e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Συνεδριάζει την  Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γαλατσίου  για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

 

ΑΡΙΘ.

ΘΕΜ.

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

 

 

 

1ο

Έγκριση απασχόλησης συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων – δώδεκα (12) ΥΕ – Εργατών καθαριότητας και τριών (3) ΔΕ – Οδηγών απορριμματοφόρων αυτοκινήτων, για την αντιμετώπιση αναγκών ανταποδοτικών υπηρεσιών.

 

 

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

                Δήμαρχος

 

 

 

2ο

Αποδοχή παραίτησης μέλους του Δ.Σ. της ΔΑΓΑΜΕ και ορισμός μέλους σε πλήρωση της θέσης αυτού.

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

                Δήμαρχος

 

 

 

3ο

Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη της απόφασης του Δ.Σ. ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. σχετικά με την παραχώρηση της χρήσης των αναφερόμενων σε αυτήν σχολείων.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος 

 

 

 

4ο

Λήψη απόφασης ανάθεσης στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.Β.Ε. εφαρμογής προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης οικονομικά αδυνάτων κατοίκων του Δήμου μας έτους 2015 ΠΑΣΧΑ – ΧΡΙ-ΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και αποδοχή δωροεπιταγής προς το Δήμο.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

5ο

Έγκριση αναγκαιότητας της προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών έτους 2015 (Δήμου Γαλατσίου & Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου).

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

6ο

Έγκριση αναγκαιότητας και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας ηλεκτρονικού εξοπλισμού (usbtoken) για τη χορήγηση ψηφιακών υπογραφών σε αιρετούς και υπαλλήλους του Δήμου

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

7ο

Έγκριση αναγκαιότητας και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας οργάνων για τις παιδικές χαρές του Δήμου.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

8ο

Σύσταση Επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΔΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ.

κ. Γερμάνος Μελισσουργός

Αντιδήμαρχος

 

 

 

9ο

Χορήγηση ή μη άδειας τοποθέτησης καθρέπτη (επί επεκτάσεως πεζοδρομίου λόγω ανεπάρκειας του υφιστάμενου), για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των οχημάτων από το νομίμως υφιστάμενο υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας επί της οδού Μεσσηνίας αρ. 4 – 6. (Διαβίβαση της υπ΄ αριθμ. 13/2015 απόφασης Ε.Π.Ζ.)

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Πρόεδρος Ε.Π.Ζ.

Αντιδήμαρχος

 

 

 

10ο

Έγκριση εκδήλωσης – δράσης με θέμα: «Αναζήτηση Εργασίας: Ενημέρωση Τεχνικές, Επιτυχία», ψήφιση πίστωσης 100,00 € και καθορι-σμός τρόπου ανάδειξης προμηθειών και υπηρεσιών.

κ. Μάνος Ελευθερίου

Αντιδήμαρχος

 

 

 

 

11ο

Έγκριση ποιητικής βραδιάς προς τιμήν του ποιητή Γιώργου Σεφέρη, ψήφιση πίστωσης ποσού 250,00 € και καθορισμός τρόπου ανάδειξης προμηθειών και υπηρεσιών.

κ. Μάνος Ελευθερίου

Αντιδήμαρχος

 

 

 

 

12ο

Διαγραφή χρεώσεων της κ. Ξένου – Κασσιανού Κουζηνίας από καταλόγους ΤΑΠ μη ηλεκτροδοτούμενων, επί της οδού Ηπείρου 35.

 

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

13ο

Διαγραφή χρέωσης του κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, από βε-βαιωτικούς καταλόγους κλήσεων (Κ.Ο.Κ.).

 

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

Την ίδια ημέρα (Τρίτη 31 Μαρτίου 2015) στις  7:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γαλατσίου  συνεδριάζει με μοναδικό θέμα  Ημερήσιας Διάταξης:

1) Τον Απολογισμό  οικονομικού έτους 2014 – Διαβίβαση της υπ΄ αριθ. 137/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για τον προέλεγχο του απολογισμού οικ. έτους 2014.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τη Δευτέρα 23/3/2015, παραδώσαμε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας 764,453 κιλά τρόφιμα που μαζεύτηκαν από τα μέλη μας το Σάββατο 14/3/15 έξω από τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης  και το My Market.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Συμπολίτες μας για μια ακόμη φορά για τη προσφορά τους και κυρίως την εμπιστοσύνη που μας δείξανε  στη δράση μας αυτή με σύνθημα «Κανένας μόνος του στα δύσκολα». 

Επίσης, ευχαριστούμε την Εταιρεία Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης και το Πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Πάτμου, κο. Γαμπιεράκη Γεώργιο, για τη προσφορά τους σε τρόφιμα. Σε αντίθεση, βέβαια, με την απαξιωτική στάση του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κου. Φραγκίσκου Κουνάνη κατά τη παράδοση των τροφίμων.

24/3/2015

 

 

Για τη Συντονιστική Επιτροπή

των Ανεξάρτητων Ελλήνων 

Ο Συντονιστής

Ασωνίτης Σπύρος

 

Εντονότερο το πράσινο στη περιοχή των Τουρκοβουνίων μετά την δεντροφύτευση,που διοργάνωσε το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, τις υπηρεσίες των Δήμων – μελών του Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας και Φιλοθέης- Ψυχικού