e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Με ήττα ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα στο 3ο Όμιλο  της Β' ΕΠΣΑ η Κορωνίδα Γαλατσίου.Στο γήπεδο των Βριλησσίων έχασε 2-1 από την ομάδα του Παραδείσου.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ,οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 49' ενώ στο 82' διπλασίασαν τα τέρματα.Η Κορωνίδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει 2 λεπτά αργότερα(84') με γκολ του Βρακάκη.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Κάτσικας, Μότσιος, Δημητρίου, Μπολέτης, Χριστοφιλόπουλος (72′ Μύττης), Καραλής, Ζιώρης (67′ Μαργιόλας), Ράπτης, Πέττας, Γεωργακόπουλος, Μώκος (60′ Δήμος).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Τζόι, Γκράβαρης, Τσελέντης, Ψαρρός, Καράμπελας (64′ Σιαπλαούρας), Ρόκκος, Χρηστίδης (75′ Βακράκης), Μαύρος, Κορρές, Μαντζούφας (46′ Μούκα), Παπανίκος (64′ Σκόπης).

ΠΗΓΗ:STOPLEKTO

Μετά τον ΠΑΣ Γαλάτσι και η Κορωνίδα Γαλατσίου αποκλείστηκε στην Β' φάση του κυπέλλου ,αφού έχασε με 1-0 από το Νεοπεντελικό  στο γήπεδο Μελισσίων.
Ένα γκολ των γηπεδούχων στο 15' ήταν αρκετό ,για να τους σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση 

Σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη για τον 2ο γύρο του κυπέλλου, ο ΠΑΣ Γαλάτσι αν και κερδούσε μέχρι το 90', κατάφερε να χάσει  με 2-1 στην έδρα του  από την Ελευθερούπολη και να αποκλειστεί από την επόμενη φάση του κύπέλλου της ΕΠΣΑ.

Στο 30' η προσπάθεια του Χαραλάμπους σταμάτησε στο δοκάρι, και στο 35’ ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0,. Στο 44' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Σιαδήμα που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται με 2η κίτρινη. Το εκτέλεσε ο Σερδενές, αλλά ο Θεοφανίδης απέκρουσε.Στο 90+1’ ο Κιαπέκος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 90+3’ ο Παναγιώτου με σουτ. 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Μακρυδάκης (46’ Γεωργαντώνης), Βλαχονικολέας, Ιωαννίδης, Σιαδήμας, Ζούκας, Κώτσης (46’ Ματάι), Αρναρέλλης, Χαραλάμπους (84’ Θεοδωρακάτος), Μπίλο, Κυριλλίδης. 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Μπόνης, Σ. Συγγρός, Χαλκιαδάκης (55’ Μπίμπας), Παναγιώτου, Κατσούδας (66’ Κρυσάφι), Σερδενές, Βλογιανίτης (94’ Ψυλλάκης), Ε. Συγγρός (66’ Βέττος), Μωρίκης, Μάμαλης (55’ Κιαπέκος), Παπουτσής.

ΠΗΓΗ:To ποδόσφαιρο στις γειτονιές

Δύο στα δύο για τις ομάδες της πόλης μας. ΠΑΣ Γαλάτσι και Κορωνίδα ,πέρασαν στη 2η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο ΠΑΣ  κέρδισε   5-4  στα πέναλτι  στην Ακαδημία Πλάτωνος τον τοπικό Πλατωνα .Ο κανονικός αγώνας έληξε 2-2.

Η Κορωνίδα στο γήπεδο της Καισαριανής επιβλήθηκε με 2-1του Εθνικού Αστέρα.Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Fabel  Μuca στο 39' και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45'.
Το γκολ της νίκης που έδωσε και τη πρόκριση στην Κορωνίδα, πέτυχε στο 69' ο Λάζαρος Χρηστίδης.