e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ο Γαλατσιώτης  οικονομολόγος Παύλος Δερμενάκης,συζητά για τα κόκκινα δάνεια στην εβδομαδιαία εκπομπή της  Αγλαΐας Κυρίτση και Μιχάλης Σιάχου στην τηλεόραση του ThePressProject 

 

Ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σας προσκαλούν σε ένα ξέφρενο γλέντι με ναξιώτικα παραδοσιακά εδέσματα, παραδοσιακούς χορούς και μουσικοχορευτικό γλέντι με την Ελένη Λεγάκη, την Τσικνοπέμπτη, 3 Μαρτίου 2016, από τις 8 το πρωί έως αργά το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου (ΠΑΛΑΙ).

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

 

 

 

 

 

Αυτοκίνητο ερχόμενο από Παλιό Ψυχικό ,ξέφυγε από τη πορεία του έξω από το παλιό εργοστάσιο-λατομείο (ΛΑΤΟ), έσπασε το προστατευτικό κυγκλίδωμα  και κάνοντας μια τρελή διαδρομή μέσα από το οικόπεδο -δασάκι βρέθηκε στην οδό Ακτημόνων.Ο οδηγός προς μεγάλη έκπληξη όλων, βγήκε μόνος  του από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο,φέροντας μόνο ελαφρά τραύματα.Επί τόπου έφτασε  ασθενοφόρο και όχημα της Πυροσβεστικής.

Υπάρχουν στιγμές στο δρόμο που συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Εκεί είναι που λες για κάποιους ανθρώπους, «αυτοί είχαν Άγιο».