e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Με γκολ που δέχθηκε  στο 90', ο ΠΑΣ Γαλάτσι έχασε στο Δημοτικό στάδιο του Άλσους Βέϊκου  Γαλατσίου  με 1-0 , από τους Ίωνες Αλίμου.

Πρωταγωνιστής στον αγώνα ήταν ο Άνεμος, που τελικά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν ούριος για τον ΠΑΣ.

 

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Συνεφιάς-Μεντζελόπουλος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Π. Μπατζελής, Δουδουμόπουλος, Ζαγκουντίνος, Μπαϊράμι (65' Τουλούμης (75' λ.τρ. Τσαπατώρης)), Ντούνης, Θεοδωρακάτος, Νταβαρίνος, Θανόπουλος, Μπάτσι, Τσέπας

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Τζιβελέκης, Κανάκης, Χαλικιάς, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Ποιμενίδης (66' Νικήτας), Χατζηανόγλου, Ντογκάνι (92' Ζήσης), Δημητρακόπουλος (66' Φερετσάκου), Λαζάρου (80' Γκλεζάκος).

 

 

 

 

 

Όπως φαίνεται, ούτε για την Κορωνίδα ήταν ούριος ο άνεμος, αφού ηττήθηκε και αυτή στο Καλαμάκι με 2-0 ( τα γκολ στο 20' και 48') 

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Γεωργιτσόπουλος-Γιαννόπουλος

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Καλογερόπουλος, Γαλιατσάτος, Παυλίδης, Ελευθεριάδης (46' Κάλλος), Λεΐσος, Μπουζιουρής (67' Παπαδημητρόπουλος), Λάιος (60' Μπιζιργιάννης), Παππάς (67' Χατζηστεργίου), Γιανναράκος (60' Τσαγκαλίδης), Παπαϊορδάνου

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Γιαννόγλου, Τσελέντης, Καράμπελας, Κορρές, Μαύρος (75' Κονιτόπουλος), Σκέμπι (75' Καραγιαννάκης), Κουτσουβέλης, Παπαδόπουλος (67' Σταμάτης), Μπρούμας, Παπαδέλης (67' Γεωριζόγλου)

 

ΠΗΓΗ soccerlive.gr

 

 

 

 

 

H αποβολή του Γεωργαντώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 59', άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι  του ΠΑΣ Γαλάτσι στο Αιγάλεω, απέναντι στον τοπικό Διαγόρα .

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα , κατάφεραν να σκοράρουν στο 79' και να πάρουν τους  τρεις βαθμούς της νίκης.

 

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Ανδρονιώτης (46' Κολοβός), Μελής, Σκλαβενίτης, Τζαβάρας (72' Αγγελόπουλος), Ζήκος, Μπότης, Καμπεράι (61' Μπόζας), Μάκρας (83' Ντερτιλής), Μουράτης (72' Φέκκας), Δήμος

 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζελής, Μπάτσι (88' Τσαπατώρης), Ζαγκουντίνος, Μπαϊράμι, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (72' Δουδουμόπουλος), Νταβαρίνος, Γιαννόπουλος (72' Τουλούμης), Γεωργαντώνης, Τσέπας.

 

                              

 

Φωτιά και λαύρα στο Γαλάτσι  η Λαύρα Αργυρούπολης,  νίκησε  με 3-0 την Κορωνίδα 

Μόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προγήθηκαν με πέναλτι , ενώ στο 35'  ο Σοαντζόγλου της Κορωνίδας αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα και κάνοντας ευκολότερο το έργο της Λαύρας, η οποία σκόραρε για δεύτερη στο 40' ,ενώ στο 57' διαμορφώθηκε το τελικό 0-3.

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Βιτζηλαίος, Γιαννόγλου (83' Ντόγια), Κορρές, Καράμπελας, Σοαντζόγλου, Μαύρος, Σκέμπι (77' Κονιτόπουλος), Κουτσουβέλης, Ιακωβίδης (61' Καραγιαννάκης), Μούτσα (61' Μπρούμας), Τσελέντης (77' Σερέτης)

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Καλαμάρας, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης (86' Παπαγεωργίου), Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Κοκοβίδης (65' Βουλτσίδης), Μαυρόπουλος (81' Πεχλιβανίδης), Αγγελακόπουλος (81' Τσαλίκης), Αλεξίου, Πολυμερόπουλος (86' Ζαρίκος), Λιάπας.

 

 

ΠΗΓΗ SOCCERLIVE.GR

 

 

 

Με το δεξί στο 2024 ο ΠΑΣ και  ...ένα νέο «αστέρι»,  που έλαμψε στο χθεσινό  (7/1) παιχνίδι με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και τον οδήγησε εκ του ασφαλούς στη νίκη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Ο 16χρονος Τσαπατώρης σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης που έγινε στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου για το τελικό 3-1 με ο οποίο επιβλήθηκε η ομάδα του. Ο νεαρός άσος άνοιξε το σκορ στο 3' με πλασέ μετά από ασίστ του Γεωργαντώνη (1-0), στο 12' σημείωσε το 2-0 και στο 40' με σουτ στο «Γ» έπειτα από πάσα του Γεωργαντώνη έκανε τρία τα προσωπικά γκολ και εκείνα των κυανόλευκων (3-0). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 3-1 στο 87' με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Κόλλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Μπαϊράμι.

Διαιτητές: Σταθόπουλος, Συνεφιάς-Παντέλης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Τσεπάς, Παπαδόπουλος (68' Π. Μπατζέλης), Ζαγκουντίνος, Αρετάκης (46' Γιαννόπουλος), Μπαϊράμι, Μπάτσι (81' Ντρογκούλης), Νταβαρίνος, Τσαπατώρης (75' Νάτσινας), Γεωργαντώνης (81' Κ. Μπατζέλης), Ντούνης

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Κώστας Κοσκινάς): Μαλαπάνης, Πλακίδας (21' Αλεφραγκής), Σφίχτης (73' Θεοδωρόπουλος), Μακρυνόρης, Χήτος, Μαργαρώνης, Κόλλιας, Φαράκλας (46' Κοντοπύργιας), Παπανικολάου (59' Αποστολάκης), Βλασόπουλος, Τσακαλάκης.

 

 

 

 

H Κορωνίδα για την 12η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΑ,(ίδιος Όμιλος με ΠΑΣ) δεν τα κατάφερε στους Αγίους Αναργύρους.
Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και καλό ρυθμό, η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων επιβλήθηκε 3-0 της Κορωνίδας με πολύ καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

 

Στο 20' έπειτα από τρομερή κάθετη ο Λάνη έβγαλε τον Κίτσο τετ α τετ, ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα  της Κορωνίδας Κοτσάκη με τον διαιτητή Σύψα να υποδεικνύει το πέναλτι και τον Λάνη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 33' οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον 2-0, που  ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κωνσταντίνος Γιαμαρέλος εκτέλεσε δυνατά ένα πλάγιο μέσα στην περιοχή και ο Κοτταρίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα κάνοντας το 3-0. 

Διαιτητές: Σύψας, Μαλανδράκης-Παπαγεωργίου

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Τεννές, Κ. Γιαμαρέλος (88' Δ. Σπυρόπουλος), Α. Γιαμαρέλος, Ντάκα (57' Ντάλλας), Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος (57' Κασνέτσι), Π. Σπυρόπουλος, Ζενουνλλάρι (88' Βάννας), Λάνη, Κοτταρίδης (79' Πάσχος)

 

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κοτσάκης, Κονιτόπουλος (65' Ζενέλι), Κορρές, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Μαύρος, Σκέμπι (52' Γιαννόγλου), Μπρούμας, Γεωργιτζόγλου (52' Ιακωβίδης), Καραγιαννάκης (52' Μούτσα), Τσελέντης (79' Παπαδόπουλος).

 

ΠΗΓΗ soccelive.gr

 

 

 

Η ομάδα του Παπάγου  πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Γαλατσίου, όπου επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ για τη 10η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το «τρίποντο» χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο. Επί της ουσίας, οι «στρατηγοί» πέτυχαν να μετουσιώσουν τις απειλητικές τους επιθέσεις, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που ήταν φλύαροι.

Ο Παπάγος άνοιξε το σκορ στο 72ο λεπτό χάρη σε ψύχραιμο πλασέ του Μπράτσου σε μία εξαιρετικά εκτελεσμένη αντεπίθεση (0-1), ενώ στο 84' ο Κουλούρης πήγε σε προσωπική προσπάθεια, κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση νίκησε τον Θεοφανίδη με σουτ για το 0-2.

Διαιτητές: Σύψας, Κόλλιας-Λιαμπότης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Τσεπάς (46' Μπαϊράμι), Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Μπατζέλης, Δουδουμόπουλος, Μπάτσι (90' Αρετάκης), Νταβαρίνος, Γιαννόπουλος (64' Ντούνης), Θεοδωρακάτος, Τουλούμης

 

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Νούτσος (80' Καπάνταης), Γύπαρης (65' Μπάμη), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασνέτση (65' Θ. Δρυμωνίτης), Μπράτσος, Φατούρος, Κωστόπουλος (68' Παπαναστασίου), Κασβίκης, Κουλούρης

 

 

Η άλλη ομάδα της πόλης,  η Κορωνίδα, γνώρισε και αυτή την ήττα με 3-0 από την Δόξα Γκύζη, στο γήπεδο της Αλεπότρυπας. 

 

ΠΗΓΗ SOCCER LIVE