Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση το οποίο σημαδεύτηκε από πολύ μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ παιχτών και παραγόντων, ο ΠΑΣ Γαλάτσι πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιάσωνα με 1-0 και απομακρύνθηκε από την χαμηλή ζώνη της Βαθμολογίας.
Αντίθετα ο Ιάσωνας έμεινε στους 12 βαθμούς και την προτελευταία θέση (11η) θέση,
Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 47′ ο Θεοδωρακάτος έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Στο 60′ υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των πάγκων, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο πρόεδρος του Ιάσωνα Νίκος Φούσκας και ο προπονητής τους Γαλατσίου Γιάννης Μητρούσης. Η ένταση επηρέασε και το παιχνίδι με τα συνεχή δυνατά μαρκαρίσματα να φέρνουν την αποβολή του Καραγιάννη των φιλοξενούμενων στο 75′ με 2η κίτρινη κάρτα.
Με τη λήξη του παιχνιδιού υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδιοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο…Τελικά ο διαιτητής απέβαλλε τους Κουρεμάδα και Γέρο των γηπεδούχων, και τους Μανέτα και Ραπάι των φιλοξενούμενων.
ΙΑΣΩΝ: Πιτσινής, Σιδέρης (55′ Μπράβος), Γλέζος, Λύχνος, Κουρεμάδας, Βιτσέρσκι (55′ Κερασιώτης), Αποστολόπουλος (75′ Σταθόπουλος), Τραγανός, Γέρος, Μουζάι, Χαλάς.
ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέπας, Ραπάι, Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Καραγιάννης, Θεοδωρακάτος (80′ Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος (80′ Μπουλάρι), Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (90′ Ξυδούς), Μπαϊράμι (60′ Μανέτας).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Κορωνίδα.Αυτή τη φορά ,έχασε με 2-1 στο Γαλάτσι από την Αργυρούπολη.
Αν και το ημίχρονο έληξε με την Κορωνίδα να προηγείται με 1-0 με γκολ του Νίκου Τριανταφύλλου στο 43' , οι φιλοξενούμενοι στο Β' ημίχρονο πέτυχαν την ανατροπή, με δύο γκολ στο 70' και 84'
Η Κορωνίδα έχασε στην Λυκόβρυση από την τοπική ομάδα με 2-0 .Οι γηπεδούχοι προγήθηκαν στο 35' , ενώ στο 71' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Γαλατσίου και υποχώρηση στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ δεν κατάφερε να επικρατήσει του Κολωνού στο γήπεδο του Άλσους (1-1).Μια ισοπαλία που διαδέχεται μία ήττα και φέρνει τον ΠΑΣ κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Δεν τα κατάφερε η Κορωνίδα,απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας , ομάδα των Βριλησσίων.
Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι τα Βριλήσσια νίκησαν με 1-0 στο Γαλάτσι, την εξαιρετική για μια ακόμα φορά Κορωνίδα, και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 15′.
ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Κράβαρι (46′ Μητσάκος), Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Τσαγκαρογιαννάκης, Παλαιολόγου (75′ Κονιτόπουλος), Αναστασιάδης, Πύργας (46′ Βελέντζας), Ραπάι, Λίτσ.
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Κόκκινος, Αυγερόπουλος (78′ Γεροντάκης), Ελεζάι, Μ. Τσιούμας, Μότσιος, Κυριακόπουλος (65′ Φωτούχος), Αραμπατζής, Χαλεπλής (78′ Προβίδης), Στ. Τσιούμας (65′ Κωνσταντινίδης), Γκιονάι (46′ Κανέλλος).
ΠΗΓΗ Stoplekto
Και ο ΠΑΣ Γαλάτσι το πάλεψε στο Χαλάνδρι,απέναντι στον τοπικό Ατρόμητο.Οι γηπεδούχοι προγήθηκαν με 2-0 (20'και 30' ) ,ενώ ο ΠΑΣ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στ 36' με γκολ του Γιώργος Χατζηπαναγιώτης...σκορ που ήταν και το τελικό.
Η ομάδα του Γαλατσίου είχε δοκάρι με τον Στάθη Τσέπα.
Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις , η Κορωνίδα επικράτησε με 4-1 της Ελευθερούπολης στη Νέα Ιωνία και συνέχισε την πολύ καλή της πορεία,που την έχει φέρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα
Η Κορωνίδα προηγήθηκε μόλις στο 2' με γκολ του Αντεμάι , σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.Η ομάδα του Γαλατσίου ήταν καταιγιστική στο Β' ημίχρονο.
Ο Λίτσο με δύο γκολ στο 60′ και στο 65′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο 67′ ο Αντεμάι και πάλι έκανε το 0-4. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-4 στο 85′ ,που ήταν και το τελικό σκορ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος, Μάμαλης, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης (60′ Φλώρος), Γκλέτσος (70′ Τραϊκόπουλος), Σερδενές, Κιάρρη (46′ Χαματάι), Βάσιλας (60′ Χούσος), Παντελαίος, Λέκκας, Μεσάκου (70′ Σμυρνής).
ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Κράββαρι (60′ Σοαντζόγλου), Κορρές, Καράμπελας (70′ Μητσάκος), Σακελλαρίου, Τσαγκαρογιαννάκης, Παλαιολόγου (46′ Λίτσο), Αναστασίνης, Βελέντζας (70′ Πύργας), Αντεμάι, Καζιάνης (65′ Σκέμπι).
Ο ΠΑΣ Γαλάτσι αντίθετα δεν τα κατάφερε. Έχασε στο γήπεδο του Άλσους Βεϊκου ,από τους πολύ καλούς Ιωνες Αλίμου
Το γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 59′.
ΠΑΣ ΓΑΛΆΤΣΙ: Θεοφανίδης, Θωμάι (63′ Ξυδούς), Χ.Ραπάι, Δουδουμόπουλος, Γεωργαντώνης, Καραγιάννης, Γκιώνης, Μπαϊράμι (63′ Νταβαρίνος), Τσέπας (76′ Παπαδόπουλος), Χατζηπαναγιώτης, Α. Ραπάι.
ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ: Τζιβελέκης, Νικήτας, Γκέζος, Ζήσης, Δημόπουλος, Ποζίδης (82′ Ψαρράς), Κανάκης (55′ Λαζάρου), Αθανασίου (82′ Σαρρηασλάνογλου), Φερρατσάκου (71′ Τσάκαλος), Δημητρακόπουλος, Ντογκάνι (55′ Χαλικιάς).