e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου το 3ο Veikou Trail, στα Τουρκοβούνια και στο Άλσος Βεΐκου. Ο πήχης από την περσινή διοργάνωση είχε ανέβει ψηλά καθώς η αύξηση των συμμετοχών σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, είναι αξιοσημείωτη. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, άνοιξε στις 9:30 με τις εκκινήσεις των παιδικών διαδρομών εντός του νέου γηπέδου του Άλσους. Μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, χωρισμένοι σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, έτρεξαν 300, 600 και 1.000 μέτρα χωρίς χρονομέτρηση αλλά πήραν μια γεύση του αθλήματος, κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα όλων για την προσπάθειά τους. Άλλωστε, θα έχουν να θυμούνται την κούρσα τους στους παιδικούς αγώνες, χάρη στο μετάλλιο που τους δόθηκε μετά τον τερματισμό αλλά και το προσωποποιημένο δίπλωμα συμμετοχής. Παράλληλα παρέλαβαν ένα αξιόλογο βιβλίο προσφορά των εκδόσεων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Λίγο μετά τις 10:00 ήταν η σειρά των ενηλίκων στην κούρσα των 5 χιλιομέτρων να σταθούν στην γραμμή της εκκίνησης του Veikou Trail για να αναμετρηθούν στην απαιτητική διαδρομή. Πρώτος την κορδέλα του τερματισμού των 5 χιλιομέτρων έκοψε ο Βασίλης Μακαντάνης με χρόνο 25:36:175. Δεύτερος ήρθε ο Σπυρίδων Γράψας με χρόνο 26:59:497. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Χρήστος Πατσιαλός με χρόνο 27:15:332. Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελισάβετ Δήμου που ολοκλήρωσε τη διαδρομή έπειτα από 28:38:518 λεπτά. Πίσω της, ήταν η Λέλα Σάγκα Κεχαγιά με επίδοση 29:38:341. Τρίτη ήρθε η Linda Lauberga με χρόνο 30:11:782.

Ύστερα από 10 λεπτά δόθηκε η εκκίνηση της κούρσας των 10 χιλιομέτρων. Στην πρώτη θέση του βάθρου για τους άνδρες ανέβηκε ο Πρόδρομος Παρούτογλου με 45:59:215. Δεύτερος για 2η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ροντόπουλος με 48:48:241 (βελτιωμένος κατά 7 δευτερόλεπτα) και τρίτος ο Παναγιώτης Γιαμαίος με 48:52:098. Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Βίκυ Κολοβού με χρόνο 51:05:446. Την ακολούθησε στη δεύτερη θέση η Δέσποινα Τσουκνάκη με χρόνο 56:07:489, ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με την Τατιάνα Ιβανόφσκαγια με χρόνο 57:35:428. 

Στα 5 χλμ του lking, οι τρεις πρώτοι άνδρες που τερμάτισαν ήταν οι Δημήτρης Σταυρίδης (41:01:598), Ευθύμιος Γάλλος (46:31:487) και Γιώργος Παπαδημητρίου Nordic Wa(55:20:355). Αντίστοιχα, οι τρεις πρώτες γυναίκες που κάλυψαν με τα μπαστούνια τους την ορεινή διαδρομή ήταν οι Αναστασία Παπαδάκου (46:33:987), Αννέτα Σταμίρη (51:13:827) και η Hara Dile (52:12:560). 

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος, η Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Μαργαρίτα Μανδηλαρά και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας Ντίνα Σπηλιοπούλου Χρυσάγη. 

Ανεξαρτήτως απόδοσης, όλοι οι δρομείς που συμμετείχαν στο 3ο Veikou Trail έτυχαν σημαντικών παροχών υποστήριξης από τους ανθρώπους της Sportevent αλλά και τους υποστηρικτές και χορηγούς της διοργάνωσης. Μετά τον τερματισμό, πέρα από το αναμνηστικό μετάλλιο που τους κρέμασαν στο στήθος, πήραν μια τσάντα με προϊόντα για την αποκατάστασή τους. Ο Βίκος, που τροφοδότησε με φυσικό μεταλλικό νερό τους συμμετέχοντες δρομείς στον τερματισμό αλλά και στον ενδιάμεσο σταθμό υδροδοσίας ενώ στον τερματισμό μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα αναψυκτικά της εταιρίας. Αν και τελικά δεν προέκυψε κάποιο ιατρικό απρόοπτο για να παρέμβει, η Βιοϊατρική ήταν εκεί με ασθενοφόρο και γιατρό για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για τη συνεχή βοήθεια και υποστήριξη όπως επίσης και στο κατάστημα αξεσουάρ αυτοκινήτων PAN CAR που εδρεύει στο Γαλάτσι.

Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες των 5 & 10 χιλιομέτρων δόθηκαν κύπελλα. Επίσης παρέλαβαν από ένα μπλουζάκι της εταιρίας 1 MATION. Η βράβευσή τους ολοκληρώθηκε με την παράδοση ανθοδέσμης προσφορά του καταστήματος λουλουδιών Le Jardin, που εδρεύει στο Γαλάτσι.

Η διοργάνωση είχε και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς οι δρομείς που ήρθαν στο Άλσος Βεΐκου αλλά και οι άνθρωποι της διοργάνωσης, έφεραν μαζί τους τρόφιμα για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Γαλατσίου: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο.

Θερμά ευχαριστήρια στους χορηγούς επικοινωνίας: ΕΡΤ & ΕΡΑ σπορ, Advendure, Running Magazine, Running Pass, I Run, A New Life.

Όλοι οι δρομείς θα μπορούν να κατεβάζουν το προσωποποιημένο δίπλωμα επίδοσης από την επίσημη σελίδα του αγώνα www.veikoutrail.gr. 

 

 

Ο Δήμος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 474/τ.Β΄/14-2-2018) που εξέδωσαν  τα  Υπουργεία Οικονομικών, Ενέργειας και Περιβάλλοντος εξειδικεύει τα κριτήρια που αφορούν το εφάπαξ ειδικό  επίδομα για την στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και την επανασύνδεση τους .

Οι δικαιούχοι που θα αιτηθούν  του ειδικού βοηθήματος θα  πρέπει να υποβάλουν αίτηση σε ειδική επιτροπή του Δήμου Γαλατσίου, που συστάθηκε για τον σκοπό αυτό, ώστε να επανασυνδεθεί το ρεύμα που έχει διακοπεί λόγω οφειλών και θα  πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

 

1.Η αποσύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος να έχει γίνει έως και  31-10-2018  από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με την τροποποίηση της αριθμ. ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228/08-02-2018 (ΦΕΚ 49/18-01-2019 τ.Β).

 

2. Η αποσύνδεση ρεύματος να είναι  της κύριας κατοικίας του προς εξέταση δικαιούχου.

Το ύψος του ειδικού βοηθήματος θα αντιστοιχεί σε χρηματικό  ποσό αναλόγως του ύψους της συνολικής οφειλής των καταναλωτών προς τον Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας και συγκεκριμένα: 

- Για συνολικές οφειλές έως έξι χιλιάδες (6.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το σύνολο της οφειλής, 

- Για συνολικές οφειλές άνω των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ και έως εννέα χιλιάδες (9.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) της οφειλής,

- Για συνολικές οφειλές άνω των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ και έως δώδεκα χιλιάδες (12.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το πενήντα τοις εκατό (50%) της οφειλής και

- Για συνολικές οφειλές άνω των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το τριάντα τοις εκατό (30%) της οφειλής.

 

Οι καταναλωτές θα εντάσσονται σε πρόγραμμα διακανονισμού και το εναπομείναν ποσό θα εξοφλείται από τους ίδιους σε άτοκες μηνιαίες δόσεις. Το ποσό και ο αριθμός των δόσεων θα ορίζονται από τον εκάστοτε Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

 

3. Εισοδηματικά-Περιουσιακά  κριτήρια

Να πληρούν οι ίδιοι και τα μέλη του νοικοκυριού τους, με βάση τους ορισμούς του άρθρου2 της ΓΔ5 οικ.2691-10/24-01-2017 απόφασης, τα κριτήρια χορήγησης του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)», ετήσιο συνολικό πραγματικό (φορολογητέο, αυτοτελώς φορολογούμενο ή ειδικώς φορολογούμενο ή απαλλασσόμενο φόρου) ή τεκμαρτό εισόδημα, όπως αυτό προκύπτει από τις τελευταίες εκκαθαρισμένες δηλώσεις φόρου εισοδήματος των μελών του νοικοκυριού για τις οποίες έχει λήξει η οριζόμενη από τις κείμενες διατάξεις ή η παραταθείσα με οποιονδήποτε τρόπο προθεσμία υποβολής, με την επιφύλαξη προσκόμισης των δικαιολογητικών μεταβολής οποιουδήποτε εισοδηματικού ή περιουσιακού στοιχείου ή σύνθεσης νοικοκυριού κατά το φορολογικό έτος 2017, όπως αυτά προβλέπονται, έως τα όρια του παρακάτω πίνακα:

Σύνθεση νοικοκυριού με βάση τους ορισμούς τους άρθρου 2 της Γ.Δ.5οικ.2961-10/24.1.2017 απόφασης «Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»

Σύνθεση νοικοκυριού με βάση τους ορισμούς τους άρθρου 2 της Γ.Δ.5οικ.2961-10/24.1.2017 απόφασης «Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»

Εισοδηματικό όριο

Μονοπρόσωπο νοικοκυριό

9.000 ευρώ

Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος

13.500 ευρώ

Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη

15.750 ευρώ

Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη

18.000 ευρώ

Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικα και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα μέλη

24.750 ευρώ

Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με πέντε ανήλικα μέλη

27.000 ευρώ

 

- Για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω τα παραπάνω εισοδηματικά όρια αυξάνονται κατά οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ.

 

- Για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους, τα παραπάνω εισοδηματικά όρια αυξάνονται κατά δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ.

 

- Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος προστίθεται το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500) ευρώ και για κάθε επιπλέον ανήλικο μέλος προστίθεται  το ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ, μέχρι του συνολικού ορίου των τριάντα μία χιλιάδων πεντακοσίων (31.500) ευρώ ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών του νοικοκυριού. 

 

- Το ανώτατο όριο του παραπάνω εδαφίου αυξάνεται κατά οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω και κατά δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους.

αΝα έχουν οι ίδιοι και τα μέλη του νοικοκυριού τους, με βάση τους ορισμούς του άρθρου 2 της Γ.Δ.5οικ.2961-10/ 24.1.2017 απόφασης «Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», ακίνητη περιουσία, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, με συνολική φορολογητέα αξία, με βάση τον υπολογισμό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) που προκύπτει από την τελευταία εκδοθείσα πράξη προσδιορισμού φόρου, έως το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως το ανώτατο όριο των εκατόν ογδόντα χιλιάδων (180.000) ευρώ.

β. Τα μέλη του νοικοκυριού τους να μην εμπίπτουν στις διατάξεις του φόρου πολυτελούς διαβίωσης με την εξαίρεση της υποπερ. i της περιπτ. β της παραγράφου 1 του άρθρου 44 του ν. 4111/2013 για πολύτεκνες οικογένειες και να μην δηλώνουν δαπάνες διαβίωσης για αμοιβές πληρωμάτων σκαφών αναψυχής, δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία και για οικιακούς βοηθούς, οδηγούς αυτοκινήτων, δασκάλους και λοιπό προσωπικό, με βάση τις τελευταίες εκκαθαρισμένες δηλώσεις φόρου εισοδήματος των μελών του νοικοκυριού για τις οποίες έχει λήξει η οριζόμενη από τις κείμενες διατάξεις ή η παραταθείσα με οποιονδήποτε τρόπο προθεσμία υποβολής.

 

Οι   καταναλωτές   που   έχουν   αποσυνδεθεί   από   το   δίκτυο   παροχής   μέχρι   14/2/2018 υποβάλλουν την ειδική   αίτηση,   η   οποία   έχει   θέση   υπεύθυνης   δήλωσης   του   νόμου   1599/1986 ως   προς   τα   δηλωθέντα   στοιχεία,   προς   την   Ειδική   Επιτροπή   του   Δήμου   Γαλατσίου η οποία  συγκροτήθηκε    για να εξετάζει τις  υποβληθείσες   αιτήσεις,    να    αξιολογεί    την πραγματική   οικονομική   και   περιουσιακή   κατάσταση   των   αιτούντων,   να   χορηγεί   το ειδικό   βοήθημα   και   να   δίνει   άμεσα   την   εντολή   για   την   επανασύνδεση   των   ευπαθών καταναλωτών,  η  οποία    συνεδριάζει  στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας (Κοινωνική Υπηρεσία).

 Πληροφορίες: Σκλάβου Ρόζα, τηλ. 210 2222011,     καθώς     και     στο     Κέντρο     Κοινότητας του Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους 2ος όροφος), τηλ.:2102143375      προσκομίζοντας τα κάτωθι  δικαιολογητικά, στο Πρωτόκολλο του Δήμου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους-ισόγειο)

 

1. Φωτοτυπία ταυτότητας/διαβατηρίου ή φωτοτυπία άδειας διαμονής σε ισχύ

2. Πρόσφατο λογαριασμό παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος

3. Δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε.1) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού

4. Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του φόρου εισοδήματος (εκκαθαριστικό) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού

5. Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.I.A.) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού

6. Δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε.9) όλων των μελών του νοικοκυριού, εφόσον προβλέπεται η υποχρέωση υποβολής της

7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατο

8. Βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή Κρατικού Νοσοκομείου, με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη κατ' οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή ατόμου ή ατόμων που περιλαμβάνονται στην σύνθεση του νοικοκυριού (εφόσον υπάρχει).

9. Γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας από ΚΕ.Π.Α για νοικοκυριό που στη σύνθεση του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω (εφόσον υπάρχει)

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε αλλαγή σε εισοδηματικό ή  περιουσιακό  στοιχείο, ή σε σύνθεση του νοικοκυριού έχει πραγματοποιηθεί κατά το φορολογικό έτος 2017, απαιτείται η προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού τεκμηριώνει τη μεταβολή αυτή.(πχ συμβόλαια πώλησης, δωρεάς, παραχώρησης, κατασχετήριο, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, καταστάσεις μισθοδοσίας τελευταίου έτους )  

α)Η Επιτροπή κατά την διαδικασία αξιολόγησης των προσκομιζόμενων δικαιολογητικών , μπορεί  να ζητά την προσκόμιση περαιτέρω στοιχείων, να διενεργεί  κοινωνική έρευνα και κατ’ οίκον επισκέψεις για επιτόπια επαλήθευση της σύνθεσης και των συνθηκών διαβίωσης του νοικοκυριού.

  β)Κατόπιν τούτων, ελέγχει αν πληρούνται τα κριτήρια του άρθρου 2 και αποφασίζουν για την αποδοχή ή την απόρριψη της αίτησης. Η Επιτροπή είναι υποχρεωμένη  να κοινοποιεί ανά μήνα τις αποφάσεις στην Διεύθυνση Ηλεκτρικής Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Εάν η αίτηση γίνει αποδεκτή, ο εκπρόσωπος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας, ως μέλος της ανωτέρω Επιτροπής, διενεργεί έλεγχο των οικονομικών στοιχείων των ως άνω ευπαθών καταναλωτών, όσον αφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους για ηλεκτρική ενέργεια αναζητώντας τα στοιχεία αυτά από τον τελευταίο Προμηθευτή στον οποίον εκκρεμούν οι οφειλές και καθορίζει αναλογικά, σύμφωνα με το άρθρο 4, το ύψος του ποσού του ειδικού βοηθήματος.

γ)Ο έλεγχος των τεχνικών στοιχείων που απαιτούνται για την επανασύνδεση τους γίνεται από το μέλος της Επιτροπής ο οποίος είναι ο/η εκπρόσωπος του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε ΑΕ.  

δ)Το ποσό του ειδικού βοηθήματος θα καταβάλλεται από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε , ο οποίος έχει ορισθεί ως διαχειριστής του ειδικού λογαριασμού που συστάθηκε για τον σκοπό αυτόν, απευθείας στον τελευταίο Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στον οποίον εκκρεμούν οι οφειλές του δικαιούχου της εν λόγω παροχής. Ο Προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας θα ενημερώνεται για να εκδώσει εντολή επανασύνδεσης, η οποία θα προωθείται στον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε για εκτέλεση. Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε θα υλοποιεί την επανασύνδεση και δεν θα χρεώνει τέλη επανασύνδεσης. 

Κατεβάστε την Αίτηση Επανασύνδεσης

                                       

Σε συγκέντρωση μελών και φίλων της δημοτικής κίνησης «Γαλάτσι ο Τόπος μου» που πραγματοποιήθηκε στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «παίρνω Αμπάριζα» ,επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Γαλάτσι σι ο Τόπος μου» και υποψήφιος Δήμαρχος ,μετά από  διεξοδική συζήτηση, εκλέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος  Σπύρος Παναγιώτου

Εκλέχτηκαν επίσης και  αυτοί που θα στελεχώσουν τις επιτροπές εν όψει των δημοτικών εκλογών.

 ΥΓ: Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 , ο Σπύρος Παναγιώτου ήταν επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Παράταξης  "Ενότητα για την Ανατροπή" ,την οποία στήριζε και ο Σύριζα .Οι  2 εκλεγμένοι Δημοτικοί  Συμβούλοι με την "Ενότητα για την Ανατροπή" , Σπύρος Παναγιώτου και Άρης Παπαδοκωστόπουλος το 2015 αποχώρησαν από τον Σύριζα.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 
(ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ- ΣΥΡΙΖΑ)                      3047  ψήφοι , 12,57,   2 έδρες