e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της Κορωνίδας,  ξεκινoύν  από 1η Σεπτέμβρη για παιδιά γεννημένα από το 2003 έως το 2015. Καθημερινές προπονήσεις στο Άλσος Βεΐκου υπό την καθοδήγηση διπλωματούχων προπονητών-γυμναστών-παιδαγωγών. Συμμετοχή σε οργανωμένα πρωταθλήματα κάθε Σαββατοκύριακο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974822238 Στ. Ζαζάνη

 

 

 

Στον ΠΑΣ Γαλάτσι, συνεχίζουν τη προσπάθεια συγκρότησης ενός πολύ αξιόλογου ρόστερ, ικανού να σταθεί επάξια στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Ο προπονητής Θανάσης Ζαμπούρας, ο οποίος επέστρεψε εφέτος στο τιμόνι των «κυανόλευκων» σε  δηλώσεις που παραχώρησε στο «SNEWS.GR» έθεσε τις προτεραιότητές του, και τόνισε την ανάγκη να καλυφθούν τα κενά που άφησαν οι Κοσκινάς και Ευαγγέλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η προσπάθεια για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν συνεχίζεται καθημερινά.Το θετικό για την ομάδα είναι ότι δεν χρειάζονται πολλές νέες προσθήκες καθώς το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της σεζόν που πέρασε έχει ανανεώσει. Έχουμε δώσει βάση παρά πολύ στην απόκτηση  φορ καθώς εκεί λείπει ένα από τα βασικότερα κομμάτια του παζλ στην ομάδα . Η αμέσως επόμενη βασική προσθήκη που πρέπει να γίνει είναι στόπερ καθώς δύο βασικότατοι παίκτες των τελευταίων ετών στην ομάδα δεν θα είναι φέτος ενεργοί. Πρόκειται για τον Κοσκινά και Ευάγγελου.

Είναι μεγάλα τα κενά που δημιουργούν και πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθούν. Ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας κοντεύει και ο στόχος μας  είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο πλήρης.

Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι όσο αφορά τις προσθήκες αλλά σίγουρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε καλύψει τα κενά μας. Έχουμε ακόμη χρόνο μπροστά μας για να πάμε βήμα- βήμα. Συνεχίζουμε…»

Πηγή:Snews.gr, Κώστας Παλαιολόγος

Η πολύ καλή φετινή πορεία της Κορωνίδας στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ , το οποίο δεν ολοκληρώθηκε εξ' αιτίας της πανδημίας , είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο  κατηγορίας για την ομάδα του Γαλατσίου.Έτσι την επόμενη σεζόν  και οι δυο ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης μας ,ΠΑΣ Γαλάτσι & Κορωνίδα θα συμμετάσχουν στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Η άνοδος έγινε μετά από αναδιάρθρωση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Η ΕΠΣ Αθηνών σε συνεδρίασή της αποφάσισε την τροποποίηση των Προκηρύξεων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγοριών ως προς το άρθρο "ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ - ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ", αποφάσισε τον προβιβασμό 12 ομάδων από την Γ' στην Β' Κατηγορία.(4 ομάδες από κάθε Όμιλο της Γ' Κατηγορίας)

Η Κορωνίδα λοιπόν τερματίζοντας τέταρτη στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ' Κατηγορίας,ανεβαίνει στην Β' Κατηγορία, όπου θα κάνει παρέα στον ΠΑΣ Γαλάτσι

Διαβάστε παραπάνω στο ΦΩΣ 

ΠΗΓΗ ΦΩΣ

 

 

 

 

3ος ΟΜΙΛΟΣ: Ποσειδώνας Γλυφάδας, ΑΟ Καλαμακίου, Υμηττός, Κορωνίδα Γαλατσίου.

Μετά από 2 χρόνια,επιστρέφει στο πάγκο του ΠΑΣ Γαλάτσι, ο Θανάσης Ζαμπούρας. Ο επιτυχημένος τεχνικός, ο οποίος έχει να επιδείξει στο παλμαρέ του ανόδους με την Αθηναΐδα και την σεζόν 2018-19 με το Καλαμάκι, επέστρεψε στο  πάγκο της ομάδας του Γαλατσίου ,με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά και αποφασισμένος να πετύχει σε αυτή τη δεύτερή  θητεία του.

Από το Snews.gr

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΣ Γαλάτσι, ο Θανάσης Ζαμπούρας υποσχέθηκε να παρουσιάσει μεθοδικό έργο και ένα σύνολο, ικανό να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία, η οποία θα κριθεί από την διάρκεια

Oι δηλώσεις του:

«Επιστρέφω σε μια ομάδα την οποία έχω υπηρετήσει πριν δύο σεζόν. Η ομάδα του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ είναι μια ομάδα που πρέπει να έχει πάντα στόχους υψηλούς. Οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες να δουλέψει μια ομάδα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικές καθώς υπάρχουν γηπεδικές ανέσεις σε χώρο και χρόνο.

Όσο αφορά το Ρόστερ της ομάδας είναι κάπως διαφορετικό από την προηγούμενη συνεργασία μου με την ομάδα αφού εξαιρετικοί παίκτες που ήταν συνώνυμοι με την ομάδα δεν είναι πλέον στην ομάδα. Μιλώ για τον Φραγκουλόπουλο και τον Σιάνη που είναι παίκτες μεγάλης αξίας καθώς και τον άτυχο Κοσκινά όπου υφίστανται στην ομάδα αλλά δυστυχώς δεν υπολογίζεται για την σεζόν αυτή καθώς έχει υποστεί δεύτερο σοβαρό τραυματισμό.

Το υπάρχον παικτικό υλικό είναι επίσης πολύ καλό και θα στηριχτώ πάνω σε αυτό καθώς θα γίνουν και κάποιες συγκεκριμένες προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα σε κάποιες θέσεις.

Θα συνεχίσω το έργο των δύο προηγούμενων προπονητών που είχαν συνεργασία με την ομάδα.Τον Αλέκο Σιδηρά και τον Θοδωρή Κουτσουδάκη. Εξαιρετικοί προπονητές ..Εξαιρετικοί άνθρωποι..Και πολύ καλοί φίλοι.

Τώρα όσο αφορά το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ΕΠΣΑ ,θέλω να πω το εξής. Όλοι λένε ότι μέσα από την αναδιάρθρωση έφυγαν πολύ δυνατές ομάδες από την Β στην Α κατηγορία και είναι ευκαιρία για πρωταθλητισμό από κάποιες ομάδες. Ισχύει ότι έχουν φύγει πολλές δυνατές ομάδες. Όμως το πρωτάθλημα είναι πάντα πρωτάθλημα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πολύ  μεγάλη διάρκεια. Όποιες ομάδες το καταφέρουν αυτό θα είναι πολύ κοντά στον στόχο της ανόδου. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και με την καλύτερη δυνατή διάρκεια..Και ότι βγει. Η χρονιά θα είναι ιδιαίτερη.

 

Καλή τύχη και υγεία σε όλες της ερασιτεχνικές ομάδες, τους παράγοντες, τους παίκτες και τους προπονητές».

ΠΗΓΗ Snews.gr

 Του  Κώστα Παλαιολόγου