e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η Κορωνίδα συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Πήγασο Πατησίων στο γήπεδο του Ρουφ.Η παραμονή πλέον στον 1ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΑ είναι εξασφαλισμένη 

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο για μια εβδομάδα ξαποσταίνει και ξανά προς τις νίκες τραβά ο ΠΑΣ Γαλάτσι.Νίκη εκτός έδρας με 1-0 επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης ,κλείνοντας την παρένθεση την προηγούμενης εβδομάδας(ισοπαλία και μοναδική απώλεια βαθμών)..

Διαβάστε περισσότερα

H Κορωνίδα επέστρεψε στις νίκες,κερδίζοντας με  3-1 την ΑΕ Γλυφάδας και εδραιώνεται σε μια βαθμολογική θέση που της εξασφαλίζει με άνεση την παραμονή στην Β' Κατηγορία Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

Και όμως συνέβη χθες στο γήπεδο Γαλατσίου.Ο ΠΑΣ Γαλάτσι έχασε τους δυο πρώτους βαθμούς μετά 17 αγώνες χωρίς καμιά απώλεια,αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη στην βαθμολογία Κοψαχείλα.

Αν και βρέθηκε να χάνει πολύ γρήγορα (19'),κατάφερε να ισοφαρίσει στην αρχή του 2ου ημιχρόνου(50'),με εκτέλεση πέναλτι  από τον Βαγγέλη Συγγελάκη.Δεν μπόρεσε όμως στα εναπομείναντα 40 λεπτά να φτάσει στην νίκη. Το πρώτο στοπ κάποια στιγμή θα ερχόταν,χωρίς βέβαια να επισκιάζει την φετεινή εκπληκτική πορεία.

Διαβάστε περισσότερα