e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Έκανε την έκπληξη η Κορωνίδα το πρωί της Κυριακής , παίρνοντας σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε αξιόλογο και αήττητο έως χθες αντίπαλο.

 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σκέμπι βγήκε στην πλάτη της άμυνας από κάθετη πάσα και με έξοχο πλασέ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες της Αργρούπολης  πίεσαν την Κορωνίδα  για την ισοφάριση, χωρίς όμως να δημιουργούν τη μεγάλη ευκαιρία και, μοιραία, υπέστησαν το αρνητικό αποτέλεσμα.

 

Ένα σπουδαίο διπλό λοιπόν για την Κορωνίδα,που την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Βιτζηλαίος, Γκράβαρης, Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Τσαγκαρογιαννάκης (75' Κουλιούρης), Σκέμπι (70' Πύργας), Κουτσουβέλης, Αναστασιάδης, Αραπάι, Κασνής (92' Λίτσος)

Πηγή SOCCERLIVE.GR

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ(4ος όμιλος) , ο ΠΑΣ Γαλάτσι κέρδισε στο γήπεδο του Άλσους τον Ιάσωνα 2-1.

Το αποτέλεσμα δείχνει και την δυσκολία του αγώνα .Αν και ο ΠΑΣ προηγήθηκε  μόλις στο 2' με γκολ του Χατζηπαναγιώτη η ομάδα του Ιλίου πίεσε και απείλησε  τους γηπεδούχους και μετά 3 δοκάρια, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56' .

Η ομάδα του Γαλατσίου όμως αντέδρασε και 10' λεπτά πριν την λήξη του αγώνα(80') ,πάλι ο Χατζηπαναγιώτης μετά από σέντρα του Γεωργαντώνη πέτυχε  τ0 2-1  γκολ ,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μια νίκη  που ανέβασε τον  ΠΑΣ στην βαθμολογία , διατηρώντας  και το αήττητο (2 νίκες, 3 ισοπαλίες)

ΠΗΓΗ SOCCERLIVE.GR

 

 



 

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, η Κορωνίδα κέρδισε στην έδρα της την Λυκόβρυση με 2-0  ,πετυχαίνοντας έτσι  την 1η νίκη της  και το πρώτο τρίποντο, που την ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

 

Στο 20' ο Θεμιστοκλής Αναστασιάδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γαλατσίου,ενώ στο 78' ο Γιάννης Σκόπης διαμόρφωσε το τελικό σκορ .

 

 

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, στο 50′ με πέναλτι του Μανέτα, o ΠΑΣ  έκανε  το 0-1  Στο 68′ οι γηπεδούχοι  έκαναν το 1-1, τρία λεπτά αργότερα όμως,στο 71' , ο  Χατζηπαναγιώτης  έκανε το  1-2. Πολύ γρήγορσα όμως ήρθε και η απάντηση του Κολωνού με γκολ 77' που διαμόρφωσε και το τελικό 2-2.

Μετά 4 αγωνιστικές ο  ΠΑΣ προχωρά χωρίς ήττα(1 νίκη ,3 ισοπαλίες) και αφήνει χαμόγελα και αισιοδοξία.

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Λίκα, Σταυράτης (90+2′ Μακρόπουλος), Καπελάκης, Χιονάς, Δαρζέντας, Ρώσση (46′ Οντάτζης), Ράσα, Καλομοίρης, Σκεύης (46′ Λιγγόπουλος) (84′ Λαμπιτσάκης)), Βλάχος.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Θωμάι, Βούλγαρης, Μπουλάρι (84′ Αποστολόπουλος), Βογατσάς, Αρναρέλλης, Θεοδωρακάτος, Μανέτας (75′ Γεωργαντώνης), Χρηστίδης, Χατζηπαναγιώτης, Ραπάι.

Πηγη:STOPLEKTO.GR