e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ο Δήμος Γαλατσίου  ενημερώνει, ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη, που βρίσκεται στον Πολιτιστικό χώρο ‘ΚΑΜΙΝΙ’, θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 7 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023.

Εν όψει του επερχόμενου καύσωνα, η κλιματιζόμενη αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους, θα είναι ανοιχτή για το κοινό:

- την Πέμπτη 20 Ιουλίου έως τις 22:00μμ &

- την Παρασκευή 21 Ιουλίου, το Σάββατο 22 Ιουλίου & την Κυριακή 23 Ιουλίου επί 24 ωρου 

Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης μπορείτε να επικοινωνείτε στα εξής τηλέφωνα:

κ. Γιάννης Σιώτας, υπάλληλος Γραφείου Πολιτικής Προστασίας , 6944.223749

κ. Στάθης Μπριόλας, εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, 6947.737050

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να διαβάσουν τις οδηγίες για τον καύσωνα στο παρακάτω λινκ,  στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου www.galatsi.gov.gr  καθώς και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας www.civilprotection.gr .

Οδηγίες-μέτρα-προστασίας-λόγω-των-υψηλών-θερμοκρασιών

 

 

 

Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι, το Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη, θα μείνει ανοικτό αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου και την Κυριακή 16 Ιουλίου, από τις 12:00 έως τις 17:00, για όποιον πολίτη έχει ανάγκη από ένα δροσερό περιβάλλον τις ώρες αιχμής του καύσωνα.

Να θυμίσουμε, ότο  είναι ανοιχτή επί 24 ωρου για το κοινό και η κλιματιζόμενη αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) θ