e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Επτά αγωνιστικές  πριν την λήξη του Πρωταθλήματος, ο Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ υποδεχόταν  την Αρμενική σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, θέλοντας να πετύχει μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το σπουδαίο διπλό επί του Παράδεισου, που θα τον απομάκρυνε  ουσιαστικά από την επικίνδυνη ζώνη.Δεν τα κατάφερε όμως και αρκέστηκε στον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

 

 

 

Ομάδα       Βαθμοί

1.ΠΑΠΑΓΟΣ  51

2.ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ  50

3.ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ  47

4.ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  47

5.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  38

6.ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ  35

7.ΤΕΡΨΙΘΕΑ  35

8. ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ  33

9.ΑΡΜΕΝΙΚΗ  31

10.ΑΤΤΑΛΟΣ  29

11.ΚΟΥΚΑΚΙ  28

12.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ  27

13.ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ  27

14.ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ  25

15.ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  19

16.ΑΚΑΔΗΜΟΣ    -6

 

 

Το Γαλάτσι βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και η Αρμενική στην ένατη θέση με 30 βαθμούς.

 

Ο σημαντικός αγώνας θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Μαρτίου και ώρα 3:30 μ.μ. στο γήπεδο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και η ομάδα του Γαλατσίου αναμένει την αθρόα προσέλευση και υποστήριξη των φίλων της !

Γυρίζοντας από την επίσκεψη  στα Πετράλωνα, ο  ΠΑΣ Γαλάτσι έφερε μαζί του τα τρία γκολ της ήττας,αφού  δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην σαφώς καλύτερη ομώνυμη ομάδα.Τα δυο γκολ στο Α' ημίχρονο (19' και 36') ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα .Το Β' ημίχρονο είχε  διαδικαστικό χαρακτήρα για τον ΠΑΣ ,που δέχθηκε ακόμα ένα γκολ στο  67'.

Πηγή:Stoplekto

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παθιασμένο και ψυχωμένο Γαλάτσι πέτυχε σπουδαία βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη, κερδίζοντας την αξιόμαχη Καισαριανή με σκορ 2-0, επιτυγχάνοντας την έβδομη νίκη του στο φετεινό Πρωτάθλήμα. Στο 26'  λεπτό, ο Δημήτρης Κυριλίδης πέτυχε το 1-0 ,ενώ τη νίκη σφράγισε με τακουνάκι στο 38' ο Βαγγέλη Γαλάνης.

Στο 64ο λεπτό, α τερματοφύλακας του  Γαλατσίου Γιάννης Φραγκουλόπουλος με τρομερή εκτίναξη απέκρουσε πέναλτι , διατηρώντας έτσι  την εστία του ανέπαφη.

ΠΑΣ Γαλατσίου:

Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Αμιράλης, Μπίλο, Κυριλίδης (65’ Γκοργκόλης), Λάμπρης, Τσιαντής, Γαλάνης (88’ Βαμβακάρης), Δήμας (79’ Διαμαντίδης).

Γ.Σ. Καισαριανής :

Καψάλης, Σανιάνος, Veneti, Daci, Γάκης, Duni (65’ Κακοσούλης), Χρυσοχόου (46’ Μελιγκώνης), Δημητριάδης, Χρυσικός, Μποτσίβαλης (75’ Κοτρώτσος), Αρναρέλλης.

Διαβάστε περισσότερα 

Tελικά ο ΠΑΣ Γαλάτσι δεν έπεσε στο Φάληρο,αφού κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου,με γκολ του Σπύρου Θεοδωρακάτου στο 32'.

Μια νίκη της οποίας είχε προηγηθεί αλλαγή προπονητή.Η Διοίκηση του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ και ο προπονητής Πάρης Βάλβης αποφάσισαν την λήξη της συνεργασίας τους, την περίοδο των εορτών, κοινή συναινέσει.

Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον Πάρη Βάλβη για την άψογη συνεργασία τους τα δύο χρόνια, που παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του εύχεται την καλύτερη συνέχεια στην προπονητική του καρριέρα.

Νέος προπονητής στον Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ ανέλαβε ο παλαιός γνώριμος του συλλόγου Αλβέρτος Παπαδάκης, με βοηθό και γυμναστή τον Παναγιώτη Ζώτα. Ο Παπαδάκης παράλληλα με την ανδρική θα είναι προπονητής και στην εφηβική ομάδα του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα