e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις σε  ανώτατο κομματικό επίπεδο για κοινή κάθοδο Σύριζα- Πασόκ στο Γαλάτσι , στις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου,  με επικεφαλής τον Νίκο Μαγκανάρη.

Όπως φαίνεται και το Γαλάτσι αποτελεί μέρος μιας γενικότερης στρατηγικής, που αναζητεί σύγκλιση των δύο  κομμάτων σε  Δήμους όπου υπάρχει εμφανής δυσκολία εύρεσης κατάλληλων υποψηφίων.

Πράγματι στο Γαλάτσι, 4  μόλις μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές , το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα πράξει,  ενώ οι συζητήσεις στην Οργάνωση Μελών του Σύριζα, βρίσκoνται σε αδιέξοδο μετά την απόσυρση της προσωρινής όπως φάνηκε υποψήφιας Δημάρχου ,  Ράνιας Καλαντζή, την δυστοκία εύρεσης ενός  προσώπου που θα μπορέσει να δώσει μια δυναμική στην νέα Δημοτική παράταξη  και τις συνηθισμένες εσωκομματικές έριδες μεταξύ Αυλωνιτικών και μη.

Μέρος της κομματικής οργάνωση του Σύριζα φαίνεται να αντιδρά στην υποψηφιότητα του Νίκου Μαγκανάρη(πρόταση  και της Ελένης Αυλωνίτη) και προκρίνει   μια  τελευταία απέλπιδα προσπάθεια ανοίγματος σε συλλογικότητες και προσωπικότητες της κοινωνίας της πόλης. 

Αν οι φήμες ,που θέλουν και τα ανώτατα όργανα του Σύριζα να συμφωνούν σε αυτή την υποψηφιότητα  επιβεβαιωθούν,με δεδομένο και το ΟΚ του ΠΑΣΌΚ, φαίνεται πολύ πιθανή η σύγκλιση των δύο κομμάτων στο πρόσωπο του Μαγκανάρη.

 

ΥΓ: Στις Δημοτικές εκλογές του 2010 , ο Νικος Μαγκανάρηs ήταν επικεφαλής του Συνδυασμού "Γαλάτσι - Νέα Αρχή"  ,ενώ ο Σύριζα στήριζε την "Ενότητα για την Ανατροπή" ,της οποίας οι 2 εκλεγμένοι Δημοτικούς Συμβούλους, αποχώρησαν από τον Σύριζα.

 

 

 

ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
(ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ)      3085 ψήφοι , 12,72% ,  2 έδρες 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 
(ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ- ΣΥΡΙΖΑ)                      3047  ψήφοι , 12,57,   2 έδρες

 

 

 

Eκδήλωση του ΚΚΕ την Κυριακή 20/1 στις 11:00 στο Καμίνι για τις δημοτικές εκλογές και παρουσίαση του  υποψήφιου Δημάρχου με την Λαϊκή Συσπείρωση,Γρηγόρη  Χαραλαμπίδη.

 

 

 

 

 

O  συνδυασμός  "Γαλάτσι.Ζούμε εδώ" και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ζώμπος,  με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την διοίκηση του Δήμου ,για την απόφασή της να δοθεί το Κλειστό γήπεδο του Άλσους Βεΐκου για casting του Survivor, την ώρα που διεξαγόταν προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Γαλατσίου.

Δελτίο τύπου 08-01-2019

                                                                        

Πιο σημαντικό το Survivor από την άθληση.

Η διοίκηση Μαρκόπουλου έδιωξε παιδιά από το Άλσος Βεΐκου για τα casting του Survivor! 

Πήγαμε στο Άλσος Βεΐκου χθες για να ευχηθούμε στους υπαλλήλους του δημοτικού γυμναστηρίου για τη νέα χρονιά και έκπληκτοι διαπιστώσαμε πως διέκοψαν την προκαθορισμένη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Γαλατσίου για να γίνει το casting για τους παίκτες του ριάλιτι Survivor!

Επιπρόσθετα απαγόρεψαν την εισόδο και στα παιδιά του προγράμματος εκγύμνασης ειδικής αγωγής.

Όλα αυτά χωρίς καμία ενημέρωση προς τους γονείς  αλλα και καμία επίσημη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Το σημαντικό πρόγραμμα της ειδικής αγωγής μπορεί να διαφημίζεται από τον ίδιο το Δήμαρχο, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται πως ο ίδιος δίνει προτεραιότητα στα showς παραχωρώντας αυθαίρετα χώρους οι οποίοι προορίζονται για τα παιδιά μας.

 

 

 

Κώστας Ζώμπος

Οικονομολόγος MSc

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου