e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ναρκωτικά την ίδια τσάντα με τα σχολικά βιβλία είχαν οι δύο ανήλικοι που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 10 Απριλίου, μόλις βγήκαν από την κεντρική είσοδο του 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου, στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

Η πληροφορία που είχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αποδείχτηκε σωστή και έτσι οι δύο μαθητές, ο ένας 18 ετών και ο δεύτερος -που θα ενηλικιωθεί σε λίγο καιρό- υποβλήθηκαν σε σωματικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «βρέθηκαν 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14,1 γραμμάρια κάνναβης». Στη συνέχεια έγινε έρευνα και στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 6 σουγιάδες και 2 μαχαίρια.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. Απογευματινές ώρες εντοπίστηκε και συνελήφθη και μια 47χρονη, μητέρα του ανηλίκου κατηγορούμενου, για παραμέληση εποπτείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η μητέρα με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη».

ΠΗΓΗ & Φωτο Ζougla.gr

 

Το Σάββατο την νύχτα (6/4), ξέσπασε φωτιά, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε αυτοκίνητα σταθμευμένα σε πάρκινγκ  βρισκόταν στα των Ολυμπιακών ακινήτων Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ),

 

Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο αυτοκίνητα κάηκαν ολοσχερώς, ενώ μικρότερες ζημιές υπέστη και ένα ακόμη όχημα.

Δεν απειλήθηκαν τα στούντιο του σόου καθώς βρίσκονται αρκετά μακριά από το σημείο.

Ένα από τα αυτοκίνητα, ανήκε στον ηθοποιό  Γιώργο Αμούτζα, ο οποίος συμμετέχει στο σόου του Alpha, J2US, που διεξάγεται στα Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου

ΠΗΓΗ & ΦΩΤΟ Pronews.gr

 

 

 

Η ΔΡΑΣΗ για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής, απευθύνει κάλεσμα σε όσους αγαπούν την τέχνη του Θεάτρου και θα ήθελαν να γίνουν μέλη της θεατρικής της ομάδας.


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!

Η θεατρική μας ομάδα μετράει 21 χρόνια ζωής. Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει φίλους και γνωστούς που παρακολούθησαν τις 2 τελευταίες παραστάσεις μας, το "Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας" του Σαίξπηρ και παράλληλα απολογείται σε όσους δεν πρόλαβα να κλείσουν έγκαιρα θέσεις και έτσι παρέμειναν σε μεγάλη λίστα αναμονής.

Μετά τον θρίαμβο  των  παραπάνω παραστάσεων, ξεκινάμε με δύναμη και αισιοδοξία, τον Μάρτιο, το καινούργιο μας ταξίδι.
Θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να γίνεται μέρος της θεατρικής ερασιτεχνικής ομάδας μας, αν αγαπάτε την τέχνη του θεάτρου.
Αν επιθυμείτε να εργαστείτε με ένα δημιουργικό και παθιασμένο σύνολο ανθρώπων, τότε είστε κατάλληλοι για να γίνεται μέλος της ομάδας.
Αν θέλετε να ζήσετε τη μαγεία της θεατρικής διαδικασίας να ανακαλύψετε νέους χαρακτήρες και κόσμους, να δημιουργήσετε μαζί μια αξέχαστη παράσταση, μην διστάσετε  να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στη σημερινές συνθήκες, η ατομική ποιοτική ενασχόληση μέσα από την συλλογική δουλειά που παράγει ο θίασος μας, συμβάλλει καθοριστικά και στην πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής.

Τηλ. Επικοινωνίας:
2130373687 / 6976007708

Φωτογραφίες από παραστάσεις ή πρόβες