσουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι φορείς, οι αθλητικοί και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης. Σε αυτή την υπόθεση οι δυνάμεις του ΚΚΕ και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είμαστε μπροστά.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να φέρει άμεσα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, εντός ημερησίας διάταξης, το ζήτημα του ΠΑΛΑΙ και της παράδοσής του στις επιχειρήσεις.

 

"Λαϊκή Συσπείρωση"

Γαλατσίου"